دوستان یک جفت باند و یک ساب حجم و بلندی صدای بیشتری میده یا دو جفت باند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نظرتون راجب کنوود 7100 چی هستش ؟ در کنار کدوم بلند گو میتونه همزمان هم کیفیت و هم قدرتو تضمین کنه ؟
دوستان یک جفت باند و یک ساب حجم و بلندی صدای بیشتری میده یا دو جفت باند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نظرتون راجب کنوود 7100 چی هستش ؟ در کنار کدوم بلند گو میتونه همزمان هم کیفیت و هم قدرتو تضمین کنه ؟
من kdr416 دارم انصافا چیز باحالیه امکانات خوبیم داره در کل خیلی راضیم ازش محشره ولی برا سیستم اگه پایونر بگیری بهتره برا معمولی 416 خوبه
سلام به همگی
در حدود 150 تومن دنبال ساب میگردم ممنون میشم راهنماییم کنید
3010 خوبه یا 3013؟ در این رده دیگه چیا هست؟
اولویت با کیفیته بیشتر کیفیت میخوام تا صدا و لرزه و...
مرسی
سلام
خواهش میکنم.
چاره ای نیست.مجبورند همون ها رو بگیرند دیگه
سلا ماحوال آقا پوریا
فوکال که عالی بود. یادش بخیر.جنس ووفر اون پلی گلاس بود.به نظر من بیسها خیلی پر و عالی اجرا میشه.ولی MC 609 در مقایسه با برندهای موجود بازار خیلی بیشتر از قیمتش ارزش صدائی داره.
یک جفت اسپیکر 9*6 و. یک ساب 12 فکر کنم حجم بیشتری داشته باشه.باید Cone Area شون محاسبه بشه هرکدوم بیشتر بود اون صدای بیشتری تولید میکنه.
7100 به نظر من خیلی صدای خوبی نداره ولی قوی هست.
دوستان یه آمپ دو کانال با 150 وات آر ام اس خروجی بهم معرفی کنید
اگه قیمت تقریبی هم بهم بگید لطف کردید
سلام
310 پایونیر میتونید بگیرید
5602 پایونیر.قیمت ندارم.
این کیفیت صداش و نرمی بیس از 3013 بهتره؟برا من فقط کیفیت صدا مهمه
قیمتش چه قدره؟
Last edited by armin_gera; 10-03-2014 at 22:19.
سلام بر و بچ باحال انجمن
والا ما قبلا یه سیستم با مشخصات زیر داشتیم اما اصلا بیس حال بده و جوون پسندی نداشت ، یارو میگفت صدا real هست من میگفتم بابا صدای real میخوام چیکار ، 4 تا جوون صدای real به چه دردشون میخوره؟
جوون جماعت بیس میخواد
player=alpain 141
amp=ml 60.2
speaker=mtx t6c693
اما پیشنهاد میکنم اصلا همچین چیزی نگیرین ، اگر آهنگ خودش بیس خفنی داشته باشه بیش خفن رو اجرا میکنه و اگر بیس نداشته باشه یا حتی کم باشه دریغ از 20 درصد بیس باحالی که بهش بده
از 10 تا اهنگی که من تست کردم فقط 3تاش به درد این میخورد که با رفقا برین بیرون و بترکونین وگرنه 7 تا دیگه اش به 2 ریال نمی ارزید
این سیستم در اومد یک میلیون و دویست و بیست تومن توی اصفهان
حالا با کمک آقا حمید یه سیستم در حد یک میلیون و نیم (برای ما اصفهانیا البته یکم گرون در اومد) در حال تهیه هستیم با مشخصات زیر :
amp=ml 75.4
player=kenwood 7056
speaker=audio system co609
انشالله به محضی که سیستم رو وصل کردم یه کلیپ ازش میگیرم ، نظر خودم روهم در موردش اینجا توضیح میدم.
امید به خدا
Last edited by muiacir; 10-03-2014 at 22:24.
بله.البته اگر بتونید بیشتر هزینه بفرمائید یه صدای تضمین شده بهتون میدم
MX 12 بگیرید خیلی بهتره260 تومن.
عزیز هیچ کس نبود به شما بگه کسی که برا اولین بارشه میخواد سیستم ببنده نباید بره طرف پخشای آلپاین؟!!!
پخشای آلپاین به درد کسی میخورن که دیگه spl بازیش رو کرده باشه و دیگه گوشاش یه صدای آلپاینی بخوان یعنی صدای سردی داره مثل کنوود و صد البته پایونیر صدای گرمی ندارن پایونیر که کلا گوپ گوپه ولی کنوود تقریبا میانس یعنی واسه ماهایی که بیشتر صدای پایونیر شنیدیم کننود یه صدای خوبی میده برامون و حس خوبی هم موقع گوش دادن آهنگ بهمون دست میده چون دیتیل خوبی میده با شنونده
این سیستمی هم که شما الان داری میبندی تضمینی صداش عالیه شک نکن![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)