از رانژه بودن خط خودتون مطمئن هستيد؟
مودم رو ببريد سر خط. اگه اونجا جواب نگرفتيد بايد با مخابرات تماس بگيريد.
شاد باشيد![]()
از رانژه بودن خط خودتون مطمئن هستيد؟
مودم رو ببريد سر خط. اگه اونجا جواب نگرفتيد بايد با مخابرات تماس بگيريد.
شاد باشيد![]()
سلام دوستان. من مودم وایرلس دارم و از طریق لبتاب از اینترنت استفاده میکنم. بطوری یک کانکشن هست که باید حتما کانکت رو بزنم تا به اینترنت وصل شه. حالا من میخوام با گوشی وصل شم به مودم وایرلس.میشناسه مودمو وصل هم میشه بش ولی اینترنت نداره به خاطر اینکه اونجا نمیشه همچین کانکشنی ساخت.حالا میشه کاری کرد که دیگه مستقیم بدون اینکه چیزیو کانکت کنی وصل شی به اینترنت؟
آره اسپیلتر رو درست نصب کردم...................بقیه رو هم متوجه نشدم چی میگی.
سلام.من مودم وایرلس دارم.ولی فقط یه لپتاپ بهش میتونم وصل کنم.برای هر دو لپتاپ کانکشن PPPoA میسازم. یه دونه از لپتاپا کانکت میشه و اون یکی دیگه نمیشه. راه حل داره؟
سلام من یه مشکل بزرگ دارم دوستان... لطفا کمکم کنید... من اینترنت از پیشگامان گرفتم ولی نمیتونم بزارم روو حالا pppoe .... دی ان اس سرور هم نزاشتم... شرکت قبلی که داشتم راحت میتونستم بزارم اما این شرکت نمیشه... vci و vpi هم 0 و 35 از شرکت پرسیدم...من تنظیم های مودم رو میزارم اگه جایی اشکال داره لطفا کمک کنی... dns server هم خالی میزارم...
اما چراغ اینترنت سبز نمیشه و قرمز میمونه....
شما برو تو قسمت Diagnostic یه تست بگیرید.
خدمت شما ...
![]()
مدل و نوع مودمتون چيه؟
براي اين كار شما بايستي مودمتون رو به صورت PPPOE كانكت كنيد.
شاد باشيد![]()
مودمتون رو به صورت PPPOE تنظيم كنيد.
مشكلتون به اين طريق حل خواهد شد.
شاد باشيد![]()
با توجه به موارد گذاشته شده از سمت شما تنها ايراد ميتونه نام كاربري و كلمه عبور باشه.
براي تست كردن اين قضيه به جاي اينكه مودم رو در حال PPPOE تنظيم كنيد اون رو به صورت Bridge تنظيم كنيد و روي سيستمتون كانكشن بسازيد.
ببينيد وضعيت در اين حالت به چه صورت هست.
شاد باشيد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)