تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1438 از 4105 اولاول ... 43893813381388142814341435143614371438143914401441144214481488153819382438 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,371 به 14,380 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوست عزیز من رکن یکم (تو ارتش )هستم و کارمونم تقسیم سرباز جدیدالورود هستش و اون نامه ای هم گفتی امروز تو دستم بود!!!
    فک کنم شما فوق لیسانس هستی نه مهندسسسسسسسسس؟(ماشاا... سوالم که زیاد پرسیدی)
    1- نزدیکای ساعت 10 برو بهتره.البته زودم بری می ری تشکلی پرونده تو یگان و از این کارا کلا این روزت دو در می شه!
    2-آره بهتره فقط با همین برگ امریه و لباس فصل بری پادگان
    3-چون مهندسی هستی هیچی نمی خواد و می ری و راحتم از پادگان مثل کادر سر ساعت 2 می یای بیرون.(بعدا شاید برات یه کارت تردد هم بزنن که زیاد کاربرد نداره)
    4- بستگی دره کجا بیوفتی! اگه یگان قرارگاه بیفتی که احتمالش زیاده معمولا تو ستاد نامه می تایپی و از این کار! معمولا ستوان 2 راحته کارش ! آمارگیری و از این کاراست.
    5-نه! به هیچ وجه به درجه پایین تر احترام نزاری که تا پایان خدمتت می شی سوژه ها! فقط به سروان به بالا احترام اونم اولین بار بزار و به فرمانده یگانتون همیشه بزار!همون سلام و دست دادن معمولی کافیه برا پایین ترا
    6-تا پایان ساعت 2 باید تو پادگان باشی و مگه اینکه مرخصی ساعتی فرماندت بده زود بری

در مورد نامه هم این قضیه تا عید به صورت آزمایشی هست و نتیجه بده شاید یه مدت تمدید شه.پس بهتره فردا بری چون ممکنه غیبت بخوری و ضد حاله چون جمعه هم غیبت رد می کنند !
    موفق باشی رفیق
    اقا اول بذار بگم دمت گرم به این میگن جواب تمام و کمال

بله دوست خوبم فوق لیسانس هستم ( دیگه چه کنیم اول کاره و سوالامون زیاد بود )
    1- اوکی من ساعت 9 میرم تا زودتر ردیفش کنم و برگردم که کلی کار دارم
    2- اوکی ممنون
    3- برگ تردد رو که باید بدن چون هر روز بخوام برم و بیام باید برگه مرخصی پر کنم و اینجوری حال نمیده و بهتره کارت تردد بدن تا رسمی تر و راحتتر باشه همین اولین روز میشه این کارت رو گرفت ؟ راستی فردا که برم تو واسه برگشت و خارج شدن از پادگان باید برگ مرخصی بگیرم یا خودشون نامه میدن تا بتونم خارج بشم بدون اینکه دژبان گیر بده ؟ ( بالاخره باید دستم کاغذی کارتی چیزی باشه تا بتونم بزنم بیرون و شنبه هم برم تو ! )
    4- آخ آخ عاشق تایپیدن و کار با پی سی هستم گه گاهی هم کمی بازی ای خود ویندوز ( البته زیاد نباشه که ناراحت میشم ها ) .

راستی یه سوال ستوان دوم معمولا هر چند روز به چند روز نگهبان میشه و اگر بشه معمولا در چه رده ای از سلسله مراتب نگهبانی قرار میگیره و کارش چجوریاست روز نگهبانی ؟ اتاق میدن بهش برای خواب شب و استراحت و تلویزیون دیدن

5- نه عمرا که به درجات پایین تر احترام نظامی نمیذارم فقط سلام و دست دادن ولی دیگه از ستوان یک به بالا رو باید احترام گذاشت وگرنه ...
    6- ای بخشکی شانس اگه میشد 12 زد بیرون چه میشد از این طرف شانس ما بزنه پنچ شنبه ها هم برای همیشه تعطیل بشه چه حالی کنیم دیگه

راستی اقا تبریک میگم مثل اینکه رسیدی اخرای خدمت ایشالا به سلامتی تموم کنی و حالش رو ببری .

بازم اگر نصیحت و مورد و راهنماییی که به درد بخوره مونده بفرما

داره خودمونی میشه mohsentaghadosi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست عزیز من رکن یکم (تو ارتش )هستم و کارمونم تقسیم سرباز جدیدالورود هستش و اون نامه ای هم گفتی امروز تو دستم بود!!!
    فک کنم شما فوق لیسانس هستی نه مهندسسسسسسسسس؟(ماشاا... سوالم که زیاد پرسیدی)
    1- نزدیکای ساعت 10 برو بهتره.البته زودم بری می ری تشکلی پرونده تو یگان و از این کارا کلا این روزت دو در می شه!
    2-آره بهتره فقط با همین برگ امریه و لباس فصل بری پادگان
    3-چون مهندسی هستی هیچی نمی خواد و می ری و راحتم از پادگان مثل کادر سر ساعت 2 می یای بیرون.(بعدا شاید برات یه کارت تردد هم بزنن که زیاد کاربرد نداره)
    4- بستگی دره کجا بیوفتی! اگه یگان قرارگاه بیفتی که احتمالش زیاده معمولا تو ستاد نامه می تایپی و از این کار! معمولا ستوان 2 راحته کارش ! آمارگیری و از این کاراست.
    5-نه! به هیچ وجه به درجه پایین تر احترام نزاری که تا پایان خدمتت می شی سوژه ها! فقط به سروان به بالا احترام اونم اولین بار بزار و به فرمانده یگانتون همیشه بزار!همون سلام و دست دادن معمولی کافیه برا پایین ترا
    6-تا پایان ساعت 2 باید تو پادگان باشی و مگه اینکه مرخصی ساعتی فرماندت بده زود بری

در مورد نامه هم این قضیه تا عید به صورت آزمایشی هست و نتیجه بده شاید یه مدت تمدید شه.پس بهتره فردا بری چون ممکنه غیبت بخوری و ضد حاله چون جمعه هم غیبت رد می کنند !
    موفق باشی رفیق
    منم تو ستاد فرماندهی نزاجا افتادم، رسته کامپیوتر (لیسانیس). به ما واسه رفت و آمد سرویس میدن ؟؟؟؟

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اقا اول بذار بگم دمت گرم به این میگن جواب تمام و کمال

بله دوست خوبم فوق لیسانس هستم ( دیگه چه کنیم اول کاره و سوالامون زیاد بود )
    1- اوکی من ساعت 9 میرم تا زودتر ردیفش کنم و برگردم که کلی کار دارم
    2- اوکی ممنون
    3- برگ تردد رو که باید بدن چون هر روز بخوام برم و بیام باید برگه مرخصی پر کنم و اینجوری حال نمیده و بهتره کارت تردد بدن تا رسمی تر و راحتتر باشه همین اولین روز میشه این کارت رو گرفت ؟ راستی فردا که برم تو واسه برگشت و خارج شدن از پادگان باید برگ مرخصی بگیرم یا خودشون نامه میدن تا بتونم خارج بشم بدون اینکه دژبان گیر بده ؟ ( بالاخره باید دستم کاغذی کارتی چیزی باشه تا بتونم بزنم بیرون و شنبه هم برم تو ! )
    4- آخ آخ عاشق تایپیدن و کار با پی سی هستم گه گاهی هم کمی بازی ای خود ویندوز ( البته زیاد نباشه که ناراحت میشم ها ) .

راستی یه سوال ستوان دوم معمولا هر چند روز به چند روز نگهبان میشه و اگر بشه معمولا در چه رده ای از سلسله مراتب نگهبانی قرار میگیره و کارش چجوریاست روز نگهبانی ؟ اتاق میدن بهش برای خواب شب و استراحت و تلویزیون دیدن

5- نه عمرا که به درجات پایین تر احترام نظامی نمیذارم فقط سلام و دست دادن ولی دیگه از ستوان یک به بالا رو باید احترام گذاشت وگرنه ...
    6- ای بخشکی شانس اگه میشد 12 زد بیرون چه میشد از این طرف شانس ما بزنه پنچ شنبه ها هم برای همیشه تعطیل بشه چه حالی کنیم دیگه

راستی اقا تبریک میگم مثل اینکه رسیدی اخرای خدمت ایشالا به سلامتی تموم کنی و حالش رو ببری .

بازم اگر نصیحت و مورد و راهنماییی که به درد بخوره مونده بفرما
    صدور کارت تردد برای شما 2-3 هفته طول میکشه ، برای رفع مشکل روزهای اول برگه مرخصی بهتون میدن
    خروج از پادگان بعد ساعت کاری فقط به کارت احتیاج داره ، قبل ساعت کاری باید برگه مرخصی داشته باشید
    شما معمولا برای شروع ماهی 2-3 نگهبانی دارید ( شاید هم 4 تا ) ، افسر نگهبان میشید و بعد ساعت کاری در پادگان رو میبندن میسپرن به شما ! البته یه افسر نگهبان کادر + افسر جانشین هم هستن ولی عملا کاری نمیکنن هر اتفاقی تو اون شب بیفته خر شما رو میگیرن !
    تو قانون اومده هر کسی که بهتون احترام گذاشت باید پاسخ بدید ( هر درجه ای ) ، درجات بالاتر از خودتون هم باید احترام بزارید که بسته به جاش فرق میکنه
    پنجشنبه ها ساعت کاری 12 هست

4. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

صدور کارت تردد برای شما 2-3 هفته طول میکشه ، برای رفع مشکل روزهای اول برگه مرخصی بهتون میدن
    خروج از پادگان بعد ساعت کاری فقط به کارت احتیاج داره ، قبل ساعت کاری باید برگه مرخصی داشته باشید
    شما معمولا برای شروع ماهی 2-3 نگهبانی دارید ( شاید هم 4 تا ) ، افسر نگهبان میشید و بعد ساعت کاری در پادگان رو میبندن میسپرن به شما ! البته یه افسر نگهبان کادر + افسر جانشین هم هستن ولی عملا کاری نمیکنن هر اتفاقی تو اون شب بیفته خر شما رو میگیرن !
    تو قانون اومده هر کسی که بهتون احترام گذاشت باید پاسخ بدید ( هر درجه ای ) ، درجات بالاتر از خودتون هم باید احترام بزارید که بسته به جاش فرق میکنه
    پنجشنبه ها ساعت کاری 12 هست
    ممنون پامی جان

خوب تا این کارت تردد صادر بشه ! از شنبه که من می خوام رسما شروع کنم کارم رو تو یگان ساعت 2 که کارم تموم شد چطوری باید برم خونه ؟ یعنی بدون کارت تردد 2 هفته اول رو نمی تونم ساعت اداری که تموم شد بیام خونه و باید تا ساعت 4 ظهر منتظر بمونم و با برگه خروج بیام بیرون ؟

4 تا نگهبانی برای ماه اول !! یعنی هر هفته 1 نگهبانی ؟ زیاد نیست ؟ ( البته افسر نگهبانی زیاد مشکل نیست و میشه زیر دستی ها رو توجیه کرد که درست درمون نگهبانی بدن وگرنه روزی که من نگهبانم جای خواب میدن برای اون شب دیگه ؟ فکر کنم اتاق مخصوصی برای افسر بگهبان داشته باشن ؟ که هم بتونه شب رو اونجا استراحت کنه هم به تلفن داخلی مجهز باشه برای چک کردن نگهبانی و مشکلات احتمالی ؟

اینکه بله هر کی احترام نظامی بذاره باید جوابش رو با احترام نظامی بدی ! درجات بالاتر هم که حسابشون جداست

فقط الان تنها موردی که فکر من رو به خودش مشغول کرده همین نحوه خروج از پادگان بعد ساعت کاری هستش ؟ ( یعنی برم از بوفه شون یه دفترچه مرخصی بگیرم تا کارت ترددم صادر بشه ازش استفاده کنم برای خروج ؟ ) ؟؟؟؟ !!!!!!

داره خودمونی میشه takjok-20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

قانون‌های جدید معمولا کِی تصویب و اجرا میشند؟ مثلا اگر قرار باشه آموزشی بشه سه ماه و کل خدمت 24 ماه از چه زمانی مشمولین شامل این قانون میشند؟ (منظورم اینه که زودتر بدونیم قبلش اقدام کنیم.)

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

قانون‌های جدید معمولا کِی تصویب و اجرا میشند؟ مثلا اگر قرار باشه آموزشی بشه سه ماه و کل خدمت 24 ماه از چه زمانی مشمولین شامل این قانون میشند؟ (منظورم اینه که زودتر بدونیم قبلش اقدام کنیم.)
    شب تصویب میشند صبح اجرا میشند !!
    معمولا قوانین سربازی رو یکباره تغیر میدن و از قبل اعلام نمیکنند

tapatalk

8. 5 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

در 90 در صد موارد اوایل ابان یا اوایل اردیبهشت.

10. این کاربر از pedromi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ممنون پامی جان

خوب تا این کارت تردد صادر بشه ! از شنبه که من می خوام رسما شروع کنم کارم رو تو یگان ساعت 2 که کارم تموم شد چطوری باید برم خونه ؟ یعنی بدون کارت تردد 2 هفته اول رو نمی تونم ساعت اداری که تموم شد بیام خونه و باید تا ساعت 4 ظهر منتظر بمونم و با برگه خروج بیام بیرون ؟

4 تا نگهبانی برای ماه اول !! یعنی هر هفته 1 نگهبانی ؟ زیاد نیست ؟ ( البته افسر نگهبانی زیاد مشکل نیست و میشه زیر دستی ها رو توجیه کرد که درست درمون نگهبانی بدن وگرنه روزی که من نگهبانم جای خواب میدن برای اون شب دیگه ؟ فکر کنم اتاق مخصوصی برای افسر بگهبان داشته باشن ؟ که هم بتونه شب رو اونجا استراحت کنه هم به تلفن داخلی مجهز باشه برای چک کردن نگهبانی و مشکلات احتمالی ؟

اینکه بله هر کی احترام نظامی بذاره باید جوابش رو با احترام نظامی بدی ! درجات بالاتر هم که حسابشون جداست

فقط الان تنها موردی که فکر من رو به خودش مشغول کرده همین نحوه خروج از پادگان بعد ساعت کاری هستش ؟ ( یعنی برم از بوفه شون یه دفترچه مرخصی بگیرم تا کارت ترددم صادر بشه ازش استفاده کنم برای خروج ؟ ) ؟؟؟؟ !!!!!!
    معمولا 2 هفته اول که کارت ندارید فرمانده قرارگاه براتون برگه مرخصی صادر میکنه که 2 برید ، مطمئن باش نگهتون نمیدارن اضافه چون ناهار برا خودشون ندارن بخورن چه برسه بخوان به شما هم نهار بدن !
    ما اداره بهداشت بودیم ماههای آخر برای افسرهای جدید ماهی 5-6 تا میچیدیم ، البته من که تابستون سال 90 وارد یگان شدم ماهی 2 تا بهم خورد ، الان سرباز و گروهبان کم شده جاش افسر زیاد میاد و به هر حال پست های نگهبانی هم باید یه جوری پر بشه خالی نباید بمونه کی هم از افسر جدیدا بهتر ؟!
    جایی که من بودم اتاق مخصوص افسر نگهبان وظیفه نداشت و تو آسایشگاه میموندیم ، تلفن برای چک کردن نگهبانا ؟!! شوخی میکنی ؟!!
    برادر باید بری بچرخی تو پادگان همه رو چک کنی ، مسئولیت با شماس نمیزارنتون اونجا که استراحت کنی : دی

12. 3 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام

دوستان زخم معده معافیت داره یا نه؟

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

سلام دوستان .

اولین مرخصی مارو دیشب دادن ( 01 ) ، به قدری حالم بد بود و تب و لرز شدیدی داشتم که سریع رفتم دکتر ، یه سرم داد و چند تا آمپول عضلانی . ( دیگه خودتون فکرشو بکنید چه قدر حالم بد بوده )

من از یکشنبه حالم بد شد ، بهداری هم که چند تا آموکسی سیلین داد و استراحتم که نداد ، به خاطر همین تو این چند روز فوق العاده ضعیف شده بودم .

اول یه خبر خوب برای بچه هایی که تو دوره ی طلایی دارن میرن 01 ، تعطیلات امسال از 23 اسفند شروع میشه تا 17 فروردین ( خیلی زیاده ، نه ؟ )

ولی نگهبانی هاشو بچه های تهران باید بدن

پنج شنبه و جمعه های هر هفته رو هم به بچه های تهران مرخصی میدن ( البته بچه های دیگه هم میتونن مرخصی بگیرن و تو سطح شهر دور بزنن )

در ضمن فقط این دوره این جوری شد ، وبچه هایی که سال های بعد در اسفند ماه میخوان اعزام بشن ، دلشون رو به تعطیلات زیاد خوش نکنن ، نهایت 10 الی 13 روز بهشون مرخصی میدن .

موفق باشید.

15. این کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •