تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1439 از 1783 اولاول ... 439939133913891429143514361437143814391440144114421443144914891539 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,381 به 14,390 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان اگه کسی مودم d-link داره میتونه از این آدرس آخرین fremwear رو دانلود کنه فقط مدل دقیق همراه با پارت نامبر رو دقت کنید یکی باشه
    من خودم dsl-2740u h/w v1 رو فایلش رو گرفتم آپدیت کردم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    جالبه تو سایت اصلا لینک نداره و باید توی آدرس بزنی تا بیاد

2. 3 کاربر از mmf66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shylord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

آره برای جمع آوری باید درخواست رو توی سایت بزنی بعد یک یا دو روز زنگ میزنن بهت میگی میخوام پورت تخلیه کنید
    من خودم مشهد بودم درخواست دادم بهم از تهران زنگ زدن گفتم نویز زیاد داره گفت درستش میکنیم زنگ زدم نماینده مشهد گفت دست ما نیست راست میگفت دوباره زنگ زدم به شماره تهران تلفنی همونجا برام درخوات رو تائید کرد
    بعد 10 یا 11 روز پورت تخلیه شد قبلا مخابرات بودم اون بعد 14 روز پورت رو تخلیه کرد
    دو روز هم طول کشید خط رانژه پارس آنلاین شد کلا حدود دو هفته اینترنت نداری
    مگه می خوان آپولو هوا کنن !!!
    من چندماه پیش مخابرات داشتم...... رفتم مخابرات شهرمون همون موقع تخلیه کرد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ....... گفتم چند روز طول می کشه ؟ گفت تموم شد ! رفتم خونه بعد از یک ساعت چراغ مودم خاموش شد
    بعدازظهر رفتم نمایندگی صبانت کاراشو کردم , فردا ظهر اینترنتم وصل شد ..... کلا تخلیه و رانژه یک روز هم طول نکشید

راستی یه سوال : تو فرم جمع آوری برای شماره ی ثابت مثال زده که شماره پیش شماره بدون 0 باشه ، ولی من 0 پیش شماره رو گذاشتم.... اشکالی نداره ؟ ..... به تلفن ثابت زنگ می زنن یا همراه ؟

4. 2 کاربر از shylord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

خدایا گیر چه آدم هایی افتادیم آخه... ما چه گناهی داریم :(
    من میخوام از این شرکت کوفتی برم ولی کارم با اینترنت است دقیقا روزی 14 ساعت با اینترنت کار دارم نمیتونم یک دقیقه آنلاین نباشم امروز 30 دقیقه قطع بود 1001 بار زنگ زدم پشتیبانی
    مفت خورهای حروم زاده خط رو الکی اشغال میزنند یکبار که موفق شدم وصل بشم 15 دقیقه توی صف انتظار بودم از آخر قطع کردم همش میگفت یک نفر دیگه بعد میشد 5 نفر !
    الان تنها ترسی که دارم ترک نمیکنم این شرکت رو این مدت زمان بین خالی کردن پورت و رانژه شدن خط دیگه است
    ولی مصمم هستم که این کار رو بکنم و میکنم ! دنبال یک راهی میگردم این مدت رو بی اینترنت نمونم
    یعنی این دوستانی که تخیله کردن تا 14 روز براشون طول کشیده ؟!
    عوضی ها من کارم با خیلی چیزهاست پورت UDP رو که برای استفاده کریو است محدود کردند از امروز دیروز مشکل نداشتم ولی امروز 5 دقیقه با کریو باشم تمومه کارم قطع میشه
    خوب آخه بی سوادهای نفهم همه میگه میخوان پو...رن دانلود کنند :(
    من الان کارم با سئو است یک طرف سئو فقط شبکه های اجتماعی است
    یک طرف سئو خیلی چیزها است که شمای عوضی هیچی حالیتون نمیشه
    دیگه حالم داره بهم میخوره
    امروز نشد فردا دارم میرم نمایشگاه، کسی نمایشگاه نرفت ببینه چه خبره ؟نذارم 2 ساعت وقت برم ببینم هیچ مرگی ندارند و اونجا هم همه دروغ میگن !
    در پایان با معذرت از همه تٌف بر صبا نت !

6. 4 کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان اگه کسی مودم d-link داره میتونه از این آدرس آخرین fremwear رو دانلود کنه فقط مدل دقیق همراه با پارت نامبر رو دقت کنید یکی باشه

آپدیتش چه تاثیری داره ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

برای جمع آوری به غیر از داخل سایتش راه دیگه ای نیست ؟

امروز برای تخلیه خط رفتم نمایندگی شهرمون گفت اصلا دست ما نیست !.... گفت باید تو سایت فرم جمع آوری رو پر کنم و بعد از چند روز از طرف تهران به ما می گن تایید کنید !!

راست می گفت یا چرت و پرت گفته ؟!

فرم جمع آوری رو پر کردم ولی نوشته در لیست جمع آوری نمی باشد !

منم تقریبا 10 روز پیش بود از طریق سایت فرم جمع آوری رو پر کردم. تازه امروز زنگ زدن و تائید خواستن. بعدش گفت 2 روز دیگه جمع آوری میشه.
    منم از طریق نمایندکی صبا گرفته بودم.

9. این کاربر از armin321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

خدایا گیر چه آدم هایی افتادیم آخه... ما چه گناهی داریم :(
    من میخوام از این شرکت کوفتی برم ولی کارم با اینترنت است دقیقا روزی 14 ساعت با اینترنت کار دارم نمیتونم یک دقیقه آنلاین نباشم امروز 30 دقیقه قطع بود 1001 بار زنگ زدم پشتیبانی
    مفت خورهای حروم زاده خط رو الکی اشغال میزنند یکبار که موفق شدم وصل بشم 15 دقیقه توی صف انتظار بودم از آخر قطع کردم همش میگفت یک نفر دیگه بعد میشد 5 نفر !
    الان تنها ترسی که دارم ترک نمیکنم این شرکت رو این مدت زمان بین خالی کردن پورت و رانژه شدن خط دیگه است
    ولی مصمم هستم که این کار رو بکنم و میکنم ! دنبال یک راهی میگردم این مدت رو بی اینترنت نمونم
    یعنی این دوستانی که تخیله کردن تا 14 روز براشون طول کشیده ؟!
    عوضی ها من کارم با خیلی چیزهاست پورت UDP رو که برای استفاده کریو است محدود کردند از امروز دیروز مشکل نداشتم ولی امروز 5 دقیقه با کریو باشم تمومه کارم قطع میشه
    خوب آخه بی سوادهای نفهم همه میگه میخوان پو...رن دانلود کنند :(
    من الان کارم با سئو است یک طرف سئو فقط شبکه های اجتماعی است
    یک طرف سئو خیلی چیزها است که شمای عوضی هیچی حالیتون نمیشه
    دیگه حالم داره بهم میخوره
    امروز نشد فردا دارم میرم نمایشگاه، کسی نمایشگاه نرفت ببینه چه خبره ؟نذارم 2 ساعت وقت برم ببینم هیچ مرگی ندارند و اونجا هم همه دروغ میگن !
    در پایان با معذرت از همه تٌف بر صبا نت !
    تو شهر شما 3G ایرانسل کار می کنه ؟..... سرعتش هم عالیه.... این 14 روز می تونید ازش استفاده کنید
    یا رایتل کار نمی کنه ؟
    می تونید از این 2 تا استفاده کنید

یه مورد دیگه ای هم اضافه کنم : تا وقتی که خطتون تخلیه نشده می تونید از صبانت استفاده کنید.... یعنی امروز درخواست تخلیه بدین تا 10 روز یا 14 روز می تونید ازش استفاده کنید . فقط اون چند روز آخر دیگه نمی شه استفاده کرد
    البته من روی صبانت این مورد رو امتحان نکردم که ببینم تا چند روز بعد از درخواست می شه استفاده کرد

11. این کاربر از shylord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دمت گرم
    یه مشکل اعصاب خورد کن مودمم داشت حل شد
    چراغ DSL مودم چه خطم رانژه بود چه نبود روشن میشد اصلا کلا خاموش نمیشد !!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه gigaht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

