تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 144 از 641 اولاول ... 4494134140141142143144145146147148154194244 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,431 به 1,440 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

داره خودمونی میشه Ashilis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    دهنو

پيش فرض

بين 305 تا 320

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز هیچ کدوم از فایلهات کار نکرد ولی در جواب دوستمون اون آدرس جدید که برای فایل اولی داده بودین کارکردو الان کلمات فارسی رو می شناسه ولی واسه نوشتن فارسی همچنان مشکل دارم (دفترچجه تلفن واسم مهم نیستش فقط می خوام بتونم فارسی بنویسم یعنی تنها چیزی که واسم مهم بود خوندن اس ام اس های فارسی و دیدن متون فارسی سایتها و وبلاگها بودش که با اون فایل اولیس حل شد حالا فقط مونده نوشتن اس ام اس های فارسی ) ممنونم
    Faryad جان من این لینک رو چند صفحه پیش هم واستون گذاشته بودم

پروفشنال metapex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام / من تازگیها یه سیمکارت ایران سل گرفتم ولی تازه دیشب زد به سرمو امتحانش کردم با p990i چه حالی داد وقتی با مرورگرش رفتم تو گوگل و تو وبلاگ خودم ولی خوب چون وبلاگم فارسی بود همه چیزشو مربع مربع می دیدم تا امروز که اون فایل بالایی رو گذاشتم تو مموری کارتم و تونستم کاملا بخونمش / حالا یه سوال هرکاری کردم نتونستم بفهمم چطوری می تونم ایمیل بفرستم البته اینکه از تو سایت یاهو برمو تونستم ولی اینکه از تو قسمت مسج چکار کنم تا بتونم بفرستم رفتم آی دی و موضوع رو هم نوشتم متن پیغامم رو هم نوشتم ولی ارسال نشد رفت تو اوتبوکس ذخیره شد/دراین خصوص وکلا کارایی که می شه با p990i دراینترنت انجام داد واسم یه کم توضیح بدین ممنون می شم /اینم بگم که من تو چالوس هستم و اینجا اینترنت خونگیم دیال آپ هستش که انشاا... اگه تعداد به حد نساب برسه در آینده ای نه چندان دور پرسرعت و بی سیم خواهد شد/یا حق
    ------------------------------------------------------
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فریاد،یک روزنامه نگار جوان
    در مورد فرسنادن ایمیل از طریق خود گوشی، باید بگم که نمیشه هر اکانتی رو تنظیم کرد تا با خود گوشی بشه ایمیل زد. چرا؟ برای اینکه غیر از Gmail، بقیه ایمیل ها POP3 و Forwarding رایگان ندارن، یعنی مثلا برای یاهو باید سرویس میل پلاس با هزینه سالی 20 دلار بگیری تا بتونی از طریق outlook یا گوشیت ایمیل بگیری و بفرستی. ولی Gmail این امکان رو به صورت رایگان داره و اگه خواستی بگو تا تنظیماتشو بهت بگم.
    اگر هم بخوای از طریق سایت یاهو وارد ایمیلت بشی، باید بری m.yahoo.com و روی میل کلیک کنی و...

تقریبا هر کاری که با کامپیوتر میشه تو اینترنت انجام داد، با P990 هم میشه. یه سری به اینجا بزن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته با گوشیت. (من خودم نرفتم تا حالا!)

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کسی هست کمک کنه؟؟؟
    من گوشی رو تازه گرفتم هیچ مشکلی نداره فقط صدای مکالمه خیلی پاییینه موقع مکالمه حتی تو جاهای ساکت به سختی صدای طرف مقابل رو می شنوم.(صدای مکالمه تا آخرین حد زیاده) قبلا هم یه P990دستم بود ولی اون این مشکل رو نداشت.
    به نظر شما با آپدیت حل میشه ؟؟؟
    راستی اگه بخوام با Dial Up آپ دیت کنم چقدر طول می کشه ؟؟؟
    لطفا راهنمایی کنید ؟
    قبلا K750 رو آپ دیت کرده بودم 3 ساعت طول کشیده بود؟ این بیشتر طول می کشه؟؟؟؟
    وقتی فلیپ بسته است، More و بعد Status رو بزن و ورژن Phone و CDA رو ببین و اینجا بگو تا ببینم آخرین ورژن رو داری یا باید آپدیت کنی.
    آپدیت با دایل آپ حدود 6-7 ساعت طول میکشه.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

متاپیکس به نظرت من filip گوشی رو برداشتم اشکالی نداره واسه lcd ؟یا چیز دیگه ای
    اشکالی که نداره، چون فیلیپ سطح خیلی زیادی رو پوشش نمیده ولی چون از lcd بالاتره و در یک سطح نیست، بودنش باعث محافظت بیشتر میشه. در ضمن در بعضی شرایط مخصوصا بیرون، یک دستی کار کردن با فیلیپ راحتتر از کار کردن دو دستی با قلمه. البته این نظر منه.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    بچهها من بعد آپدیت گوشیم فکر میکنم صدای پخشش با هدفون کمتر شده امکان داره یا توهمه
    ورژنشم که بهتون گفتم همون 2 ورژنیه
    راستی گفتین که مشکل گوشیه من کههی ریست میشد فقط به خاطر کریستا عربی بوده دیگهمن خیالم راحت باشه برنامههای دیگه رو نصب کنم
    امکان داره.
    تا حالا که برنامه ای اذیت نکرده، ولی به نصب برنامه کرک شده، هیچ اطمینانی نیست.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

برنامه (BlackBerry Connect Desktop for Sony Ericsson )به چه دردی میخوره
    یعنی نسبت به بقیه برنامه ها چه کارهایی انجام میده آخه توی کامپوتره من اجرا نمیشه .
    بلک بری اسم یه سری از pda هایی هست که یه شرکت آمریکایی به نام RIM تولید میکنه و یه سرویس مخصوص ایمیل داره که قبلا فقط با خود این دستگاهها قابل دسترسی بود ولی الان با همون برنامه ای که گفتی، برای P990 هم قابل دسترسیه و همینطور چند تا موبایل دیگه. کلا اینجا به کار نمیاد.

داره خودمونی میشه 82686064's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    گیم نت ONE

پيش فرض

سلام دوستان
    من تازه این تاپیک را دیدم و چون تعداد صفحات زیاد بود نتونستم دنبال مشکلم بگرد م
    من یک گوشی w700i دارم یک مدتی است که بطور اتوماتیک خاموش میشه
    باید چه کارش کنم؟

آخر فروم باز بیلچه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام بر دوستان . خستهنباشید.

آقا یه درخواست. کسی می تونه والپیپرهای اوریجینال گوشی رو برای من آپ کنه . منظورم همونایی هست که وقتی گوشی رو می خریم. توش هست .

خیلی ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من تازه این تاپیک را دیدم و چون تعداد صفحات زیاد بود نتونستم دنبال مشکلم بگرد م
    من یک گوشی w700i دارم یک مدتی است که بطور اتوماتیک خاموش میشه
    باید چه کارش کنم؟
    دوست عزیز تاپیک رو اشتباه اومدی اینجا کلوپ p990 و p910 هست .
    موفق باشی .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •