این همون طرح مالیات بر ارزش افروده هست 1.5% شهرداری و 1.5% ......
با احترام
تیم مدیریت انجمن
این همون طرح مالیات بر ارزش افروده هست 1.5% شهرداری و 1.5% ......
.....................
Last edited by sepehrsr; 03-06-2011 at 00:50.
پینگ 360 خوبه سرعت شما تغریبا 64 بوده چون اگر 90 بود بالای 1.8 گیگ دانلود میکردی . شما 128 گرفتی یا 512 اگر 128 هستی ممکنه چون تازه اومدی این سرعت رو گذاشته باشند. حالا تو کدوم مرکز و شهری؟
1-سرویس های اکو جمعه ها از ترافیک کم نمیکنه ؟سرعتش چه طوره جمعه ها ؟؟
2-سرویس های آرت هم آیا شبا رایگتن دارند ؟؟آیا اونا هم مثله اکو شبا قطعی و افت سرعت دارند ؟
3-آرت ها هزینه آبونمانشو باید خودمون رو قبض بدیم ؟چه قدره ؟
4-بهتر نیست 64 آرت رو بگیریم و روزانه که افت سرعت نداره بشینیم پا دانلود؟
سلام بر همه دوستان عزیز.
من هم مثل اکثر شما سرویس اکو 128 دارم و شبها با سرعت 55 دانلود میکردم. الان 3 شبه که سرعت دانلود تا حد دایل آپ پایین اومده. من فقط یه سایتی با آدرسپیدا کردم که با همون سرعت قبلی دانلود میکنه. بقیه سایتهای دانلود فیلم همه سرعت پایینی داشتند.البته این سایت فیلم کمی داره ولی سرعتش خوبه. الان 2 تا سوال دارم. اول اینکه چرا سایتی که گفتم سرعتش تغییر نکرده؟ دوم اینکه اگه کسی سایت دانلود فیلم سراغ داره که سرعتش خوب باشه و تغییری نکرده باشه سراغ دارید معرفی کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ديشب وضعيت دانلود من بهتر بود ولي مثل قبل نبود ، راستي من ديروز به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ايميل زدم ... جوابمو ندادند اما ديشب سرعتم بهتربود(بچه ها شما هم ايميل بزنيد ، شماره كاربريتون رو تو ايميل بنويسيد)، تا ساعت 1:35 همون 60 دانلود مي كردم ، بعد شد 16 ، اما مثل اينكه تا صبح دوباره زياد شده ، چون امروز وقتي گزارش كاركرد گرفتم ديدم 640MB دانلود كردم:
![]()
بچه ها، اگه اينجا كسي art64 داره يه تست سرعت از روز و يه تست سرعت از شب (7-1) بذاره، ممنون ميشم
شما چه سرويسي داريد؟
سرعت روزتون چقدر بود؟
آقا این رفیقمون راست میگه برای 1000تومن قبض صادر نمیکنند شاید همین 1000 تومن هاست که جمع شده در ضمن این 1000 تومن مال ای دی اس ال نیستش مال اون سرویس هایی که مخابرات رو خط تلفن میده....
Last edited by parsa205; 12-01-2010 at 17:20.
این سایت از خودش لینک مستقیم نداره که یا از هات فایل میذاره یا از راپید....
هم اکنون 56 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 56 مهمان)