تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 144 از 1404 اولاول ... 44941341401411421431441451461471481541942446441144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,431 به 1,440 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooria_k2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من از دوبی گرفتم.به تو هم توصیه میکنم از دوبی بگیری.خودت هم با یه ذره جرات میتونی کپی خورش کنی.
    چند گرفتی؟
    slim یا fat

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

يه سوال چند صفحه قبل ما كرديم ولي هيچكس جواب نداد كه اين دستگاهي كه وصل ميشه به psp وتلوزيون ميگره توي ايران كار ميكنه يانه؟؟
    اره اینا همه جا کار می کنه وصل می شه پشت تلویزیون و با wi-fi می فرسته رو psp ولی تا 200 متر بیشتر برد نداره که زیاد بدرد بخور نیست

داره خودمونی میشه bmwm3gtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ناکجاباد

پيش فرض

psp slim تا ده دوازده روز دیگه به صورت کامل و بدون مشکل و پایدار میشه یا نه ؟ چون اگه دوباره تمام عالم و آدم دست به دست هم ندن 24م تا27م پولم جور میشه . اگه بشه میخوام slim بخرم . دعام کنید .

پروفشنال Shadow of Destiny's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    The Most Cursed Country

پيش فرض hi there I'm n00b

خب سوال تلوزیون هم حل شد. راستی می شه دیش به PSP وصل کرد تا بشه کانالای ماهواره ای رو هم گرفت ؟

راستی psp فقط همین چهار تا دگمه رو واسه بازی داره ؟ دکمه های L1,L2 و R1,R2 چطور ؟ من که از عکس چیزی رو نتونستم ببینم.

بچه ها این سی دی ها یا دی وی دی ها ی psp برچسب مخصوص هر بازی روشون هست یا همینطوری سی دی یا دی وی دی خام رو برمیدارن رایت می کنن ؟

------------------------------------------------------
    در مورد شبیه ساز PS2 برای PSP باید بگم که اصلا امکان نداره.

و اینکه از صفحه ی 70 تا 144 این بند رو خوندم.
    Last edited by Shadow of Destiny; 06-10-2007 at 23:39.

آخر فروم باز rassool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ساكن شهرفرشتم خيالت ساكن بهشتم

پيش فرض

اره اینا همه جا کار می کنه وصل می شه پشت تلویزیون و با wi-fi می فرسته رو psp ولی تا 200 متر بیشتر برد نداره که زیاد بدرد بخور نیست
    مثل اينكه شماه اشتباه ميكني من اين دستگاه رو ميگم فكر كنم جديد تر از اون چيزي باشه كه شما ميگي اوني كه شما ميگي چند وقت پيش توي شبكه game1 ديدم البته به صورت نقاشي نشون ميداد فكر كنم اين همين جوري ميتونه تلوزيون رو بگيره شما يه نگاهي به عكس بنداز شايدم من اشتباه ميكنم.

خب سوال تلوزیون هم حل شد. راستی می شه دیش به PSP وصل کرد تا بشه کانالای ماهواره ای رو هم گرفت ؟
    فكر نكنم چنين چيزي باشه.

راستی psp فقط همین چهار تا دگمه رو واسه بازی داره ؟ دکمه های L1,L2 و R1,R2 چطور ؟ من که از عکس چیزی رو نتونستم ببینم.
    psp
    ------------------------------------------------------
    در مورد شبیه ساز PS2 برای PSP باید بگم که اصلا امکان نداره.

و اینکه از صفحه ی 70 تا 144 این بند رو خوندم.
    فقط رو دگمه L1 و R1 رو داره .
    بچه ها این سی دی ها یا دی وی دی ها ی psp برچسب مخصوص هر بازی روشون هست یا همینطوری سی دی یا دی وی دی خام رو برمیدارن رایت می کنن ؟
    خود psp كه cd نمي خوره اگه منظورت umd هست كه روي هر umd عكس بازي كه توش هست رو زده ولي اگه منظورت dvd يا cd هايي هست كه بازي هاي كپي توشون هست همه رايتي و روي همين cd يا dvd هاي معمولي رايت ميشن عكسي هم ندارن.

پروفشنال Shadow of Destiny's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    The Most Cursed Country

پيش فرض

رسول جون... نگفتم که از صفحه ی 70 تا 144 رو خوندم ؟ منظورم همون کپی بودش. دیسکای اصلیشون که قیمتش از 30 شروع می شه تا 70.

راستی رسول جون. واقعا این شبکه های تلوزیونی رو به طور مستقیم دریافت می کنه ؟
    اگه اینجوری باشه که معرکس پسر.

وای پی لااقل L1 و R1 رو داره . خیلی داره از این PSP خوشم میاد. حتما یکی از این slim ها شو می خرم. ولی الان منتظرم که Firmware جدیدش بیاد.
    Last edited by Shadow of Destiny; 07-10-2007 at 10:45.

آخر فروم باز rassool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ساكن شهرفرشتم خيالت ساكن بهشتم

پيش فرض

رسول جون... نگفتم که از صفحه ی 70 تا 144 رو خوندم ؟ منظورم همون کپی بودش. دیسکای اصلیشون که قیمتش از 30 شروع می شه تا 70.

راستی رسول جون. واقعا این شبکه های تلوزیونی رو به طور مستقیم دریافت می کنه ؟
    اگه اینجوری باشه که معرکس پسر.

وای پی لااقل L1 و R1 رو داره . خیلی داره از این PSP خوشم میاد. حتما یکی از این slim ها شو می خرم. ولی الان منتظرم که Firmware جدیدش بیاد.
    والا در مورد اين دستگاه نميدونم شايدم همون جوري باشه كه اقا علي ميگه من اطلاع دقيقي ندارم.
    فرم وير جديد هم فكر كنم فعلا طول بكشه تا بياد چرا شما منتظر جديدش هستي يعني با همين كارت راه نميفته من خودم ديروز به 3.71 اپديت كردم ورژن خوبي هستش امكانات خوبي هم بهش اضافه شده ولي برنامه هاي خونگي رو اجرا نميكمه كرنال 1.5 رو هم روش نصب كردم ورژن خوبيه .
    تغريبا مثل همون ورژن slim ميمونه .
    Last edited by rassool; 07-10-2007 at 10:59.

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض راهنماییم کنید برای خرید psp slim 2000

سلام

میدونم تو تاپیک های دیگه در این مورد توضیح داده باشید ولی تعداد صفحات اونقدر زیاده که آدم نمیتونه راحت جوابشو پیدا کنه اگر ممکنه تو این صفحه کمک کنید

من میخوام psp slim 2000 بخرم ...امروز پشت شهرداری بودم یه مغازهای میگفت 220 یکی دیگه میگفت 230 بنظر شما قیمت همینه
    اگر رفتم مغازه از کجا بفهمم که psp slim 2000 کرک شده
    تو بسته بندیش باید چه وسایلی باشه
    آیا psp slim 2000 خودش به مدلهای مختلف تقسیم میشه و اگه میشه کدومشون بهتره
    چه ورژن و Firmware باید روش نصب باشه
    از کجا بفهمه که دستگاه سالمه
    و خیلی سوالات دیگه دارم که امیدوارم موقعی که جوابمو دادید خودتون به اونها اشاره کنید
    اگر کمکم کنید خیلی خیلی ممنون میشم

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

ببين دوست عزيز بهت پيشنهاد ميکنم فعلا سليم نخری. چون هنوز تو ایران امتحانشو پس نداده. من خودم فکر ميکنم این اسليم هايی که تو بازار هست اصل نيست. چون از قيمت واقعيش ارزونتره.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

الان psp معمولی قیمت اصلیش 149$ اینه که اینجا تا 290و310 بت میندازن حالا به قول تو اگه سونی گفته باشه 40 دلار گرونتره خوب میشه 190 دلارpsp slime که اینجا از 220 تا 260 هست
    psp slime تو سه تا پک موجوده
    1. پیانو که 169دلاره اینجا 220
    2.ایسی سیلورکه 199 دلاره اینجا 260
    و3.استار وار که همزمان با بازیش می یاد به قیمته 199 دلار
    اینم نظر دوستمون هست. حالا خودت بورو تحقيق کن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •