دوستان گلدنت چرا اینطوری شده. فقط میتونی شارژ کنی طرحتو. نمیشه مثل قبل حجمتو با دانلودها و اتصالات و اینا رو دید.واسه همه اینطوریه یا فقط من !؟
دوستان گلدنت چرا اینطوری شده. فقط میتونی شارژ کنی طرحتو. نمیشه مثل قبل حجمتو با دانلودها و اتصالات و اینا رو دید.واسه همه اینطوریه یا فقط من !؟
واسه همه اینجوری شده
ظاهرا -- شده یا بانک اطلاعاتی شون دچار مشکل شده
سلام از لینک زیر وارد شین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت دوستان.آقا من نت سه ماه 128 با 6 گیگ شارژ صبا نت استفاده میکنم و تایم زمانیم داره تمام میشه میخواستم بدونم کدوم طرح خوبه که بصرفه و سرعتشم خوب باشه بگیرم اگر این صبا نت خوبه که همینو تمدید یا یک طرح دیگه شو بگیرم؟من مشهد منطقه جلال هستم.با تشکر از دوستان
فک کنم یه بلایی باز سر گلد نت اومده واسه منم چند روزه باز نمیشه
و با اینکه سیستم هام در شب فقط استفاده کردم و روز اصلا استفاده نکردم میزان حجم ام کمی تغییرکرده
که نشون میده به طور مرموزی روزانه مگ کم میشه مال من که این طوریه بقیه رو نمی دونم والا(حجم رو طبق لینک زیر چک می کردم)
حالا مطمئینن این لینکه امنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مال خود مخابراته ؟؟؟؟؟
همسایمون چند وقت چند روزی مسافرت بودن مودم هم خاموش نکرده بودن وقتی برای اون بازه زمانی حجم ترافیک رو از جدول سامانه چک کردن دیدن بر اون چند روز که نبودن ، روزانه 3 مگ و برای ستون شبانه به ازای هر شب 1.5 مگ در جدول ثبت شده !!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه هااااا مگه اگه فقط مودم روشن باشه و لپ تاپ خاموش باشه ایا بازهم مصررف ترافیکک وجود داره یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی هیچ دستگاهی در حال اتصال به مودم نباشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان این طرح پاییزه 5مگ شبانه داره ؟توی سایت فقط نوشته 10 مگ شبانه نداره .!!
سلام،پنج مگ شبانه رایگان نداره.
از پنج شنبه تا الان گذشته فکر میکنم....
فردا هم که تعطیله...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)