attainable rate)max rate) و snr میاد پایین
برا من از وقتی شده 20 کیفیت خط پایینتر اومده در صورتی که قبلا 11بود عالی بود
attainable rate)max rate) و snr میاد پایین
برا من از وقتی شده 20 کیفیت خط پایینتر اومده در صورتی که قبلا 11بود عالی بود
Last edited by farshad0123; 27-09-2014 at 19:42.
دوستان از این طرح ها استفاده نکنید.. صبانت راههای جدیدی برای خالی کردن جیب کاربران پیدا کرده و به هیچ عنوان به نفع کاربر نیست:
این بود پیشنهاد ویژشون !
هی من نمی خوام وارد بحث بشم نمی گذارید آدم ساکت باشه ها
اول در مورد بحثم با آقای david-ebi بگم که خود ایشون کاملا در جریانه بحث ما سر چی بود و نتیجش هم کاملا شفاف شد به صورت فیلم و ... که کاملا روشن شد و پروندش بسته شد این از این کسی هم در جریان نیست صفحه های تاپیک رو بخونه کاملا مشخصه و فقط چون صحبتش شد می گم که اون قضیه کاملا حل شده.
و اما در مورد شما و یه دو سه نفر دیگه که حالا نمی دونید سر کی خالی کنید این قضیه رو
اولا شما خیلی ساده ای که فکر می کنی دلیل این که دانلود های شبانه محدود شد واقعا اون چیزیه که صبانت می گه (کم اومدن پهنای باند) در مورد اینکه چرا این طور نیست هم بارها صحبت شده اگر لازمه دوباره بگم
ثانیا به فرص مثال دلیل این که صبانت محدود کرد شبانه رو واقعا دانلود های شخص من بوده باشه و کسایی که به خاطر پست های من اومدن از صبانت اشتراک گرفتن اگر واقعا پست های من اینقدر تاثیر گذار بوده که به خودم تبریک می گم که با چند تا نوشته اینقدر ثاثیر گذاشتمولی به نظر خود شما چند نفر اومدن و به خاطر این تاپیک 12 مگ گرفتن؟ 10 نفر ؟ 20 نفر؟ می گیم 50 نفر که مطمئن هستم با توجه به وضعیت نویز و این که خط تلفن ها کشش نداره خیلی کمتر از این هست.به نظر شما دانلود 50 نفر اینقدر سنگین بود که یک شرکتی که شاید الان بیشتر از 100000 تا مشترک داره رو به زانو در آورد؟
شما می تونید هر چی دلتون می خواد بگید ولی دلیل نمی شه واقعیت باشه خود شما و اون آقای doublex که تکلیفتون معلومه دیگه اون که اومده بود عکس آواتار منو هم کات کرده بود گذاشته بود تو تاپیک که آهای مردم بیاید اعدامش کنیدقبلا هم گفتم مردم ما وقتی کم میارن چون زورشون به منبع و دلیل اصلیش نمی رسه دوست دارن سر یکی دیگه خالیش کنن
و نکته آخر اینکه من تاحالا هر چی برای صبانت مشتری آوردم از 6 سال پیش تاحالا تمام سعیم رو می کنم که 5 برابر اونا بیان تخلیه کنن تا این شرکت بفهمه دروغ یعنی چی
ضمنا من از کسی نمی ترسم که بخوام پست نذارم دیگه همه هم می دونن تا چه حد کل کل می کنم پاش بیفته اما هم نمی خوام تاپیک دوباره بره توی حاشیه و اینکه الان موضوع قابل بحثی مطرح نیست به جز اون قانون استفاده منصفانه که دوستان می گن سراسری قراره بشه که در اون مورد هم فعلا نمی شه نظری داد
الان برای من 19.7 هست
عامل کم و زیاد شدن این output power چی هست؟![]()
نمیدونم والا این مال قبلا که رو 18 بود دان استریم هم روی 20مگ
اینم مال قبلا که رو 13 بود دان استریم هم روی 2مگ
مثلا اونوقت عددای مربوط به upstream ثابت بودن(بجز snr) مگر اینکه مودمو خاموش/روشن میکردم که عوض میشدن ولی الان upstream مدام تغییر میکنن عدداش
Last edited by farshad0123; 27-09-2014 at 20:38.
واقعا همین بود " طرحهای جالبی" که در راه است ؟!
پفف , کجا گیر افتادیم ..
Sent from my ASUS_T00F using Tapatalk 2
بله دوست گرامی اینها دلشون بغل جیبشونه و به فکر من و شما نیستن.واقعا همین بود " طرحهای جالبی" که در راه است ؟!
پفف , کجا گیر افتادیم ..
برای جمع آوری به غیر از داخل سایتش راه دیگه ای نیست ؟
امروز برای تخلیه خط رفتم نمایندگی شهرمون گفت اصلا دست ما نیست !.... گفت باید تو سایت فرم جمع آوری رو پر کنم و بعد از چند روز از طرف تهران به ما می گن تایید کنید !!
راست می گفت یا چرت و پرت گفته ؟!
فرم جمع آوری رو پر کردم ولی نوشته در لیست جمع آوری نمی باشد !
من چقدر به سلیمانی لعنت میفرستادم که اینترنت با قطره چکان میده به ملت .
واعظی که بدترش کرد که . واقعا که مچکریم دکتر
Sent from my ASUS_T00F using Tapatalk 2
آره برای جمع آوری باید درخواست رو توی سایت بزنی بعد یک یا دو روز زنگ میزنن بهت میگی میخوام پورت تخلیه کنید
من خودم مشهد بودم درخواست دادم بهم از تهران زنگ زدن گفتم نویز زیاد داره گفت درستش میکنیم زنگ زدم نماینده مشهد گفت دست ما نیست راست میگفت دوباره زنگ زدم به شماره تهران تلفنی همونجا برام درخوات رو تائید کرد
بعد 10 یا 11 روز پورت تخلیه شد قبلا مخابرات بودم اون بعد 14 روز پورت رو تخلیه کرد
دو روز هم طول کشید خط رانژه پارس آنلاین شد کلا حدود دو هفته اینترنت نداری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)