متوسل شو به اما حسین امشب شبه شام غریبان ایشونه انشالله حاجت روا میشی انشالله
متوسل شو به اما حسین امشب شبه شام غریبان ایشونه انشالله حاجت روا میشی انشالله
آقا نشد عجب گیری کردیما
با قند شکن هم رفتم نشد عجب کاریه هر روز ی مشکل دارم
یه لطفی در حق من کنید و به آدرس زیر برید لطفاً
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پچ اومده،استاد alone son این مدت که نبودین بگو پس داشتین رو bug ها و splash ها کار میکردین ،دستتون درد نکنه استاد خیلی splash ها خوب هستند،خسته نباشید استاد![]()
هنوز که Q انیویا باگه که عجب
قسمت دوم اپدیت برا من سرعتش صفره :|
سرورش هم عوض کردم فک کنم دیگه کلا صفر شد
دوستان این اپدیت جدید منظورش چیه شما رو با ادمایی تو یه بازی میذاره که از نظر skill در یک سطح هستید؟ واقعیه؟
والا مارو با یه ادمایی قبلا مینداخت که اولین بارشونه lol بازی میکنن![]()
هیچ کس باور نمی کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به خدا بعد یه مدت بازی تو سامونرز رفت شب میشه !!!
باور کنید حرفمو
یه نرم افزار بدید عکس بگیرم بهتون نشون بدم تا باور کنید
با Prt Sc و پیست کردن تو نرم افزار نقاشی ویندوز فایده ایی نداره صفحه سیاه میشه
بله البته قبلا هم گفته بودم تا قبل از مپ جديد همه چمپيون ها يه جوايي اسپلش ارت و اينا ميگيرند فعلا دستمون روي سيستم مچ ميکينگ بنده و ريپورت ممنون ار اين که شما هميشه به فکر من هستيدپچ اومده،استاد alone son اين مدت که نبودين بگو پس داشتين رو bug ها و splash ها کار ميکردين ،دستتون درد نکنه استاد خيلي splash ها خوب هستند،خسته نباشيد استاد
در مورد انويا ما يک سري ريپورت هايي داشتيم که فعلا باگ به صورت کامل شناسايي نشده و براي ريباگ يک چمپيون بايد باگ به صورت کامل شناسايي بشه ولي به زودي مشکل اين چمپيون هم درست ميشههنوز که Q انيويا باگه که عجب
دوست عزيز منظورتون را نمي فهمم ولي اگر منظورتون از شب شدن يه حالت سياهي است که موقعي که چمپ ها اينويز ميشند((غيب ميشند)) خوب اين حالات مواقعي که اينويز هستيد اتفاق ميوفتههيچ کس باور نمي کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به خدا بعد يه مدت بازي تو سامونرز رفت شب ميشه !!!
باور کنيد حرفمو
يه نرم افزار بديد عکس بگيرم بهتون نشون بدم تا باور کنيد
با Prt Sc و پيست کردن تو نرم افزار نقاشي ويندوز فايده ايي نداره صفحه سياه ميشه
حالا اگه دائمي هست بازي را پاک کنيد و دوباره نصب کنيد اگه باز هم درست نشد به ساپورت بازي اطلاع دهيد تا مستقيما پيگري شود
خدا رو شکر تو اروپا به دنیا نیومدم. به اینکه مثل این اروپایی ها حروم زاده میشدم. ملت کل بازی توکسیک می کنن فوش میدن ما هیچی نمیگیم. بعد به دشمن میگیم ریپورت کنن. میریم برمی گیردیم میبینیم 80 بازی چت بن کردن :O
باید تو سرور اروپا یک تابلو موقع ثبت نام بزنن بنویسن مخصوص کودکان شیری و خردسال![]()
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)