داستان پیچیده شد من الان رفتم قبض های قبلی رو نگاه کردم همشون بین 76 تا 79 تومان هزینه adsl اومدن تا حالا رو این دقت نکرده بودم چون همیشه کارتم رو میدادم پرداخت میکردن دیگه قبض و هزینه رو دقت نمیکردماینجور که معلومه بد تو پاچه ی مخابرات رفت
![]()
داستان پیچیده شد من الان رفتم قبض های قبلی رو نگاه کردم همشون بین 76 تا 79 تومان هزینه adsl اومدن تا حالا رو این دقت نکرده بودم چون همیشه کارتم رو میدادم پرداخت میکردن دیگه قبض و هزینه رو دقت نمیکردماینجور که معلومه بد تو پاچه ی مخابرات رفت
![]()
منم دقیقا مثل شما مشکل خارج و داخل دارم.
همش هم زنگ میزنم میگند پیگیری میکنیم.ولی درست نشده.
به نظرت چیکار کنیم؟
دیگه به کی بیگم؟
شانس بد من دیگه.تو کل تهران فقط مال من اینطوریهمن فکر میکردم مال بقیه هم مثل من باشه
تست همین الان
اینم داخل :
اصل اینترنت هم سرورهای خارج دیگه داخل که چیزی نداره
منم والا زنگ دیگه گذشت از ما ..شکایت هم زدم به 195 فاییده نکرد دارم دنبال یه جای خوب میگردم برم احتمالا داتک میرم
دوست عزیز واسه منم با دانلود منیجر خوبه وگرنه اینم تست من
![]()
فکر کنم داستانش رو فهمیدم چیه طرز حساب کردنش مطمئن نیستم.ببین اگر یه ماه مثلا 20 گیگ دانلود کنی نمیاد ماهی 75 بزنه رو قبض میزنه اندازه همون حجم دانلود میزنه 40 هزار تومن مثلا.برحس گیگی 3 هزار
بعدمثلا 1 ماه مثلا 300 گیگ دانلود کنی دیگه همون نهایتش 150 هزار رو میزنه رو قبض بیشتر نمیزنه ولی کمتر مصرف کنی کمتر میزنه فکر کنم همین باشه دلیلش
آخه خودم قبضامو نگاه کردم قبض این دوره که 149 تومن بود اینترنتم ماه پیش 114 تومن این دوره خیلی فیلم دانلود کردم.ولی ماه پیش که کمتر زده بود یه مدت اصلا کامپیوترم رو روشن نکردم.
شایدم اشتباه میکنم![]()
تجربه استفاده از خط دو مگ مخابرات
سرور خارجی پس از 10 گیگ دانلود سرعت شد زیر یک مگ تا لینک همونه سرعت همونه
سرور داخلی پس از 25 گیگ دانلود سرعت شد زیر یک مگ تا لینک همونه سرعت همونه
پس محدودیت روی هر دو تاش هست
این هزینه 6 ماه مصرف منه 2 مگ نامحدود :شده 346 تومن درز صورتی که 6 تا 75 هزار تومن میشه 450 هزا رتومن پس نتیجه میگیرم که
مخابرات تهران اگر در 1ماه کمتر از 75 هزار تومن دانلود کنی کمترمیزنه اما بیشتر دانلود کنی بیشتر نمیزنهسقفش 150 هزار تومن در 2 ماه که تو سایت هم همینو زده
واسه همینه که مخابرات سروریس نامحدود رو جمع کرده فقط ما قدیمیها هنوز نامحدود داریم چون به ضررشه..
من 1 ماه یادمه 400 گیگ دانلود کردم همون 150 تومن بیشتر نشد در قبض یه دوره هم که اصلا روشن نمیکردم کامپیوتر رو در حد هفته چنتا فیلم اون شد 80 تومن در قبض
Last edited by javad34; 13-12-2014 at 22:11.
فکر نمیکنم اینطور باشه الان شما به حجم دانلودی من تو دو ماه نگاه کنید دیگه از این بیشتر
![]()
درست حق با شماست نمیدونم والا اینا چه جوری حساب میکنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)