من هم از سرعت سريعش اين رو حدس زدم . حالا وقتي كه ورژن بالاتر رو تهيه كردم ديگه نيازي نيست كه ورژني كه الان نصب هست آن اينستال بشه ؟نوشته شده توسط Amin
راستش من اصلا اهل گيم نيستم و سي دي گيم ندارم . اين ورژن بالاتر ، خودش سي دي نداره ؟
من هم از سرعت سريعش اين رو حدس زدم . حالا وقتي كه ورژن بالاتر رو تهيه كردم ديگه نيازي نيست كه ورژني كه الان نصب هست آن اينستال بشه ؟نوشته شده توسط Amin
راستش من اصلا اهل گيم نيستم و سي دي گيم ندارم . اين ورژن بالاتر ، خودش سي دي نداره ؟
سلامنوشته شده توسط Setareh 2006
نخير نيازي به uninstall نداره
در مورد سيدي جدا هم اطلاعي ندارم
اما مثلا اگه ويندوز Microsoft Windows XP Media Center Edition رو نصب كنيد خودش DirectX9c داره
دوستان کسی کرک Chicken Invaders 2 رو داره
از بازیهایه یاهو هست
لطفا تست شدشو بزارید چون چند جا کرکشو پیدا کردم ولی کار نکرد
این بازی جون میده برای لپ تاپ مخصوصا دو نفرش
سلامنوشته شده توسط worms_agent
لطفا سوال خودتون رو در تاپيك ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) مطرح كنيد.
ضمنا ورژن دقيق بازي رو هم بنويسيد.
دوست عزيز از راهنماييت خيلي ممنونمنوشته شده توسط Amin
سلام منم يه مشكل دارم اگه ميشه منو راهنمايي كنيد .
من در بازي Global Operation در نصبش مشكل دلرم اخه اين بازي سي دي كپي شده است من اين بازي را نصب ميكنم بعد وقتي كه نصب كردم عكس يه Use تفنگ مياد ( يعني من از تو هارد ميارمش ) و بر روي ان كليك ميكنم و Eror ميدهد و نميزاره من اين بازي را انجام بدهم . من كرك اين بازي را هم كپي كردم ولي نميتونم بازي كنم . اگه شما ميگين كه اين بازي خرابه دو بار 5 يا 6 روز با سي دي ور رفتم و بالاخره تو نستم بازي كنم حالا 1 ماه است كه دارم با اين سي دي ور ميرم ولي بازي نميشه كرد كه نميشه .
اگه كسي بلده حتما به من كمك كنه .
سلام
من 2 تا مشكل دارم اوليش در مورد اجراي شاهزاده فارس 3 كه من كابل سيدي رام رو هم حتي از مادربورد كشيدم اما موقع اجراي بازي پيغام
protection و Enter a CD Lable
ظاهر ميشه
و مشكل دوم هم اينكه وقتي
Rome total war alexander
رو اجرا ميكنم وقتي
load
مرحله تمام ميشه بازي
terminate
ميشه
لطفا كمك كنيد
دوست عزیز چه اروری میده ؟نوشته شده توسط mohammadagha
متن ارور رو بنویسید یا یه عکس از ارور بزارید
==================
شما برای اجرای بازی کافیه که کابل dvdrom or dvdwriter را قطع کنیدنوشته شده توسط mjpc
بعد از قطع کردن سیستم رو روشن کنید موقعی که بازی رو از روی دسکتاپ اجرا میکنید ازتون سریال میخواد سریال رو وارد میکنید و next رو میزنید میره داخل بازی
اگر تمام این کارا رو کردید و باز ارور میده یه عکس از اروری که بهتون میده اینجا بزارید![]()
نوشته شده توسط moohandes
![]()
![]()
![]()
سلام من تازه ميخوام sims1 رو نصب کنم البته قبلا 1بار نصب کرده بودم ولی الان وقتی install رو ميزنم اين پیغامو ميده چیکار کنم؟:
C:/WINDOWS/SYSTEM32/AUTOEXEC.NT. The system file is not sutible for running MS-DOS and Microsoft Windows application.choos Close to terminate the application
Mr.X manممنون ولی مشکل ام حل نشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)