به نظرتون کدوم مناسب تره؟
به نظرتون کدوم مناسب تره؟
راستش یه تله می خوام ترجیحا با امکان اتوفوکوس و ارزش گیر به علاوه یه لنز ماکرو ( تفاوت سری L که خیلی گرونه با غیر L رو هم بفرمایید ) . بودجه جمعا دو میلیون . ( بیشتر برای عکاسی از طبیعت و حشرات و پروانه ها ) . اگه بیشنهاد بهتری دارید بفرمایید . ممنون
70-300 حدود 1700 تله خوبی داره
برای ماکرو هم بهترین گزینه canon 100 ماکرو هست قیمت دقیق نمیدونم اگه نه که 90 ماکرو تامرون لنز عالی ای هست
با 2 تومن نمیشه هم تله هم ماکرو خرید
سلام
من دوربين فعليم اينه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا 600 هزار تومان ميتونم مدلي بهتر از اين بگيرم ؟ زوم و فيلمبرداري هم برام مهم نيست.
دوربین خوبیه مخصوصا فیلم برداری ومخصوصا کیفیت صدایی که بر میداره.با این رنج قیمت کتون ایکسوزه500 هم میتونی برداری درحد همند.
دوستان بلاخره من wx50رو قبل از عید گرفتم .الان هم یکی دوروزی هست از شمال برگشتم.خواستم یه توضیح جامعی راجب این دوربین بدم .این اولین دوربین سونی بود بود که من استفاده کردم .
ازنظر ظاهر معمولی ولی کیفیت ساخت دوربینهای کنون به مراتب بالاتره این انگار درو پیکرش خوب چفت نشده.کیفیت فیلمبرداری وصدایی که برمیداره فوقالعده است حرف نداره به نظر من یه آپشنی که روش کمه
اینه که امکان اینو که زرو لیشن فیلمو به hdتغییر بدی در مواقعی که حافظه جانداره نیست ولی واقعا بلوری فیلم برداری میکنه واقعا توفیلم برداری از کنون سره.
عکس برداریش نسبت به تمام سری های Aکنون سر ولی یه کم عک و از حالت طبیعی در میاره که به نظر من برای حرفه ای ها مناسب نیست برعکس آماتور ها خیلی دوست دارند عکسشون خوشگلترباشه خیلی رنگهارو پررنگتر از واقعیت نشون میده ولی کسانی که حرفه ای کار میکنن زیاد شاید خوشایند نباشه.باتریش نسبت به دوربینهای کنون زودتر خالی میشه مثل باتری های موبایلاش میمونه تا120الی150شات .
چراکه نشه دوست عزیزWX50سونی توهمین رنج قیمت .ایکسوزه 500هم عالی
سلام دوستان.برای عکاسی پرتره و طبیعت بهتره سرمایه گذاری بیشتر روی خود دوربین باشه یا روی لنز؟ انتخاب خودم دوربین 60d کانن , و لنز 18-135 هست نظر شما چیه؟
سلام عزيز
شما بودجتون چقدره؟
60 دي كه خوبه ولي اگه بفرماييد چقد پول كنار گذاشتيد براي لنز و بدنه بهتر ميشه كمكتون كرد.
با توجه به قيمت لنز و بدنه مذكور شما اگر تا 4 تومن بخوايد هزينه كنيد بنده به شما 600D پيشنهاد ميدم به قيمت حدود 2200 و لنز هم كه داستان خودش رو داره.
اگه مي خوايد خيلي معمولي پرتره بگيريد كه هيچ اما اگه برا اتليه يا حرفه ای كلا براي كسب درامد مي خوايد اصلا نميشه با لنز مناسب پرتره ،لند اسكيپ گرفت.
مثلا لنز مناسب پرتره كلوز آپ (از شانه ها به بالا و در دوربين كراپدار (غير فول فريم)) 85 م م اف 1.8 قيمتش ميخوره 1800 كه عاليه برا كلوز آپ. و براي پرتره تمام قد هم فقط لنز نرمال بدرد مي خوره.مثلا 50 مم اف 1.4 خيلي خوبه قيمتش هم ميخوره 1500.
حالا اگه يه لنز مي خوايد كه هم لند اسكيپ بگيريد و هم پرتره خوب جز زوم لنز انتخاب ديگه اي نداريد.
والا پيشنهاد يه لنز از ميان اين همه لنز خيلي سخته. منتظر ميمونم تا نظر خودتونو بشنوم كه كاربريتون و ميزان پولتون به چه صورته تا با هم يه لنز خوب رو معرفي كنيم.
لنز ماکرو canon 100 سری L با عیره L چه فرقی داره ؟! اختلاف قیمت زیاده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)