درود
چون انقدر که شلوغه ارتباط با مرکز کلا قطع میشه! یکی از اشناها که تو شاتل کار میکنه اینو بهم گفته! پهنای باند بیشتر مراکز حسابی کم اومده بخاطر اینترنتی شدن مدارس همه رفتن اینترنت گرفتن!
درود
چون انقدر که شلوغه ارتباط با مرکز کلا قطع میشه! یکی از اشناها که تو شاتل کار میکنه اینو بهم گفته! پهنای باند بیشتر مراکز حسابی کم اومده بخاطر اینترنتی شدن مدارس همه رفتن اینترنت گرفتن!
دوستان کنار انتن وای فای گوشی علامت ! میاد اما نت بدون مشکل کار میکنه
نت هم شاتله
دلیلش چیه؟
سلام، بله تقریبا اکثریت شاتلی ها این مشکل رو دارند، دلیلش مشکل در DNS های شاتل هست. کافیه DNS دیگه ای ست کنید مثل DNS گوگل یا اصلا DNS داخلی دیگه.
کد تخفیف ویژه مشتریان جدید شاتل373644256
با عرض سلام خدمت دوستان
من تازه شاتل گرفتم البته وایرلس شاتل
مشکلی که دارم اینه که ویدیوهای آپارات رو تقریبا 30 ثانیه طول می کشه باز کنه و وسطش هم دایم بافر می کنه
در صورتی که یوتیوب رو البته با فیلی شکن حتی 4k رو به راحتی پخش می کنه
دلیلش چیه ؟
آقا من دیشب بالاخره برای شاتل پرداختمو زدم و از کد تخفیف شما نهایت استفاده رو بردم
خیلی متشکر امیدوارم زود قبلی جمع بشه و این وصل بشه (شاتل گفت مرکز شما کنده ممکنه طول بکشه!)
امروز باز مانند چند روز پیش اتصال اینترنت شاتل دچار اختلال شدید شده است. منظورم از اختلال ف.لتر شدید هست بطوریکه نه تنها بیشتر وبسایتهای خارجی که بیشتر وبسایتهایی که روی سرور داخلی هم هستند قابل دسترسی نیستند. این نادان ها باز دست بکار شده اند.
من یه هفته هست منتظرم خط رانژه نمیشه زنگ زدم شاتل میگن پورت خالی نداره مرکز مخابراتی
قبل از اینم که از مخابرات سرویس میگرفتم اینترنت هی قطع میشد و پکت لاس داشتم
زیرساخت مملکت تحمل یدونه آموزش آنلاین رو نداره
شاتل میگه ممکنه 1 ماه طول بکشه تخصیص پورت. من الان چیکار کنم بهم پورت بدن؟ 195 از شاتل شکایت کنم؟
با توجه به زیاد شدن کاربران دارن راستشو میگن چون قبلاً که مسئله کرونا نبود ممکن بود طول بکشه ولی حرفی از خالی نبودن پورت نبود اگر پورت خالی نباشه شکایت به 195 هم فایده نداره به نظرم چند روز دیگه صبر کنید و از یک روش دیگه جایگزین فعلاً استفاده کنید تا یک نفر تخلیه کنه و جا برای شما باز بشه
قربانت داداش مخلصیم![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)