با سلام به همه ی دوستان عزیز ، تو رو خدا اگر کسی جواب سوالمو میدونه جواب بده من می خوام بدونم اگر سه تا معافیت از خدمات رزمی داشته باشم می تونم معافیت دایم بگیرم؟؟؟
با سلام به همه ی دوستان عزیز ، تو رو خدا اگر کسی جواب سوالمو میدونه جواب بده من می خوام بدونم اگر سه تا معافیت از خدمات رزمی داشته باشم می تونم معافیت دایم بگیرم؟؟؟
هرگز! صد تا معاف از رزم هم داشته باشی دائم نمیشه!
فعلا فقط کادریها اونم به صورت دو سوم یک سوم
ممنون.
ببینین من یه مشکلی برام پیش اومده و واقعاً گیر کردم!
من دی ماه خدمتم تموم شده تو نیرو هوایی ارتش، حالا بعد از کلی اینور و اونور، بعد از دو ماه تازه 6 اسفند اطلاعات پایان خدمت من از یگان رفته نظام وظیفه. یگان به من گفته حدود 7-8 روز طول میکشه تا اطلاعات من تو سیستم نظام وظیفه ثبت بشه.
حالا من الان پذیرش از خارج از کشور برای ادامه تحصیل گرفتم و باید نهایتاً تا اواسط اردیبهشت، گذرنامه ام دستم باشه، ولی با این بساطی که میبینم زیاد امیدوارم نیستم همچین اتفاقی بیفته.
رفتم اداره گذرنامه، پرسیدم گفتن هر وقت اطلاعاتت تو سیستم نظام وظیفه ثبت بشه، میتونی بری نامه بگیری ازشون که ایشون خدمتش تموم شده و این داستانها، ببری پلیس+10 یا بیاری همین اداره گذرنامه، باهاش درخواست گذرنامه کنی.
میخواستم ببینم این حرف صحت داره؟ والا انقدر این دو ماهه من رو سر دووندن که دیگه به هیچ حرفشون اعتماد ندارم!
ممنونم.
بله.اگر در سامانه سازمان وظیفه عمومی ثبت بشه مشکلی نیست.یه نامه موقت بهت میدن تا مشکلت حل بشه.
ساعت مفید کار که بخوایم بگیم 8 الی 1:30 هست ولی ساعت حضور در پادگان برای شروع صبحگاه ها و آمار و ... 6 صبح هست
روال به این صورته که معمولا میزارن در اختیار خودتون ، اونی که تهرانه میره خونه اونی که شهرستانیه میمونه آسایشگاه یا میره بیرون
دوستان مرخصی 10 روزه ما هم به پایان رسید . فردا باید برم خودم رو معرفی کنم به یگان . همونطور که گفتم رسته ما هم شد اداری پرسنلی : امور اداری - امروز رفتم رسته پیاده رو کندم و رسته اداری پرسنلی رو زدم و اماده برای فردا
خوشبختانه من شهر خودمون افتادم . با ماشین 10 دقیقه راه هستش پیاده هم 30 -40 دقیقه !