خب امروز حضوری رفتم پارس که گفت پورت خالی نداریم گفتم بسیار خوب پس تکلیف معلوم شد و رفتم مخابرات
    که در کمال تعجب اینها هم فرمودن خالی ندارن ؟؟
    ایرانسل هم که هنوز اینجا اجه و مناطقی از شهر هم که 3جی میزنه سرعت بکل پایین اومده تست هایی که یکی
    دوهفته پیش میگرفتم روی 6 و 7 مگ بود الان بزحمت به 2 میرسه . مکرر هم این چند روزه تست کرده ام ساعت شلوغی
    ساعت خلوت .. نخیر .. انگار نفس اینو هم گرفتن , خدا نفس شونو بگیره .
    Last edited by gigaht; 28-09-2014 at 00:45.

14. 3 کاربر از gigaht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

اون زمان با اقای دیوید ابی بحث داشتم
    داداش ازت معذرت میخوام
    امیدوارم ببخشی
    همچنین اقای هاردوی مستر از شما هم عذر خواهی میکنم
    امیذوارم هر دوتون من ببخشید

نباید ابرو و اعتبار صرف این شرکت ها کرد
    سلام مجدد به دوست عزیزم.من با شما دوست گلم هیچوقت بحثی نداشتم که.اگرم جایی موجب رنجش خاطرتون شدم بسیار عذر میخواهم.شما از کاربران فهیم و منطقی و باحال این تاپیک هستی.البته خیلی از دوستان دیگه هم همینطور.این گند کاریهایی که شرکتها میکنن یک خوبی داره که کاربرها میفهمن از بالای این شرکتها هیچوقت موجب رنجش خاطر هم نشن و همیشه با هم متحد تو یک صف باشن.

16. 3 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه gigaht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

پیشنهاد ویژه ی صبانت

قبلا می گفت شبانه رو نیم بها استفاده کنید ولی الان می گه به قیمت 1.3 استفاده کنید

راستی یه چیزی زد به سرم :
    مثلا من یک گیگ حجم می خرم و شبانه 2 گیگ رایگان می تونم استفاده کنم...... بعد از اینکه 2 گیگ تموم شد دوباره سرعت میاد روی 16 کیلوبایت...... حالا وضعیت شبانه رو عوض می کنم و میزارم روی پشنهاد ویژشون ( یعنی یک گیگ که حجم خریدم رو به صورت 1.3 که گفته استفاده می کنم )...... حالا در اینجا می شه از این یک گیگ به اندازه ی 3 گیگ استفاده کرد ؟!

در کل منظورم این که : یک گیگ که خریدم اول میام 2 گیگ رایگان شبانش رو استفاده می کنم..... بعدش که 2 گیگ رایگان تموم شد و هنوز یک گیگ روزانم سرجاشه میام میازم روی پیشنهاد ویژه که شبانه به قیمت 1.3 محاسبه می کنه

کلا از یک گیگ می شه 5 گیگ شبانه استفاده کرد !!!

به نظرتون این کار شدنیه ؟!

الان می خواستم تخلیه کنم که به سرم زد
    بازم بصرفه نیست . ( بله , از هیچی بهتره ولی میتونه بهتر هم بشه )

حساب کن با یه دانلود میانگین شبی 4 , 5 گیگ که اصلا هم زیاد نیست ماهی 150 گیگ میشه گرفت و میگرفتیم . ( فعل ماضی بعید! )
    الان با این سیستم محاسبه نزول خوارانه جدید صفانت شما باید ماهانه :
    حدود 20 تومن برای سرویس و 3,4 مگ که همون مصرف ماهانه وب میشه .
    3 تا 37 تومن برای 30 گیگ ترافیک که با کلی پشتک وارو تبدیلش کنی به 150 گیگ
    در کل حدود 130 تومن ماهانه بدی برای چیزی که با ماهانه 20 تومن داشتیم .
    ای داد بیداد .

در کل همون تخلیه کنی بهتره. خیلی بهتره .
    Last edited by gigaht; 28-09-2014 at 00:48.

18. 4 کاربر از gigaht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •