yani in disc haye PLAYBOX be x360 asl nemikhore?i
yani in disc haye PLAYBOX be x360 asl nemikhore?i
اقا مازيار
فكر كنم ايشون تو امضاشون گفتن چرا فارسي تايپ نميكنن![]()
سلام من عضو جدید هستم. من دیروز زنگ زدم به نمایندگی بندر عباس iran box قیمتاش ارزون از تهران تر بود . مدل ارکید 380 به نظر شما برم بندعباس ارزون تر گیرم میاد
Last edited by david23; 12-03-2008 at 15:09.
سلام بازی های playbox همون طور که آقا مازیار گفتند از مالزی میاند , به xbox کپی خور هم می خوره ولی قیمتش 9 تومانه . کیفیتشم متوسط نیست خوبه امکان خرابی هم درش خیلی کمه . من خودم بیشتر playbox می گیرم.
aziz midonam be copy khor mikhore vali be asl chi ? be aslam mikhore?i
با سلام
می خواستم بپرسم بهترین مدل Xbox 360 چیه و قیمتش چقدره؟ ( هم قیمتش تو ایران و هم تو دبی)
و یه سوال دیگه اینکه xbox 360 : elit کپی خور شده؟
playbox به xbox اصل نمی خوره .
بله elite کپی خور شده و قیمتش هم 700 هزار تومانه
mersi agha
ببين دوست من انگار شما اصلا فرق ديسک کپی و اصل رو نميدونی. اصلا فرقی نميکنه ديسک پلی باکس باشه يا هرچيزه ديگه ای . مهم اینه که رايتی نباشه . يعنی اصل باشه. هر ديسکی با هر مارکی که به شما زير 20 هزار تومان قيمت دادن بدون که حتما کپی هست و نميشه رو ایکس باکس اصل اجرا کرد. ديسک های اصلی از 30 هزار تومان به بالا قيمت دارن.!!
دليلی که ایشون تو امضاشون آوردن اصلا قابل قبول نيست و به نوعی مشکل خودشونه. اگر حوصله فارسی کردن کيبورد رو ندارن پس بهتره فقط تماشا کنن.!
100% شما از اونجا ميتونی ارزونتر گير بياری. البته واقعا بايد حواست باشه که کلاه سرت نره . اونجا جنس تقلبی ، دزدی ، و ... زياده.
ببين دوست من اولا که من اینارو 7 تومان ميخرم.!! بحث کيفيت هم رو نکنيد که ديگه دارم ديوونه ميشم. چند وقت پيش کلی بحث کرديم که هر درايوی به يک نوع ديسک جواب ميده. ممکنه درايو شما با پلی باکس خوب کار کنه اما ماله من با فوجی و ورباتيم بهتر ميکاره!! البته اکثر درايو ها با پلی باکس مشکل دارن برای همين اسمش بد در رفته.!
سوالت خيلی گنگ و بی معنيه. اول شما بگو پولداری يا بی پول ؟ از سرويس لايو ميخوای استفاده کنی يا نه ؟ اگر پولداری از رنگ هيلو اديشن خوشت مياد يا نه؟
اگر بی پولی فقط آرکيد ( مادربرد فالکون ) بهترين گزينه ميتونه باشه.
اگر پولداری و اگر از لايو استفاده ميکنی فقط الايت ( مادربرد فالکون يا زفير )
اگر پولداری و از لايو استفاده نميکنی و از رنگ هيلو خوشت مياد فقط هيلو اديشن ( فالکون يا زفير ) اما اگر از رنگش خوشت نمياد همون الايت.والا ما که دبی نيستيم قيمت بديم. عزيز ميخوای قيمت ایالات متحده رو بهت بدم؟!!!
ایران :
الايت : 700-750
هيلو : 600-650
پريميوم : 420-550
آرکيد : 400-550 !
سوالت خيلی گنگ و بی معنيه. اول شما بگو پولداری يا بی پول ؟ از سرويس لايو ميخوای استفاده کنی يا نه ؟ اگر پولداری از رنگ هيلو اديشن خوشت مياد يا نه؟
اگر بی پولی فقط آرکيد ( مادربرد فالکون ) بهترين گزينه ميتونه باشه.
اگر پولداری و اگر از لايو استفاده ميکنی فقط الايت ( مادربرد فالکون يا زفير )
اگر پولداری و از لايو استفاده نميکنی و از رنگ هيلو خوشت مياد فقط هيلو اديشن ( فالکون يا زفير ) اما اگر از رنگش خوشت نمياد همون الايت.
والا ما که دبی نيستيم قيمت بديم. عزيز ميخوای قيمت ایالات متحده رو بهت بدم؟!!!
ایران :
الايت : 700-750
هيلو : 600-650
پريميوم : 420-550
آرکيد : 400-550 !
ببخشید حق با شماست دوست من ولی منظورم این بود که می خواستم بدونم اختلاف قیمت جهانیش با قیمتش تو ایران چقدره؟
منم شما مایه دار حساب کن نزدیک 600 تا دارم می خوام یه 360 ای بگیرم که اصلا مشکل نداشته باشه یعنی 3 چراغ قرمز نده و تا هر وقتم دوس داشته باشم باهاش بازی کنم و محدود به 2 یا 3 ساعت در روز نشه
اگه شما جای من بودی چه انتخابی می کردی؟
لطفا کامل توضیح بدین مثلا زفیر بهتره یا فالکون؟ هیلو چه رنگیه؟ آیا مدل پیشنهادی شما احتیاج به لوازم جانبی داره یا نه؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)