بچه ها سرعت دانلود روزانه و شبانه صبانت تو مرکز 7 چنده؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بچه ها سرعت دانلود روزانه و شبانه صبانت تو مرکز 7 چنده؟
اره چشمک میزنه در حد اونجور
snr روی 6 ،7 هست خیلی پایینه نه؟
کارشناس اندیشه اومد گفت خطت مشکل داره بعد گفت باید از مخابرات پیگیری کنم واست الان رفته که پیگیری کنه
دو ماهی هست که اینترنتم قطعی زیاد داره
تو ایران یه نت می خوای داشته باشی ، باید خودت یه پا مهندس باشی تا بتونی تمامی مشکلات به وجود آمده رو بررسی و رفع کنی.از پیگیری قطعی و .... تا بقیه.
الان می خوام آنلاین شارژ کنم سرویسو ، به پیج هیچکدوم از بانکا راه نمیده و ارور میده.
Redirecting to Parsian Bank, Online Payment
auth: 0 stat: 13
همین امروزم شارژم تموم میشه. واقعا عجب دولت الکترونیکی داریم ما.![]()
[QUOTE=TimeWarp;7457113]تو ايران يه نت مي خواي داشته باشي ، بايد خودت يه پا مهندس باشي تا بتوني تمامي مشکلات به وجود آمده رو بررسي و رفع کني.از پيگيري قطعي و .... تا بقيه.
الان مي خوام آنلاين شارژ کنم سرويسو ، به پيج هيچکدوم از بانکا راه نميده و ارور ميده.
Redirecting to Parsian Bank, Online Payment
auth 0 stat 13
همين امروزم شارژم تموم ميشه. واقعا عجب دولت الکترونيکي داريم ما.n21[QUOTE]
واقعا حرف دل خيلي ها هست
در ضمن دوستان نگفتيد که اينترنت شما اين چند روزه مشکل نداشته؟
اخه هر وقت شمال غرب مشکل داشته باشه شمال هم دچار مشکل ميشهn12n12
از اول دی به مدت 2 هفته پینگ خیلی داغون بود . بعدش بهتر شد و هر چند روز یه بار (به مدت چند ساعت) پینگ ناجور بود و دانلودم نمی تونستی بکنی ، اما الان چند روزی هست که همیه چیز آرومهواقعا حرف دل خيلي ها هست
در ضمن دوستان نگفتيد که اينترنت شما اين چند روزه مشکل نداشته؟
اخه هر وقت شمال غرب مشکل داشته باشه شمال هم دچار مشکل ميشه(نت مخابرات)
به بدترین چیز دچار شدی هر شرکتی بری فرق نمی کنه یا باید بگی سرعتت رو کم تر کنند دمه پست مخابراتیتون رفتن؟
باید از اونجا تست کنن اگه خوب باشه از اونجا میتونی یک سیمه مستقیم بکشی ان شااله حل شه مشکلت![]()
کسی نیست از صبانت؟
وضع خطط زیر حد نرمال دوست عزیز همون جور که قبلا گفتم همون سمت مخابرات
راستی دوستان زنگ زدم 2020 گفتم ضریب اشتراک دارید مثل همون 1.10 گفتن اره مثلا یه خط 512 باید تقسیم بر 8 کنید سرعت واقعی محاسبه میشه
ولی ایجوری که توسایت های مخابرات تهران و... گشتم همون ضریب اشتراک 1.10 دارن میدن
دقیقا همون قیمتی که اندیشه 1.10 میده
فقط مخابرات قرار که 6 مگ هم بده البته نه به صورت علنی ولی در کل سرعت روی پورت ها 1 مگ به بالا بهتره
سلام به همه من الان به مشکل برخوردم اگه میشه کمکم کنید من رشت هستم همیشه میرفتم از خود شرکت اندیشه سبز ADSL رو تمدید میکردم امروز بصورت اینترنتی پرداخت کردم از طریق بانک سامان پرداخت با موفقیت انجام شد اما هنوز تمدید نشده یک روز از مهلت ترافیک قبلیم باقی مونده با حجم 100 مگابایت قبل از پرداخت کردن روی بروز رسانی هم کلیک کرده بودم اما هنوز تمدید نشده لطفا کمک کنین من چیکار کنم ؟ وقتی میرم تو حسابم میگه شما مجاز به تمدید مجدد نیستین
وقتی وارد صفحه تمدید شارژ مشترکین میشی اون پایین نوشته شماره مشتری
اون رو یادداشت کن و یه رمز واسه خودت بزار
بعد برو صفحه اصلی اندیشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شماره مشتری و رمز خودتو بده
بعد وقتی وارد صفحه امور مشترکین شدی تو صفحه یه کادر زرد رنگ هست
پایین کادر زرد رنگ مشخصات سرویس رزرو رو نوشته
روتمدیدش کلیک کن فعال میشه
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)