تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1437 از 1783 اولاول ... 437937133713871427143314341435143614371438143914401441144714871537 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,361 به 14,370 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

من دو روزه که خطم قطع بود و طبق معمول از همه چیز بی خبرم. خبر جدیدی که نیست؟!

دو روز قبل صبح دیدم adsl قطعه. اینورو چک کن اونورو چک سر خطو چک کن نخیر. متوجه شدم تلفن هم قطعه!
    حرابی تلفن رو چندین بار گرفتم آخرش مامور آمد شروع کرد به سیخ زدن سیمهای پوسیده و درهم داخل جعبه کافوهای توی خیابون
    من تعجب می کنم با اینهمه سیمهای در هم و برهم چطور دارم 6 مگابیت سرعت میگیرم؟ با این اوضاع سیم پوسیده ها 2 بیت در ثانیه هم حیرت آوره تا چه برسه چند مگابیت
    خلاصه یهو دقت کردیم دیدیم آقا دزده شب قبل حدود 3 متر از کابل تلفن کنار دیوار یکی از همسایه ها رو که پایینتر و سهل الوصولتر از سایر دیوارها بوده بریده و برده. مامور میگفت تا اون لحظه خیابونهای اطراف هم در همون شب 11 مورد اینطوری اتفاق افتاده بود! تازگی که کابلهای برق رو آلمینیومی کردن دزدا افتادن بجون کابلهای مسی تلفن
    شبا مراقب باشین اگه همچین کسی اطرافتون دیدین یک حال حسابی بهش بدین وگرنه تا چند روز نه تنها تلفن ندارین بلکه کلی دوندگی دارین و آخرشم یک تکه کابل وصله خورده (که طبعا زمستون خیلی زود در اثر رطوبت سولفاته میشه و نویز بشدت میره بالا...)
    دقیقا 6 ماه پیش این اتفاق برای ما افتاد.طرف فقط 2 متر کابل رو بریده بود و رفته بود.بعد از 100 بار به 17 زنگ زدن یک بابایی رو فرستادن اومد با این سیمهای نازک رانژه دو سر کابل بریده شده رو بهم متصل کرد و نویزم 10 برابر شد.کلی نامه و شکایت و ایمیل زدیم از آخر بعد از یک هفته اومدن یک کابل درست و حسابی از توی پست کوجه مجدد کشیدن تا جلوی در.دقیقا مامور مخابرات میگفت چند تا کابل دزدی دیگه هم در همون شب تو محلمون بوده.خدا لعنتشون کنه که نمیدونن با دزدیدن این کابلا چه بلایی سرمون میارن و کلی بی اینترنتی باید بکشیم
    Last edited by david-ebi; 27-09-2014 at 16:57.

2. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

خوبه والا
    ببینین کی داره از کی دفاع میکنه!

حالا بگذریم از این صحبتا. کاریه که شده. بفکر چاره باید بود بجای این بگومگوها ...
    باز بحثها رو به بیراههه نبرین که مدیر تاپیک میاد پیغام میده
    داداش گلم من بیشتر از شما از طرف ایشون بهم حمله شده و میفهمم که چی میگی.فقط خواستم بگم که زیادم ایشون مقصر نبود با اینکه یک جوری از صبانت دفاع میکرد که انگار از خودشه.تا ما یک چیزی میگفتیم باز میگفتن شما دارید بقیه رو به اشتباه میکشونید و بر خلاف صبانت تبلیغ میکنید.البته یک مورد هم بود که واقعا من اشتباه کرده بودم اما متاسفانه متهم شدم به اینکه از عمد این کارها رو میکنم و میخواهم همه رو از صبانت فراری بدم.بنابراین من دقیقا میفهمم شما چی میگی.اما بازم در نهایت این گندکاری صبانت کار مدیرای نالایقش هست.در هر صورت ما قصد جسارت نداشتیم.

4. 2 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

11

داداش گلم من بیشتر از شما از طرف ایشون بهم حمله شده و میفهمم که چی میگی.فقط خواستم بگم که زیادم ایشون مقصر نبود با اینکه یک جوری از صبانت دفاع میکرد که انگار از خودشه.تا ما یک چیزی میگفتیم باز میگفتن شما دارید بقیه رو به اشتباه میکشونید و بر خلاف صبانت تبلیغ میکنید.البته یک مورد هم بود که واقعا من اشتباه کرده بودم اما متاسفانه متهم شدم به اینکه از عمد این کارها رو میکنم و میخواهم همه رو از صبانت فراری بدم.بنابراین من دقیقا میفهمم شما چی میگی.اما بازم در نهایت این گندکاری صبانت کار مدیرای نالایقش هست.در هر صورت ما قصد جسارت نداشتیم.
    عزیز، شما یعنی واقعا یادت رفته که شخص بنده با آیدی قبلم 3274 چقدر به شخص جنابعالی میگفتم صبانت این تاپیک رو دائم و بیشتر از مدیران همین انجمن مانیتور میکنه؟
    نگفتم هر بار که طی 8 سال اخیر که کاربرا اینجا شروع کردن به bah bah و چهچه، یک پس گردنی اساسی به همه زده؟ شاید برای شما اولین تاپیک صبانت باشه ولی برای ما سومی شه ... دو تا تاپیک خیلی قدیمی تر پیش از این بود که بخاطر همین مسائل پاک شد
    کم گفتم بشما 《اینقدر آمار نده》؟؟ خود شما یادته که چی جواب میدادی ... اگه یادت نیست یک نگاه دوباره به پستهای گذشته بد نیست!

البته همونطور که ص قبل گفتم بی خیال! چون دیگه کار از کار گذشته و نه لزوما قراره تقصیر رو گردن کسی بیاندازیم و نه اصلا این بحثا مفیده.

6. این کاربر از HardwareMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

عزیز، شما یعنی واقعا یادت رفته که شخص بنده با آیدی قبلم 3274 چقدر به شخص جنابعالی میگفتم صبانت این تاپیک رو دائم و بیشتر از مدیران همین انجمن مانیتور میکنه؟
    نگفتم هر بار که طی 8 سال اخیر که کاربرا اینجا شروع کردن به bah bah و چهچه، یک پس گردنی اساسی به همه زده؟ شاید برای شما اولین تاپیک صبانت باشه ولی برای ما سومی شه ... دو تا تاپیک خیلی قدیمی تر پیش از این بود که بخاطر همین مسائل پاک شد
    کم گفتم بشما 《اینقدر آمار نده》؟؟ خود شما یادته که چی جواب میدادی ... اگه یادت نیست یک نگاه دوباره به پستهای گذشته بد نیست!

البته همونطور که ص قبل گفتم بی خیال! چون دیگه کار از کار گذشته و نه لزوما قراره تقصیر رو گردن کسی بیاندازیم و نه اصلا این بحثا مفیده.
    سلام به دوست عزیز جناب 3274 من خیال کردم شما شخص دیگه ای رو که دوستان ازش یاد کردن داری.میگی.اتفاقا بعد از رفتن شما من با یک بنده خدای دیگه بحث داشتم که ایشون با جدیت از صبانت طرفداری میکرد اما من میگفتم همچین تحفه ای هم نیست.مخصوصا بحثمون سر سرویس 12 مگ صبانت بود.اونجا باز من به دشمنی با صبانت متهم شدم.در ضمن من هیچوقت نگفتم شبی 20 گیگ دانلود میکنم.(یک نفر دیگه بود که بعد از رفتن شما آمار 20 گیگ و حتی 22 و 23 گیگ دانلود شبانه رو میداد که دوستان در صفخه پیش یادش کردن)فقط گفتم سرعت خیلی بالایی دارم که شما میگفتی شانسی هست.(ولی الان معلوم شد که در اونزمان اکثرا همون سرعت منو داشتن.از تعداد کسانی که ناراضی ان معلومه)ولی به قول شما بزار گذشته ها بگذره.فعلا که صبانت دهن هممونو آسفالت کرده.اما شاید باورت نشه.من هنوز سرعت شبانم همون حدود 1 مگابایت هست چون هنوز به اندازه 2 برابر حجم روزانه استفاده نکردم.ولیکن الان دیگه نمیگم به به و چه چه.اما اون زمان همه به به و چه چه میکردن.در هر صورت از دیدنت خوشبختم.امیدوارم هم برای شما و هم برای ما و بقیه دوستان اینترنت شبانه عالی فراهم بشه .باز هم به رسم همیشه اگر بنده باعث کدورت خاطر شما شدم عذرخواهم.

