سلام
والا اینکه سرعت پایینه جای تعجبی نداره .متاسفانه هر چقدر نسل اینترنت بالا بره برای ایرانی ها فرقی نمیکنه.به نظرم زیاد فکر خودتون رو مشغول نکنید [emoji6]
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سلام
والا اینکه سرعت پایینه جای تعجبی نداره .متاسفانه هر چقدر نسل اینترنت بالا بره برای ایرانی ها فرقی نمیکنه.به نظرم زیاد فکر خودتون رو مشغول نکنید [emoji6]
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سرعت اینترنت ایرانسل توی قم سمت خیابان آذر رو به روی بیمارستان نکویی چرا اینقدر پایینه؟؟؟
الان با فورجی و گوشی نکسوز پنج و لومیا 640 ال تی ای سرعت دانلودم در حد 300 کیلو هست
چرا اینقدر پایینه؟؟؟
آقا رضا قرار بود سایت رشت پل جانبازان کوچه رزاقی تجهیز بشه به نسل چهار.گفتین قبل از ماه رمضان بشه ولی هیچ تغییری در سکتور و rru ندیدم
سلام اقا رضا وضعیت 3g تو شهر دورود واقعا افتضاحه است تقریبا تو مدت 10 ماه فک کنم ی هفته بیشتر درست نبوده ماجرا چیه تو بعضی مناطق کشور سرعت 2 مگ هست ولی واسه ما قفل شده رو60کیلو بایت؟
هر روز داره. به تعداد شهرها از هر سه اپراتور ااضاف میشه اما پهنای باند اضاف نمیشه خب مشخصه. سرعت پایین میمونه
4G من کل تهران دارم بدون مشکل سیگنال هم خوبه اکثرا بالای 3 خط داشتم هرجا رفتم !
اما منطقه خودمون تنها دکل 4G که خودش از دکل سر گلها میگیره لینکشو بین آزادگان و شهرونده ( بعد زیر گذر از سمت 16 متری گلستان که میرید ) .
جدیدا دیدم که سایت بنفشه 13 بالای میدان اتریش هم که باز خودش از سر گلها میگیره لینکشو و به چند تا سایت دیگه میده خودش به 4G مجهز شده که اگه فعال شه میشه گفت خیلی از لحاظ پوششی بیشتر از سایت کنار آزادگان میبره منطقه رو زیر پوشش چون ارتفاع زیادی داره.
تایم اوت و دیسکانکت که یهسره شده
اینم تست با سرور داخلی، خارجی که به تست هم نمیرسه دیگه
همینم قطع کنین بره خیالمونو راحت کنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ایرانسل از افتضاح به لجن کشیده این اینترنت رو واقعا با اعصاب و روان آدم بازی می کنن کفتتون بشه این پولهایی که می گیرید حتی نتوست تستو کامل کن. برای زدن پستم هم از یه اینترنت دیگه استفاده می کنم
نگید اینترنت مملکت مشکل پیدا کرده که فن آوام قشنگ داره کار می کنه
![]()
حدفاصل منطقه سعدی و آیت الله حیدری
سلام. اقا رضا از گلستان چه خبر؟ گرگان 4G شده ؟ سرعت 3g هم خیلی افت کرده.... کی درست میشه؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)