تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1439 از 1635 اولاول ... 439939133913891429143514361437143814391440144114421443144914891539 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,381 به 14,390 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

از بین HX200 و FZ150 و SX40 کدوم رو پیشنهاد میکنین؟ با توجه به اینکه مشابهن به نظرتون GPS ارزششو داره که برم سراغ HX200؟
    به نظرتون کدوم مناسب تره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

بتگی داره به چه زمینه ای علاقه داری؟
    طبیعت؟پرنده گرافی؟ماکروگرافی؟پرتره؟
    لنز ماکرو میخوای؟ تله؟ سوپر تله؟ واید؟ فیکس؟
    راستش یه تله می خوام ترجیحا با امکان اتوفوکوس و ارزش گیر به علاوه یه لنز ماکرو ( تفاوت سری L که خیلی گرونه با غیر L رو هم بفرمایید ) . بودجه جمعا دو میلیون . ( بیشتر برای عکاسی از طبیعت و حشرات و پروانه ها ) . اگه بیشنهاد بهتری دارید بفرمایید . ممنون

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

راستش یه تله می خوام ترجیحا با امکان اتوفوکوس و ارزش گیر به علاوه یه لنز ماکرو ( تفاوت سری L که خیلی گرونه با غیر L رو هم بفرمایید ) . بودجه جمعا دو میلیون . ( بیشتر برای عکاسی از طبیعت و حشرات و پروانه ها ) . اگه بیشنهاد بهتری دارید بفرمایید . ممنون
    70-300 حدود 1700 تله خوبی داره
    برای ماکرو هم بهترین گزینه canon 100 ماکرو هست قیمت دقیق نمیدونم اگه نه که 90 ماکرو تامرون لنز عالی ای هست

با 2 تومن نمیشه هم تله هم ماکرو خرید

4. این کاربر از payma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه smart.pro666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    من دوربين فعليم اينه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تا 600 هزار تومان ميتونم مدلي بهتر از اين بگيرم ؟ زوم و فيلمبرداري هم برام مهم نيست.

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من دنبال یه دوربین میگردم با حدود قیمت 400 تا 500 با همچنین الویت هایی:

1: کیفیت عکس از همه مهمتر
    2: کیفیت مطلوب در شب
    3: فیلمبرداری و زوم زیاد هم نیست
    4: به عکس های macro , close up علاقه دارم

خودم wx 50 دیدم با قیمت 450 تومان فیلم بررداریشو تعریف میکنند ولی از عکس هاش چیزی نمیدونم .اگه شما گزینه های بهتری سراغ دارین لطفا راهنمایی کنین ممنون.
    دوربین خوبیه مخصوصا فیلم برداری ومخصوصا کیفیت صدایی که بر میداره.با این رنج قیمت کتون ایکسوزه500 هم میتونی برداری درحد همند.

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان بلاخره من wx50رو قبل از عید گرفتم .الان هم یکی دوروزی هست از شمال برگشتم.خواستم یه توضیح جامعی راجب این دوربین بدم .این اولین دوربین سونی بود بود که من استفاده کردم .
    ازنظر ظاهر معمولی ولی کیفیت ساخت دوربینهای کنون به مراتب بالاتره این انگار درو پیکرش خوب چفت نشده.کیفیت فیلمبرداری وصدایی که برمیداره فوقالعده است حرف نداره به نظر من یه آپشنی که روش کمه
    اینه که امکان اینو که زرو لیشن فیلمو به hdتغییر بدی در مواقعی که حافظه جانداره نیست ولی واقعا بلوری فیلم برداری میکنه واقعا توفیلم برداری از کنون سره.
    عکس برداریش نسبت به تمام سری های Aکنون سر ولی یه کم عک و از حالت طبیعی در میاره که به نظر من برای حرفه ای ها مناسب نیست برعکس آماتور ها خیلی دوست دارند عکسشون خوشگلترباشه خیلی رنگهارو پررنگتر از واقعیت نشون میده ولی کسانی که حرفه ای کار میکنن زیاد شاید خوشایند نباشه.باتریش نسبت به دوربینهای کنون زودتر خالی میشه مثل باتری های موبایلاش میمونه تا120الی150شات .

8. 2 کاربر از najee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من دوربين فعليم اينه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تا 600 هزار تومان ميتونم مدلي بهتر از اين بگيرم ؟ زوم و فيلمبرداري هم برام مهم نيست.
    چراکه نشه دوست عزیزWX50سونی توهمین رنج قیمت .ایکسوزه 500هم عالی

10. این کاربر از najee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ahmad710's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان.برای عکاسی پرتره و طبیعت بهتره سرمایه گذاری بیشتر روی خود دوربین باشه یا روی لنز؟ انتخاب خودم دوربین 60d کانن , و لنز 18-135 هست نظر شما چیه؟

پروفشنال Amateِur's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    زير آسمان خدا

پيش فرض

سلام دوستان.برای عکاسی پرتره و طبیعت بهتره سرمایه گذاری بیشتر روی خود دوربین باشه یا روی لنز؟ انتخاب خودم دوربین 60d کانن , و لنز 18-135 هست نظر شما چیه؟
    سلام عزيز
    شما بودجتون چقدره؟
    60 دي كه خوبه ولي اگه بفرماييد چقد پول كنار گذاشتيد براي لنز و بدنه بهتر ميشه كمكتون كرد.
    با توجه به قيمت لنز و بدنه مذكور شما اگر تا 4 تومن بخوايد هزينه كنيد بنده به شما 600D پيشنهاد ميدم به قيمت حدود 2200 و لنز هم كه داستان خودش رو داره.
    اگه مي خوايد خيلي معمولي پرتره بگيريد كه هيچ اما اگه برا اتليه يا حرفه ای كلا براي كسب درامد مي خوايد اصلا نميشه با لنز مناسب پرتره ،لند اسكيپ گرفت.
    مثلا لنز مناسب پرتره كلوز آپ (از شانه ها به بالا و در دوربين كراپدار (غير فول فريم)) 85 م م اف 1.8 قيمتش ميخوره 1800 كه عاليه برا كلوز آپ. و براي پرتره تمام قد هم فقط لنز نرمال بدرد مي خوره.مثلا 50 مم اف 1.4 خيلي خوبه قيمتش هم ميخوره 1500.
    حالا اگه يه لنز مي خوايد كه هم لند اسكيپ بگيريد و هم پرتره خوب جز زوم لنز انتخاب ديگه اي نداريد.
    والا پيشنهاد يه لنز از ميان اين همه لنز خيلي سخته. منتظر ميمونم تا نظر خودتونو بشنوم كه كاربريتون و ميزان پولتون به چه صورته تا با هم يه لنز خوب رو معرفي كنيم.

13. 2 کاربر از Amateِur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

لنز ماکرو canon 100 سری L با عیره L چه فرقی داره ؟! اختلاف قیمت زیاده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •