تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1437 از 4105 اولاول ... 43793713371387142714331434143514361437143814391440144114471487153719372437 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,361 به 14,370 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

با سلام به همه ی دوستان عزیز ، تو رو خدا اگر کسی جواب سوالمو میدونه جواب بده من می خوام بدونم اگر سه تا معافیت از خدمات رزمی داشته باشم می تونم معافیت دایم بگیرم؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

با سلام به همه ی دوستان عزیز ، تو رو خدا اگر کسی جواب سوالمو میدونه جواب بده من می خوام بدونم اگر سه تا معافیت از خدمات رزمی داشته باشم می تونم معافیت دایم بگیرم؟؟؟
    هرگز! صد تا معاف از رزم هم داشته باشی دائم نمیشه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بچه هایی که تو نیرو زمینی ارتش خدمت می کنند،کسی در مورد نامه جدید نیرو در مورد تعطیلی پنج شنبه ها خبر نداره؟
    فعلا فقط کادریها اونم به صورت دو سوم یک سوم

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه فایده ای نداره. 20 روز قبل از خدمت یه فرمی به نام فرم 111 پر میکنند که اونو اسکن میکنند برای سازمان وظیفه عمومی ناجا. اگر به جای 20 روز 40 روز قبل تر این کار رو انجام بدی قطعاً کارتتم زود تر صادر میشه ولی از ئوقتی که فرم رو اسکن کنند دیگه نمیشه کاری کرد.

یه نکته خیلی مهم:
    دوستان اگر میتونید هر چه زودتر این فرم رو پر کنید. یه مشکلی برای خیلی از سربازها پیش اومده منجمله برای من. و اونم اینه که درخواست اعزام برای خیلی از سربازها در سامانه صدور کارت ثبت نمیشه و باید 3 هفته بیفتی دنبالش و بری از همون شهرستانی که اعزام شده بودی برات ثبت کنند. من 2 هفته سر این موضوع الاف شدم خیلی ها هم اومده بودن اعتراض کردن. خیلیاز بدبختها بخاطر این کار تا سیستان و بلوچستان، کرمان و جاهای دور رفتن تا ثبت بشه.
    (این دیگه نوبرشه اونا اشتباه میکنن ما باید سختی هاشو بکشیم) تا اونجا که جا داره 40 روز قبل از خدمت برای پر کردن این فرم اقدام کنید تا اگر همچین اتفاقاتی افتاد فرصت کافی برای اصلاحش داشته باشید.
    ممنون.
    ببینین من یه مشکلی برام پیش اومده و واقعاً گیر کردم!
    من دی ماه خدمتم تموم شده تو نیرو هوایی ارتش، حالا بعد از کلی اینور و اونور، بعد از دو ماه تازه 6 اسفند اطلاعات پایان خدمت من از یگان رفته نظام وظیفه. یگان به من گفته حدود 7-8 روز طول میکشه تا اطلاعات من تو سیستم نظام وظیفه ثبت بشه.
    حالا من الان پذیرش از خارج از کشور برای ادامه تحصیل گرفتم و باید نهایتاً تا اواسط اردیبهشت، گذرنامه ام دستم باشه، ولی با این بساطی که میبینم زیاد امیدوارم نیستم همچین اتفاقی بیفته.
    رفتم اداره گذرنامه، پرسیدم گفتن هر وقت اطلاعاتت تو سیستم نظام وظیفه ثبت بشه، میتونی بری نامه بگیری ازشون که ایشون خدمتش تموم شده و این داستانها، ببری پلیس+10 یا بیاری همین اداره گذرنامه، باهاش درخواست گذرنامه کنی.
    میخواستم ببینم این حرف صحت داره؟ والا انقدر این دو ماهه من رو سر دووندن که دیگه به هیچ حرفشون اعتماد ندارم!
    ممنونم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بله.اگر در سامانه سازمان وظیفه عمومی ثبت بشه مشکلی نیست.یه نامه موقت بهت میدن تا مشکلت حل بشه.

6. 2 کاربر از pedromi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

البه اونجا خدمت ا ز 7 تا 2 است
    باره اتیکتم همون یگان آموزشیتو بکن اسمت باشه کافیه
    نوار قرمز رنگتم بکن به جاش یه نوار سبز یا خاکی بزن
    درجه و رسته هم که از واجباته
    ساعت مفید کار که بخوایم بگیم 8 الی 1:30 هست ولی ساعت حضور در پادگان برای شروع صبحگاه ها و آمار و ... 6 صبح هست

بچه اصفهانم بابا چطو برگردم؟
    روال به این صورته که معمولا میزارن در اختیار خودتون ، اونی که تهرانه میره خونه اونی که شهرستانیه میمونه آسایشگاه یا میره بیرون

8. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان مرخصی 10 روزه ما هم به پایان رسید . فردا باید برم خودم رو معرفی کنم به یگان . همونطور که گفتم رسته ما هم شد اداری پرسنلی : امور اداری - امروز رفتم رسته پیاده رو کندم و رسته اداری پرسنلی رو زدم و اماده برای فردا
    خوشبختانه من شهر خودمون افتادم . با ماشین 10 دقیقه راه هستش پیاده هم 30 -40 دقیقه !

خوب چند تا سوال داشتم در مورد فردا

1- فردا چه ساعتی خودم رو معرفی کنم ؟
    2- علاوه بر اون برگه امریه چیزی نیازه با خودم ببرم ؟
    3- فردا ورودمون با این امریه خواهد بود بعد اینکه کارمون تموم شد چجوری باید از پادگان بیام بیرون ؟ یعنی کارت تردد میدن همون فردا ؟ یا برگه مرخصی روزانه فعلا باید پر کنم ؟
    4- فردا اگر فرض محل طرف برگده بگه بین چند قسمت اداری یکیشو خودت انتخاب کن کدوم قسمت اداری ارتش معمولا از همه بهتر و کارش سبکتر و راحتتر هستش ؟

5- فردا روز دارم با درجه ستوان دوم میرم نیازی نیست که به درجه های پایین تر از خودم ( حتی کادری ) احترام با دست بزارم ؟ همون سلام و دست دادن معمولی کافیه باهاشون ؟

6- ساعت کاری پادگان 7 تا 2 ظهر هستش و معمولا از ساعت 12 ظهر میرن برای نماز و اماده شدن برای نهار که معمولا تا 13.30 طول میکشه ! امکان داره منی که بومی هستم نهار و نماز رو بپیچونم و همون 12.30 برم خونه ؟

اگه بازم توصیه و مورد کنکوری خاصی برای زهر چشم گرفتن تو روز اول هستش ممنون میشم بگید

10. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یه موردی رو هم اضافه کنم طبق خبری که همین الان از یکی دوستانم گرفتم مثل اینکه نامه زدن به پادگان ها که از این به بعد پنچ شنبه ها تعطیل هستش برای ارتش و به اینا گفتن فردا نیان ! حالا نمی دونم تکلیف ما که 10 ام باید خودمون رو معرفی کنیم چی میشه ! البته واسه من مشکلی نیست 10 دقیقه راه دارم تا پادگان فوقش بر میگردم اما برای اونایی که از شهری به شهر دیگه می خوان برن ممکنه تعطیل بودن باعث بشه الاف بشن

ولی اگر واقعا تعطیلی پنچ شنبه ها حالت بخش نامه و رسمی به خودش گرفته باشه عجب حالی میده شنبه تا چهارشنبه میریم و پنچ شنبه و جمعه رو میزنیم تو خط استراحت

از دوستانی که در این زمینه خبر موثقی دارن ممنون میشم امارش رو بدن

12. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

یه موردی رو هم اضافه کنم طبق خبری که همین الان از یکی دوستانم گرفتم مثل اینکه نامه زدن به پادگان ها که از این به بعد پنچ شنبه ها تعطیل هستش برای ارتش و به اینا گفتن فردا نیان ! حالا نمی دونم تکلیف ما که 10 ام باید خودمون رو معرفی کنیم چی میشه ! البته واسه من مشکلی نیست 10 دقیقه راه دارم تا پادگان فوقش بر میگردم اما برای اونایی که از شهری به شهر دیگه می خوان برن ممکنه تعطیل بودن باعث بشه الاف بشن

ولی اگر واقعا تعطیلی پنچ شنبه ها حالت بخش نامه و رسمی به خودش گرفته باشه عجب حالی میده شنبه تا چهارشنبه میریم و پنچ شنبه و جمعه رو میزنیم تو خط استراحت

از دوستانی که در این زمینه خبر موثقی دارن ممنون میشم امارش رو بدن
    دوست عزیز من رکن یکم (تو ارتش )هستم و کارمونم تقسیم سرباز جدیدالورود هستش و اون نامه ای هم گفتی امروز تو دستم بود!!!
    فک کنم شما فوق لیسانس هستی نه مهندسسسسسسسسس؟(ماشاا... سوالم که زیاد پرسیدی)
    1- نزدیکای ساعت 10 برو بهتره.البته زودم بری می ری تشکلی پرونده تو یگان و از این کارا کلا این روزت دو در می شه!
    2-آره بهتره فقط با همین برگ امریه و لباس فصل بری پادگان
    3-چون مهندسی هستی هیچی نمی خواد و می ری و راحتم از پادگان مثل کادر سر ساعت 2 می یای بیرون.(بعدا شاید برات یه کارت تردد هم بزنن که زیاد کاربرد نداره)
    4- بستگی دره کجا بیوفتی! اگه یگان قرارگاه بیفتی که احتمالش زیاده معمولا تو ستاد نامه می تایپی و از این کار! معمولا ستوان 2 راحته کارش ! آمارگیری و از این کاراست.
    5-نه! به هیچ وجه به درجه پایین تر احترام نزاری که تا پایان خدمتت می شی سوژه ها! فقط به سروان به بالا احترام اونم اولین بار بزار و به فرمانده یگانتون همیشه بزار!همون سلام و دست دادن معمولی کافیه برا پایین ترا
    6-تا پایان ساعت 2 باید تو پادگان باشی و مگه اینکه مرخصی ساعتی فرماندت بده زود بری

در مورد نامه هم این قضیه تا عید به صورت آزمایشی هست و نتیجه بده شاید یه مدت تمدید شه.پس بهتره فردا بری چون ممکنه غیبت بخوری و ضد حاله چون جمعه هم غیبت رد می کنند !
    موفق باشی رفیق

14. 3 کاربر از a6543210 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

آقا کسی از شرایط جدید امریه ها خبری نداره ؟؟؟ واقعا حذفه . کم شده !!! چه جوریاست

اقدام کنم اقدام نکنم ؟؟؟

یا برای سپاه اقدام کنم ..چون مثه اینکه از سپاه امریه گرفتن برای ارگان دولتی گاو نر میخوهد و مرد کهن

ممنون میشم راهنمایی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 32 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 32 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •