سلام من هنوز مشکل ریکانکت چت روم رو دارم کسی نیست بدونه مشکل از کجاست ؟؟؟؟
سلام من هنوز مشکل ریکانکت چت روم رو دارم کسی نیست بدونه مشکل از کجاست ؟؟؟؟
ای اس پیت صبای دز که نیست؟ با داغ اسپات امتحان کن برو تو بازی ببین درست میشه؟ البته احتمالا تایم اوت داریسلام من هنوز مشکل ریکانکت چت روم رو دارم کسی نیست بدونه مشکل از کجاست ؟؟؟؟
ینگ 4.2.2.4 بگیر ببین تایم اوت داری یا نه
ping 4.2.2.4 - t
سلام خسته نباشید خدمت دوستان من تازه وارد این انجمن شدم و ثبتنام کردم میخواستم ببینم تو انجمن بالاترین رنک divisionچیه ؟ البته برداشته بد نشه خدایی نکرده فکر کنید میخوام بگم من division خوب دارم میخوام بدونم تو ایران بالاترین division چیه... ممنون![]()
سلام دوست عزیز خوش اومدی به انجمن اساتید لولسلام خسته نباشید خدمت دوستان من تازه وارد این انجمن شدم و ثبتنام کردم میخواستم ببینم تو انجمن بالاترین رنک divisionچیه ؟ البته برداشته بد نشه خدایی نکرده فکر کنید میخوام بگم من division خوب دارم میخوام بدونم تو ایران بالاترین division چیه... ممنون![]()
بنده AloneSoN هستم از تیم ساپورت لول
اینجا بالاترین رنک را من و چند تا از دوستان داریم که چلنجر هستیم شما هم اسم اکانت و سروری که بازی میکنید را بگید بیشتر با هم آشنا شویم
در ضمن اگه مشکلی در بازی یا کلا هر چیزی که به لول مربوط میشه داشتید اینجا مطرح کنید بنده مستقیما پیگیری میکنم
و در آخر هم منتظر نظرات سازنده شما در این فروم هستیم
با تشکر
AloneSoN از تیم ساپورت لول
نه بابا صبا که کلا دزده
با نرم افزار TCPOptimizer_v203 زدم دیفالت ستینگ درست شد ولی هنوز کمی گیر داره
هر کی با بازی مشکل داره از این نرم افزار استفاده کنه انشاالله درست میشه
آقا ببین اینجا ایرانه و همکاری زیره 0
بابا ی خورده همکاری کنین تیم بدین تا کی میخوایم اینجوری کار کنیم ی تیم درست حسابی نداریم
ی خورده همکاری داشته باشین ی تیم خفن بدین شاید بتونیم بریم بالا
تمام کشورهای در پید تیمای خفن دادن ولی ما هنوز داریم مینازیم زرت و زرت بهم میگیم نوب
آقا شما از تیم ساپورت هستین ؟؟؟
پس چرا ازتون سوال کردم مشکل از کجاست جواب پرت دادین البته به این کار مردم ایران دیگه عادت کردیم
این برنامه دقیقا چی رو درست می کنه؟نه بابا صبا که کلا دزده
با نرم افزار TCPOptimizer_v203 زدم دیفالت ستینگ درست شد ولی هنوز کمی گیر داره
هر کی با بازی مشکل داره از این نرم افزار استفاده کنه انشاالله درست میشه
من بچه های اینجا رو فکر نمی کنم بیشتر از پلات باشن فکر کنم گلد باشن ولی یک ایرانی دیدم که دیاموند بود که البته تو ایران نبود. نمی دونم چی شد ما رو هم پاک کرد. خودش رو چس کرد. من اصلا حرفی بهش نزدم.سلام خسته نباشید خدمت دوستان من تازه وارد این انجمن شدم و ثبتنام کردم میخواستم ببینم تو انجمن بالاترین رنک divisionچیه ؟ البته برداشته بد نشه خدایی نکرده فکر کنید میخوام بگم من division خوب دارم میخوام بدونم تو ایران بالاترین division چیه... ممنون![]()
![]()
دوست عزیز وقتی مشکل از نت شماست هیچ کس نمیتونه براتون کاری کنه به غیر از isp که دارید اینترنت میگیرید که اون ها هم براتون هیچ کاری نمی کنند اون جواب منم معنی داشت فکر کردم معنی این حرفما فهمیدیدآقا شما از تیم ساپورت هستین ؟؟؟
پس چرا ازتون سوال کردم مشکل از کجاست جواب پرت دادین البته به این کار مردم ایران دیگه عادت کردیم
شما اصلا پست های بچه های اینجا را میخونید؟؟؟یا فقط بلدید بیاید به صبا نت فوش بدیدمن بچه های اینجا رو فکر نمی کنم بیشتر از پلات باشن فکر کنم گلد باشن ولی یک ایرانی دیدم که دیاموند بود که البته تو ایران نبود. نمی دونم چی شد ما رو هم پاک کرد. خودش رو چس کرد. من اصلا حرفی بهش نزدم.![]()
kiuu --- eune --- chalenger
MSDiran --- eune --- platinum
MSD --- euw --- diamond
MSD Fking Smurf --- euw --- lvl10
واقعا باید حرف این دوستمون را طلا گرفت:
طرف اینهمه توی این فروم بوده من که یک ساله اینجام نفهمیدم چلنجره!
حالا طرف میاد bronze 1 که میشه همه ی ایرانی ها رو خبر دار میکنهمثلا میاد توی امضاش اینجوری مینویسه summoner---Euw---BRONZE1
یا میاد انقدر فحاشی و فلیم میکنه که اگه ننویسه bronze، یه جوری به همه میفهمونه که برونز شده![]()
دوست عزیز من تیم های ایرانی خیلی خفنی دیدم تعداشونم زیاده ولی یه چیزی من به شما بگم اولین چیزی که یه تیم خفن باید داشته باشه مچ بودن بازیکنانش با همهآقا ببین اینجا ایرانه و همکاری زیره 0
بابا ی خورده همکاری کنین تیم بدین تا کی میخوایم اینجوری کار کنیم ی تیم درست حسابی نداریم
ی خورده همکاری داشته باشین ی تیم خفن بدین شاید بتونیم بریم بالا
تمام کشورهای در پید تیمای خفن دادن ولی ما هنوز داریم مینازیم زرت و زرت بهم میگیم نوب
که این به راحتی به دست نمیاد همین طوری کشکی نیست که یه تیم راه بندازی با 4 تا بازی بشید قهرمان مسابقات سال اینده به جای 4 تا بازی باس 4 سال تمرین کنید
سلام و تشکر از خوش آمد گوی شما... خوشحالم از آشنایی با شما..آیدی من legend quickon پلات هم هستم ۲۴ سالمه دانشجو کارشناسی ارشد ...در جواب برخی از دوستان هم باید بگم که ایران هم دایموند زیاد داره هم تیم زیاد داره...تورنمنتهای زیادی از طرف لول برگزار میشه که البته برخی از دوستان زحمت برقراری ارتباط با ریوت رو میکنن و حتا جوایزی هم داده میشه تو همین ۲ ماه اخیر ۲ تورنمنت برگزار شد که جوایز خوبی هم داشت..که تیم ما سوم شد..بازیکن چلنجر هم کم نداریم یه گیم نت داخل تهران هست که نزدیک به ۱۰ دایموند و ۲ چلنجر ۲۴ ساعت دارن داخل اون بازی میکنن ..((اسم گیم نت و نگفتم که تبلیغ نشه))
بهرحال یه مشکلی برام پیش اومده بود تو گوگل سرچ زدم و اینجا رو پیدا کردم میخواستم بدونم دوستان در چه سطحی هستن و خوشحالم از آشنایی با اینجا....
حالا که ما مزاحم شدیم و شما از تیم ساپورت هستین این مشکلو من به شما انتقال میدم امیدوارم حل بشه. البته این فقط مشکله من نیست خیلی از دوستان دیدم این مشکلو داشتن..
مشکل از اینجا شروع میشه که اگه تو تیم حریف یا تیم خودم یه بازیکن mf پیک کنه و اسکین cow girl هم استفاده کنه بازی برای من و خیلیها کرش میکنه و دونت سند میده و به هیچ وجه امکان برگشت به بازی نیست تا زمانی که بازی تموم شه..هرچی ریکانکت کنید دوباره ارور قبلیو میده...و مضمون ارور هم اینه که جایی که بازی و نصب کردید فایل اسکین mf موجود نیست و بازی نمیتونه اونو پیدا کنه و لود کنه....
ببخشید که سرتون رو درد اوردم
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)