ولی استاد گفته میره سرچ میکنه ....!! اگه بخام یه برنامه مستند یا یه مصاحبه ببرم چطوره ؟؟!!
ولی استاد گفته میره سرچ میکنه ....!! اگه بخام یه برنامه مستند یا یه مصاحبه ببرم چطوره ؟؟!!
خوب همونو نگه چی بگه؟!![]()
فرض کن توی کلاس شما ۲۰ نفر باشن و استاد شما ۳ تا کلاس تدریس کنه... ایشون میره پروژهی ۶۰ نفر رو هر ترم (= سالی ۲ ترم، ۱۲۰ پروژه!) توی اینترنت سرچ میکنه؟
حالا شاید هم randomی سرچ کرد... زیرنویس مستند هم توی اینترنت هست... مصاحبه هم من میتونم پیدا کنم...
حتی پادکست هم با متنه و اخبار و پیام بازرگانی و آهنگ هم متنشون هست!
به نظرم برو مشکل رو به استاد بگو بپرس پیشنهاد خودش چیه...
بابا استاد ما هم همینو گفتdo not believe it
منم یه عنوان نفر سوم به شما اطمینان میدم که هیچ استادی همچین کاری نمیکنه - همشون این رو میگن ولی عملا انجام نمیدن
من خودم تو ترجمه نوار فیلم همین کار رو کردم اونم اصلا متوجه نشد
من خودم تو ترجمه نوار فیلم همین کار رو کردم اونم اصلا متوجه نشد[/QUOTE]
چکار کردید ؟! فیلم ناشناخته بردید ؟
مرسی از جواباتون
چکار کردید ؟! فیلم ناشناخته بردید ؟
مرسی از جواباتون[/QUOTE]
یه مستند بردم که توسط سی ان ان ساخته شده بود. اسمش الان یادم نیست در مورد پس گرفتن خونه ها تو آمریکا توسط بانکها بود متنش هم خیلی راحت میشد گیر آورد. استادمون هم قبول کرد. منم ترجمه نوار فیلممم رو شدم19
Last edited by sajjad1973; 21-10-2012 at 20:54.
میشه سایت روزنامه که توی اخبار روز دنیا باشه و البته متنش هم زیاد سخت و پیچیده نباشه معرفی کنید؟
سایت خبری که زیاده.. بهترینشون اینا هستن.
محتوای مخفی: the best of News sites
من از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده میکنم... منتخب اخبار روزمره رو میذاره... ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )... سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
مشابه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خودمونه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم خوبه... صفحهی اول ویکیپدیا بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... اخبار روزمره رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببین...
هر موردی رو که نمیدونستی میتونی روش کلیک کنی و مقالهی ویکیپدیاش رو بخونی...
اصلا ویکیمدیا یه پروژهی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم داره...
خیلی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم سایتهای چندزبانه دارن... مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... یا حتی سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
اگه کلا دنبال مقاله به زبان ساده هم هستی ویکیپدیا یه نسخهی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داره...
ولی بهتره زمینهی مد نظرتون اول مشخص کنی... مثلا اخبار IT یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
یادمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه بار بهترین سایت خبری آسیا شد... ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
ویرایش: یه راه خوب واسهی خوندن خبر اینه که مثلا شما یه موضوعی به ذهنت میرسه یا توی یه سایت خبری تصادفی پیداش میکنی بعد از این که مطلب رو خوندی روش کلیک کن و کلمات کلیدی (Keyword) رو استخراج کن و توی گوگل نیوز بگرد و مطالب مرتبط راجع بهش رو از سایتهای دیگه بخون...
Last edited by pro_translator; 23-10-2012 at 12:57.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو جا انداختی... با این که اخبارش خیلی تحریف شدهاس ولی مجموعه تکمیل میشد...
واسهی یه لیست بهتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نگاه کن...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)