بين 305 تا 320
بين 305 تا 320
Faryad جان من این لینک رو چند صفحه پیش هم واستون گذاشته بودم
در مورد فرسنادن ایمیل از طریق خود گوشی، باید بگم که نمیشه هر اکانتی رو تنظیم کرد تا با خود گوشی بشه ایمیل زد. چرا؟ برای اینکه غیر از Gmail، بقیه ایمیل ها POP3 و Forwarding رایگان ندارن، یعنی مثلا برای یاهو باید سرویس میل پلاس با هزینه سالی 20 دلار بگیری تا بتونی از طریق outlook یا گوشیت ایمیل بگیری و بفرستی. ولی Gmail این امکان رو به صورت رایگان داره و اگه خواستی بگو تا تنظیماتشو بهت بگم.
اگر هم بخوای از طریق سایت یاهو وارد ایمیلت بشی، باید بری m.yahoo.com و روی میل کلیک کنی و...
تقریبا هر کاری که با کامپیوتر میشه تو اینترنت انجام داد، با P990 هم میشه. یه سری به اینجا بزن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته با گوشیت. (من خودم نرفتم تا حالا!)
وقتی فلیپ بسته است، More و بعد Status رو بزن و ورژن Phone و CDA رو ببین و اینجا بگو تا ببینم آخرین ورژن رو داری یا باید آپدیت کنی.
آپدیت با دایل آپ حدود 6-7 ساعت طول میکشه.
اشکالی که نداره، چون فیلیپ سطح خیلی زیادی رو پوشش نمیده ولی چون از lcd بالاتره و در یک سطح نیست، بودنش باعث محافظت بیشتر میشه. در ضمن در بعضی شرایط مخصوصا بیرون، یک دستی کار کردن با فیلیپ راحتتر از کار کردن دو دستی با قلمه. البته این نظر منه.
امکان داره.
تا حالا که برنامه ای اذیت نکرده، ولی به نصب برنامه کرک شده، هیچ اطمینانی نیست.
بلک بری اسم یه سری از pda هایی هست که یه شرکت آمریکایی به نام RIM تولید میکنه و یه سرویس مخصوص ایمیل داره که قبلا فقط با خود این دستگاهها قابل دسترسی بود ولی الان با همون برنامه ای که گفتی، برای P990 هم قابل دسترسیه و همینطور چند تا موبایل دیگه. کلا اینجا به کار نمیاد.
سلام دوستان
من تازه این تاپیک را دیدم و چون تعداد صفحات زیاد بود نتونستم دنبال مشکلم بگرد م
من یک گوشی w700i دارم یک مدتی است که بطور اتوماتیک خاموش میشه
باید چه کارش کنم؟
سلام بر دوستان . خستهنباشید.
آقا یه درخواست. کسی می تونه والپیپرهای اوریجینال گوشی رو برای من آپ کنه . منظورم همونایی هست که وقتی گوشی رو می خریم. توش هست .
خیلی ممنون.
دوست عزیز تاپیک رو اشتباه اومدی اینجا کلوپ p990 و p910 هست .
موفق باشی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)