8. 2 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اون زمان با اقای دیوید ابی بحث داشتم
    داداش ازت معذرت میخوام
    امیدوارم ببخشی
    همچنین اقای هاردوی مستر از شما هم عذر خواهی میکنم
    امیذوارم هر دوتون من ببخشید

نباید ابرو و اعتبار صرف این شرکت ها کرد
    Last edited by sleeplessness; 27-09-2014 at 18:02.

10. 3 کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

راستش دوستان روز اولی که بند منصفانه قرارداد صبانت رو خوندم
    فهمیدم قرار هست یه کرمی در آینده به ملت بریزه
    حتی سوال هم کردم از دوستان این تاپیک
    برید 228 صفحه قبل پستم رو بخونید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه shylord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

پیشنهاد ویژه ی صبانت

قبلا می گفت شبانه رو نیم بها استفاده کنید ولی الان می گه به قیمت 1.3 استفاده کنید

راستی یه چیزی زد به سرم :
    مثلا من یک گیگ حجم می خرم و شبانه 2 گیگ رایگان می تونم استفاده کنم...... بعد از اینکه 2 گیگ تموم شد دوباره سرعت میاد روی 16 کیلوبایت...... حالا وضعیت شبانه رو عوض می کنم و میزارم روی پشنهاد ویژشون ( یعنی یک گیگ که حجم خریدم رو به صورت 1.3 که گفته استفاده می کنم )...... حالا در اینجا می شه از این یک گیگ به اندازه ی 3 گیگ استفاده کرد ؟!

در کل منظورم این که : یک گیگ که خریدم اول میام 2 گیگ رایگان شبانش رو استفاده می کنم..... بعدش که 2 گیگ رایگان تموم شد و هنوز یک گیگ روزانم سرجاشه میام میازم روی پیشنهاد ویژه که شبانه به قیمت 1.3 محاسبه می کنه

کلا از یک گیگ می شه 5 گیگ شبانه استفاده کرد !!!

به نظرتون این کار شدنیه ؟!

الان می خواستم تخلیه کنم که به سرم زد

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

کسی میدونه چطور با dmt میشه output power رو کم کرد؟

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

من آخر نتونستم برم توی تنظیمات مودم و با 2 مگابایت سرعت دانلودم بالای 500 هست و پشتیبانی گفت تا 12 مگابایت می تونید سفارش بدهید و تست کنید و من هم 12 مگابایت انتخاب کردم و شماره حساب گرفتم چون برای بار اول می خواستم بگیرم و پول به حساب واریز کردم از فردا فعال می شود ................... ببینم خطم تا چه سرعتی می کشد ....... باید بگم اصلآ دانلود ندارم ......... فقط برای تست گرفتم ...

سرعت 2 مگابایت صبانت به نظر شما 12 مگابایت فردا فعال بشه چطوره و سرعت دانلودم بالای 570 هست الان ..

Last edited by t2download; 27-09-2014 at 19:56.

پروفشنال amin_v30's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

output power اگه زیاد باشه چه مشکلی ایجاد میکنه؟
    Last edited by amin_v30; 27-09-2014 at 19:36.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •