چند گرفتی؟
slim یا fat
چند گرفتی؟
slim یا fat
اره اینا همه جا کار می کنه وصل می شه پشت تلویزیون و با wi-fi می فرسته رو psp ولی تا 200 متر بیشتر برد نداره که زیاد بدرد بخور نیست![]()
psp slim تا ده دوازده روز دیگه به صورت کامل و بدون مشکل و پایدار میشه یا نه ؟ چون اگه دوباره تمام عالم و آدم دست به دست هم ندن 24م تا27م پولم جور میشه . اگه بشه میخوام slim بخرم . دعام کنید .
خب سوال تلوزیون هم حل شد. راستی می شه دیش به PSP وصل کرد تا بشه کانالای ماهواره ای رو هم گرفت ؟
راستی psp فقط همین چهار تا دگمه رو واسه بازی داره ؟ دکمه های L1,L2 و R1,R2 چطور ؟ من که از عکس چیزی رو نتونستم ببینم.
بچه ها این سی دی ها یا دی وی دی ها ی psp برچسب مخصوص هر بازی روشون هست یا همینطوری سی دی یا دی وی دی خام رو برمیدارن رایت می کنن ؟
------------------------------------------------------
در مورد شبیه ساز PS2 برای PSP باید بگم که اصلا امکان نداره.
و اینکه از صفحه ی 70 تا 144 این بند رو خوندم.
Last edited by Shadow of Destiny; 06-10-2007 at 23:39.
مثل اينكه شماه اشتباه ميكني من اين دستگاه رو ميگم فكر كنم جديد تر از اون چيزي باشه كه شما ميگي اوني كه شما ميگي چند وقت پيش توي شبكه game1 ديدم البته به صورت نقاشي نشون ميداد فكر كنم اين همين جوري ميتونه تلوزيون رو بگيره شما يه نگاهي به عكس بنداز شايدم من اشتباه ميكنم.
فقط رو دگمه L1 و R1 رو داره .
بچه ها این سی دی ها یا دی وی دی ها ی psp برچسب مخصوص هر بازی روشون هست یا همینطوری سی دی یا دی وی دی خام رو برمیدارن رایت می کنن ؟
خود psp كه cd نمي خوره اگه منظورت umd هست كه روي هر umd عكس بازي كه توش هست رو زده ولي اگه منظورت dvd يا cd هايي هست كه بازي هاي كپي توشون هست همه رايتي و روي همين cd يا dvd هاي معمولي رايت ميشن عكسي هم ندارن.
رسول جون... نگفتم که از صفحه ی 70 تا 144 رو خوندم ؟منظورم همون کپی بودش. دیسکای اصلیشون که قیمتش از 30 شروع می شه تا 70.
راستی رسول جون. واقعا این شبکه های تلوزیونی رو به طور مستقیم دریافت می کنه ؟
اگه اینجوری باشه که معرکس پسر.
وای پی لااقل L1 و R1 رو داره . خیلی داره از این PSP خوشم میاد. حتما یکی از این slim ها شو می خرم. ولی الان منتظرم که Firmware جدیدش بیاد.
Last edited by Shadow of Destiny; 07-10-2007 at 10:45.
والا در مورد اين دستگاه نميدونم شايدم همون جوري باشه كه اقا علي ميگه من اطلاع دقيقي ندارم.
فرم وير جديد هم فكر كنم فعلا طول بكشه تا بياد چرا شما منتظر جديدش هستي يعني با همين كارت راه نميفته من خودم ديروز به 3.71 اپديت كردم ورژن خوبي هستش امكانات خوبي هم بهش اضافه شده ولي برنامه هاي خونگي رو اجرا نميكمه كرنال 1.5 رو هم روش نصب كردم ورژن خوبيه .
تغريبا مثل همون ورژن slim ميمونه .
Last edited by rassool; 07-10-2007 at 10:59.
سلام
میدونم تو تاپیک های دیگه در این مورد توضیح داده باشید ولی تعداد صفحات اونقدر زیاده که آدم نمیتونه راحت جوابشو پیدا کنه اگر ممکنه تو این صفحه کمک کنید
من میخوام psp slim 2000 بخرم ...امروز پشت شهرداری بودم یه مغازهای میگفت 220 یکی دیگه میگفت 230 بنظر شما قیمت همینه
اگر رفتم مغازه از کجا بفهمم که psp slim 2000 کرک شده
تو بسته بندیش باید چه وسایلی باشه
آیا psp slim 2000 خودش به مدلهای مختلف تقسیم میشه و اگه میشه کدومشون بهتره
چه ورژن و Firmware باید روش نصب باشه
از کجا بفهمه که دستگاه سالمه
و خیلی سوالات دیگه دارم که امیدوارم موقعی که جوابمو دادید خودتون به اونها اشاره کنید
اگر کمکم کنید خیلی خیلی ممنون میشم
ببين دوست عزيز بهت پيشنهاد ميکنم فعلا سليم نخری. چون هنوز تو ایران امتحانشو پس نداده. من خودم فکر ميکنم این اسليم هايی که تو بازار هست اصل نيست. چون از قيمت واقعيش ارزونتره.
اینم نظر دوستمون هست. حالا خودت بورو تحقيق کن.الان psp معمولی قیمت اصلیش 149$ اینه که اینجا تا 290و310 بت میندازن حالا به قول تو اگه سونی گفته باشه 40 دلار گرونتره خوب میشه 190 دلارpsp slime که اینجا از 220 تا 260 هست
psp slime تو سه تا پک موجوده
1. پیانو که 169دلاره اینجا 220
2.ایسی سیلورکه 199 دلاره اینجا 260
و3.استار وار که همزمان با بازیش می یاد به قیمته 199 دلار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)