خوب چند تا سوال داشتم در مورد فردا
1- فردا چه ساعتی خودم رو معرفی کنم ؟
2- علاوه بر اون برگه امریه چیزی نیازه با خودم ببرم ؟
3- فردا ورودمون با این امریه خواهد بود بعد اینکه کارمون تموم شد چجوری باید از پادگان بیام بیرون ؟ یعنی کارت تردد میدن همون فردا ؟ یا برگه مرخصی روزانه فعلا باید پر کنم ؟
4- فردا اگر فرض محل طرف برگده بگه بین چند قسمت اداری یکیشو خودت انتخاب کنکدوم قسمت اداری ارتش معمولا از همه بهتر و کارش سبکتر و راحتتر هستش ؟
5- فردا روز دارم با درجه ستوان دوم میرم نیازی نیست که به درجه های پایین تر از خودم ( حتی کادری ) احترام با دست بزارم ؟ همون سلام و دست دادن معمولی کافیه باهاشون ؟
6- ساعت کاری پادگان 7 تا 2 ظهر هستش و معمولا از ساعت 12 ظهر میرن برای نماز و اماده شدن برای نهار که معمولا تا 13.30 طول میکشه ! امکان داره منی که بومی هستم نهار و نماز رو بپیچونم و همون 12.30 برم خونه ؟
اگه بازم توصیه و مورد کنکوری خاصی برای زهر چشم گرفتنتو روز اول هستش ممنون میشم بگید
![]()
یه موردی رو هم اضافه کنم طبق خبری که همین الان از یکی دوستانم گرفتم مثل اینکه نامه زدن به پادگان ها که از این به بعد پنچ شنبه ها تعطیل هستش برای ارتش و به اینا گفتن فردا نیان ! حالا نمی دونم تکلیف ما که 10 ام باید خودمون رو معرفی کنیم چی میشه ! البته واسه من مشکلی نیست 10 دقیقه راه دارم تا پادگان فوقش بر میگردم اما برای اونایی که از شهری به شهر دیگه می خوان برن ممکنه تعطیل بودن باعث بشه الاف بشن
ولی اگر واقعا تعطیلی پنچ شنبه ها حالت بخش نامه و رسمی به خودش گرفته باشه عجب حالی میده شنبه تا چهارشنبه میریم و پنچ شنبه و جمعه رو میزنیم تو خط استراحت
از دوستانی که در این زمینه خبر موثقی دارن ممنون میشم امارش رو بدن
دوست عزیز من رکن یکم (تو ارتش )هستم و کارمونم تقسیم سرباز جدیدالورود هستش و اون نامه ای هم گفتی امروز تو دستم بود!!!
فک کنم شما فوق لیسانس هستی نه مهندسسسسسسسسس؟(ماشاا... سوالم که زیاد پرسیدی)
1- نزدیکای ساعت 10 برو بهتره.البته زودم بری می ری تشکلی پرونده تو یگان و از این کارا کلا این روزت دو در می شه!
2-آره بهتره فقط با همین برگ امریه و لباس فصل بری پادگان
3-چون مهندسی هستی هیچی نمی خواد و می ری و راحتم از پادگان مثل کادر سر ساعت 2 می یای بیرون.(بعدا شاید برات یه کارت تردد هم بزنن که زیاد کاربرد نداره)
4- بستگی دره کجا بیوفتی! اگه یگان قرارگاه بیفتی که احتمالش زیاده معمولا تو ستاد نامه می تایپی و از این کار! معمولا ستوان 2 راحته کارش ! آمارگیری و از این کاراست.
5-نه! به هیچ وجه به درجه پایین تر احترام نزاری که تا پایان خدمتت می شی سوژه ها! فقط به سروان به بالا احترام اونم اولین بار بزار و به فرمانده یگانتون همیشه بزار!همون سلام و دست دادن معمولی کافیه برا پایین ترا
6-تا پایان ساعت 2 باید تو پادگان باشی و مگه اینکه مرخصی ساعتی فرماندت بده زود بری
در مورد نامه هم این قضیه تا عید به صورت آزمایشی هست و نتیجه بده شاید یه مدت تمدید شه.پس بهتره فردا بری چون ممکنه غیبت بخوری و ضد حاله چون جمعه هم غیبت رد می کنند !
موفق باشی رفیق![]()
آقا کسی از شرایط جدید امریه ها خبری نداره ؟؟؟ واقعا حذفه . کم شده !!! چه جوریاست
اقدام کنم اقدام نکنم ؟؟؟
یا برای سپاه اقدام کنم ..چون مثه اینکه از سپاه امریه گرفتن برای ارگان دولتی گاو نر میخوهد و مرد کهن
ممنون میشم راهنمایی کنید
هم اکنون 32 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 32 مهمان)