نیکبخت رو که این دایی خراب کرد !!
دیگه روحیه هم نداره !!
اصلا دیگه به درد بازی هم نمی خوره !!
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
نیکبخت رو که این دایی خراب کرد !!
دیگه روحیه هم نداره !!
اصلا دیگه به درد بازی هم نمی خوره !!
پيشنهاد كمك جادوگر و رمال ها به داماش گيلان
داماش گيلان در انتهاي جدول رده بندي ليگ برتر فوتبال ايران حال و روز خوشي ندارد. پس خيلي عجيب نيست كه امير عابديني مديرعامل اين تيم دل پري داشته باشد و از همه چيز شكايت كند. او كه به تازگي استانكو را به عنوان سرمربي تيم فوتبال داماش انتخاب كرده، در مورد اين تصميم مي گويد؛ «من از ابتدا نمي خواستم استانكو سرمربي باشد. اعتقاد دارم مربي بادانش و پرتجربه يي چون او بهتر است به جاي هدايت يك تيم، مربي سازي كند. استانكو اين توانايي را دارد كه 10 مربي خوب تربيت كند. اما بعد از بازي با پيام مشهد احساس كردم حسين عبدي نياز دارد نيرويي چون استانكو را پررنگ تر از قبل كنار خود داشته باشد. به همين خاطر از استانكو درخواست كردم بيش از قبل بر كار فني تيم نظارت داشته باشد. او هم قبول كرد وارد گود شود. استانكو از ديروز سرمربي تيم شده و حسين عبدي هم دستيار اوست.»
عابديني بقاي داماش را در ليگ برتر انگيزه اصلي خودش مي داند و در اين باره مي گويد؛ «ما هر چه در توان داريم، استفاده مي كنيم تا داماش در ليگ برتر بماند. من شهرت، آبرو و احترامي كه امروز دارم از كنار اين فوتبال به دست آورده ام و به راحتي آن را از دست نمي دهم.»
اما به نظر مي رسد او از خيلي ها دل پري دارد و از خيلي مسائل حاشيه يي دلگير است؛ «بازيكنان خارجي كه به ايران مي آيند و ما بايد از آنها براي تقويت تيم مان استفاده كنيم مثل اسباب بازي چيني هستند. ظاهرشان زيباست ولي....» عابديني همچنين به برخي از مسائل پشت پرده اشاره مي كند؛ «فشار روي مدير زياد است. همه مي خواهند نتيجه بگيرند و دستپاچه عمل مي كنند. اين وسط برخي ها هستند كه از آب گل آلود ماهي مي گيرند و به مديران پيشنهادهايي مي دهند. يكي مي گويد من جادوگرم. رمل و اسطرلاب مي اندازم و تيمت را از سقوط نجات مي دهم يا قهرمان مي كنم.» او موارد ديگري را هم مثال مي زند؛ «در اين بين افرادي هستند كه مدعي اند مي توانند داور را بخرند. مگر مي شود در فوتبال ما داور را خريد؟، پس حرمت ها چه مي شود؟ اينها حتي براي اثبات حرف خود مثال مي زنند كه مثلاً بازي فلان تيم با فلان تيم يادت هست؟ تمام اينها به كنار، عده ديگري ادعا مي كنند مي توانند برنامه بازي هاي ليگ را به هم بزنند. اما با شناختي كه من از عزيزمحمدي و سازمان ليگ دارم، پذيرش اين موضوع برايم ممكن نيست.»
او در مورد وضعيت تيمش در جدول رده بندي ليگ مي گويد؛ «من اگر هنر داشتم، به جاي پگاه تيمي را مي خريدم كه در خطر سقوط به دسته پايين قرار نداشت. امروز هم اگر داماش سقوط كرد، من چوب بي هنري خودم را مي خورم. سقوط در ليگ براي سه تيم آخر جدول يك شرط است اما اگر بستر آلوده شود، اين شرط ناجوانمردانه خواهد شد. با اين حال من به بازيكنان تيم اعتقاد دارم. مي دانم آنها مي توانند تيم را نجات دهند. تا انتهاي فصل 42 امتياز ديگر باقي مانده است. با اين امتيازها مي شود خيلي كارها كرد.»
مثل اینکه دماغ حقیقی تو تمرین شکسته،حالا واعظی به بازی میرسه یا میخوان الیاسی را بذارن ؟
پس از گم شدن قرارداد در باشگاه پرسپوليس
حيدري: آقايان فكر مي كنند با بچه 5 ساله طرف هستند
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: تا زماني كه قراردادم پيدا نشود در تمرينات شركت نخواهم كرد.
سپهر حيدري در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاي فارس، اظهار داشت: براي دريافت پولم به باشگاه رفتم، اما گفتند قراردادت گم شده است.
وي افزود: پس از مدتي كه مديريت جديد باشگاه دستور پرداخت پول عقب افتاده بازيكنان در قسط دوم را داد به باشگاه پرسپوليس رفتم اما با صحنهاي مواجه شدم كه بسيار عجيب و باورنكردني بود.
وي عنوان كرد: قرارداد من در فصل گذشته 140 ميليون تومان بود. اول فصل پس از نشست با مصطفوي قراردادم در فصل جاري 200 ميليون تومان شد كه البته از همه بازيكنان كمتر است. نكته عجيب اين است كه مسئولان امور مالي باشگاه پرسپوليس قرارداد جديد من را گم كردهاند و اين قرارداد در باشگاه پرسپوليس مفقودالاثر شده است.
حيدري خاطرنشان كرد: براي من جاي سوال دارد كه چگونه قراردادم كه همگي آن را امضا كرده اند گم شده است. در حضور محمود خوردبين، افشين پيرواني، مصطفوي و مشاور باشگاه به صورت قانوني اين قرارداد ثبت شده است. امروز به جاي اين قرارداد، كپي قرارداد فصل گذشته را مقابل من قرار دادند. عجيب اينكه آن قرارداد نيز اصل ندارد و كپي است.
حيدري تاكيد كرد: اين موضوع براي من قابل هضم نيست. با اجازه پيرواني و خوردبين از فردا سر تمرينات پرسپوليس حضور پيدا نخواهم كرد. سعي كردم اين موضوع را به اطلاع اين دو نفر برسانم، اما متاسفانه آنها تلفنهاي خود را جواب ندادند. با احترام به مسئولان باشگاه و هزاران هوادار عاشق پرسپوليس اين تصميم را گرفتم.
مدافع پرسپوليس اظهار داشت: اين كار تمسخر كردن و خنديدن به من است. آقايان خيال كردند من بچه 5 ساله هستم. وقتي اين مشكل را در باشگاه ديدم و در امور مالي صدايم در آمد قول دادند كه قراردادت را پيدا خواهيم كرد، اما بايد مشخص شود قرارداد من در فصل جاري كجا است. چرا كپي فصل قبل قراردادم را نشان دادند.به من بگويند اصل آن كجاست.
حيدري گفت: هيچ نسخه اي از قرارداد در اختيار من نيست.بايد بدانم سرنوشت اين قرارداد چه شده است.
پيش از حضور در مراسم توديع
مصطفوي: قلب من هميشه با پرسپوليس ميماند
خبرگزاري فارس: مديرعامل سابق تيم فوتبال پرسپوليس گفت: قلب من هميشه با اين تيم ميماند.
داريوش مصطفوي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: مسئولان باشگاه پرسپوليس لطف كرده و مراسم توديع من را برگزار ميكنند. قلب من هميشه با پرسپوليس و هوادارانش خواهد ماند.
وي افزود: برگزاري اين مراسم يعني حفظ شأن فوتبال ايران.بجاي اينكه كساني كه از فوتبال جدا ميشوند را دور بيندازيم آنها را اينطور بدرقه مي كنيم. اين جاي بسي خوشحالي دارد.
مصطفوي در خصوص رويارويي احتمالياش با هدايتي رئيس هيئت مديره باشگاه پرسپوليس گفت: ما با هم دشمن نيستيم. در قسمتي از كارهاي اجراييمان در باشگاه با هم اتفاق نظر نداشتيم اما حالا جز بهترين دوستان خواهيم ماند و به حرف و حديثها هيچ توجهي نميكنيم.
وي در پايان درباره مشكل قرارداد سپهر حيدري خاطرنشان كرد: قراردادها طبق نظر افشين قطبي و ساير اعضاي هيئت مديره بسته شده است. من سعي مي كنم براي رفع مشكل اين مدافع در جلسه فردا يك ساعت زودتر در امور مالي باشگاه حضور پيدا كنم تا تكليف او را مشخص كنم. مطمئن باشيد در اين خصوص مشكلي اين بازيكن خوب پرسپوليس را تهديد نخواهد كرد چون در باشگاه تمام كارها طبق روال و با برنامه انجام شده است.
به دليل اظهارات اخير عليه مسئولان باشگاه پرسپوليس
نژاد فلاح فردا به ديدار واعظ آشتياني مي رود
خبرگزاري فارس: عضو هيئت مديره باشگاه پرسپوليس به دليل اظهارات اخير واعظ آشتياني عليه مسئولان اين باشگاه فردا به ديدار واعظ آشتياني مي رود.
به گزارش خبرگزاري فارس، محمد حسين نژاد فلاح عضو هيئت مديره باشگاه پرسپوليس كه از اظهارات اخير واعظ آشتياني عليه مسئولان باشگاه پرسپوليس ناراحت است قرار است فردا در جلسه اي با واعظ آشتياني مدير عامل باشگاه استقلال شركت كند و در خصوص مسائلي كه در نشريات چاپ شده با او به گفت و گو بپردازند.
نژاد فلاح با تاييد اين خبر به فارس گفت: به ديدار واعظ مي روم تا ببينم چرا عليه ما صحبت كرده است.
گفتني است مدير عامل استقلال در مصاحبه هايش درباره حواشي پرسپوليس اظهار نظر كرده بود
اسامي داوران هفته بيست و دوم ليگ فوتبال
رفيعي ديدار پرسپوليس و فولاد را سوت مي زند
خبرگزاري فارس: داوران هفته بيست و دوم مسابقات ليگ برتر فوتبال از سوي كميته داوران اعلام شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، اسامي داوران به شرح زير است:
جمعه:27/10/87- ساعت 14:15
*ابومسلم - پيكان
رحيم مهر پيشه؛ رسول فروغي- نيكفر نيك نهاد- محمد رضا اكبريان
*فولاد مباركه سپاهان - سايپا
البرز حاجي پور؛ محمد حسين معتمدي-سعيد علي نژاديان-مرداس جابري
*راه آهن - پاس همدان
رحيم رحيمي مقدم؛ اسماعيل صفيري-مجيد ويشگاهي-فرشيد افشار
*استقلال اهواز - پيام مشهد
منصور نوري ؛ عليرضا كهوري-محمد رضا اميني-محمد كمانه
*مس كرمان - ملوان انزلي
احمد صالحي؛ حسين سنجري-غلام آموزگار-موسي الرضا ارغواني
*صباي قم - ذوب آهن
سعيد بخشي زاده؛ حيدر شكور-عليرضا يزداني-مهدي سيد علي
*داماش گيلان - مقاومت سپاسي
خداداد افشاريان حسين نجاتي-صفدر احمدي-رسول رهبر فام
*پرسپوليس - فولاد خوزستان؛ ساعت 15:00
محمودرفيعي؛ حسن كامراني فر- محمد رضا ابوالفظلي- محمدرضا فغاني
شنبه 28/10/87
*برق شيراز-استقلال تهران؛ ساعت 14:15
محسن قهرماني ؛ جواد تقي پور-مسعود فرح نيا-حسين نيكو زاده
کانون هواداران پرسپولیس : در حالي که ديروز شايعه شده بود حميد استيلي نيز در ليست نامزدهاي احتمالي مربيگري پرسپوليس وجود داشته و تني چند از اعضاي هيات مديره با او مذاکراتي را انجام داده اند، حميد استيلي اين موضوع را تکذيب کرد. در تماسي که ديروز با استيلي داشتيم ، وي ضمن تکذيب هر گونه مذاکره اي با مسئولان پرسپوليس به همکارمان گفت: به شخصه حضور آقاي انصاري فرد را در باشگاه پرسپوليس به ايشان تبريک گفته و براي او و ساير اعضاي هيات مديره آرزوي موفقيت مي کنم. اما تا به اين لحظه که با شما صحبت مي کنم، هيچ مذاکره اي بين مسئولان پرسپوليس و بنده صورت نگرفته است . ضمن اين که معتقدم در حال حاضر بايد به افشين پيرواني زمان بدهند و نبايد اين گونه با او برخورد شود.
پس از پيروزي برابر ذوب آهن
عبدي: بازيكنان داماش پتانسيل خود را به نمايش گذاشتند
خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال داماش گيلان گفت: بازيكنان مان پتانسيل بالاي خود را به نمايش گذاشتند.
به گزارش خبرگزاري فارس، پس از پيروزي 2 بر يك برابر ذوب آهن استانكو سرمربي جديد تيم داماش در نشست خبري حاضر نشد و حسين عبدي را به اين جلسه فرستاد.
عبدي در جمع خبرنگاران گفت: امروز مانند بازي هاي گذشته فوتبال خوبي را به نمايش گذاشتيم. خوشبختانه توانستيم در اين ديدار به پيروزي برسيم. اين برد را به مردم رشت تقديم مي كنيم.
وي ادامه داد: پيروزي با يك بازيكن كمتر آن هم برابر تيم دوم جدول نشان دهنده پتانسيل بالاي بازيكنان داماش است.
عبدي در مورد سرمربي شدن استانكو گفت: ايشان استاد من هستند. از روز اولي كه به داماش آمدم گفتم حاضرم دستيار ايشان باشم و از تجربيات او استفاده كنم. امروز نيز در خدمت استانكو هستم.
مربي داماش در مورد نحوه قضاوت اين ديدار گفت: ترجيح مي دهم كمتر راجع به مسائل داوري صحبت كنم.
کانون هواداران پرسپولیس : مدير برنامههاي لوكا بوناچيچ گفت: لوكا فعلا برنامهاي براي آمدن به تهران ندارد و هنوز مذاكره جدي براي پيوستن او به تيم فوتبال پرسپوليس صورت نگرفته است.
شهرداد ناظمي در گفت وگویی، اظهار كرد: از طرف باشگاه پرسپوليس تاكنون تنها يك تماس با من گرفته شده است كه آن هم جدي نبوده است و مذاكره جدي براي مربيگري بوناچيچ در پرسپوليس صورت نگرفته است.
وي ادامه داد: كساني كه از طرف پرسپوليس تماس گرفته بودند تنها مي خواستند بدانند كه لوكا تمايل دارد در پرسپوليس مربيگري كند يا خير. البته لوكا هم تمايل به اين كار دارد اما، او عقيده دارد به هر قيمتي حاضر نيست كه به تهران برود. او هم اكنون چند پيشنهاد از تيم هاي اماراتي و يك پيشنهاد از يك تيم چيني دارد كه آنها از لحاظ مالي براي بوناچيچ بهتر هستند.ناظمي خاطر نشان كرد: لوكا به هر قيمتي به پرسپوليس نمي آيد اما، حضور اين تيم در رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا عاملي است كه لوكا را براي پيوستن به اين تيم علاقمند كرده است.
وي درپايان با تكذيب حضور بوناچيچ طي روزهاي آينده در تهران خاطر نشان كرد: فكر ميكنم كه پرسپوليس گزينه هاي ديگري هم دارد و بيشتر وقت خود را صرف مذاكره با آن گزينه ها كرده است به هر حال در شرايط كنوني بوناچيچ برنامهيي براي حضور در تهران ندارد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)