تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1437 از 1667 اولاول ... 437937133713871427143314341435143614371438143914401441144714871537 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,361 به 14,370 از 16661

نام تاپيک: حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام دوستان من بازی DriftCity دانلود کردم ولی وقتی روی آیکون بازی کلیک میکنم صفحه اصلی سازنده بازی میاد لطفا من رو در اجرای بازی یاری کنید.

داره خودمونی میشه ammiralli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    من فیفا 11 رو رو 2 تا سیستم بدون هیچ مشکلی نصب کردم. اما روی یه pc که کانفیگشم از همشون بالاتره بعد از نصب بازی رو که اجرا می کنم اون عکس کاکا میاد و بعد می پره از بازی بیرون و ارور می ده. تو ایکس پی سرویس پک 2 و 3 و سون امتحان کردم و هیچکدوم نشد.مشکل از چی می تونه باشه؟

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

با سلام خدمت شما اسم بازی آشوب در شهر که خودروهای ایرانی در آن میباشد چیشت متشکرم چونکه با این نام نوانستم بازی را تهیه نمایم
    GTA:San Andreas

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

سلام
    من فیفا 11 رو رو 2 تا سیستم بدون هیچ مشکلی نصب کردم. اما روی یه pc که کانفیگشم از همشون بالاتره بعد از نصب بازی رو که اجرا می کنم اون عکس کاکا میاد و بعد می پره از بازی بیرون و ارور می ده. تو ایکس پی سرویس پک 2 و 3 و سون امتحان کردم و هیچکدوم نشد.مشکل از چی می تونه باشه؟
    مطمئنی سیستمش قویه....چون توی هر دو تا ویندوز میره بیرون به احتمال زیاد مشکل سخت افزاری(ضعف سیستم)باید باشه...
    البته میتونه از درایور گرافیک هم باشه اگه سیستم قوی هست ببین با آپدیت درایور گرافیک مشکلش حل میشه...

داره خودمونی میشه ammiralli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مطمئنی سیستمش قویه....چون توی هر دو تا ویندوز میره بیرون به احتمال زیاد مشکل سخت افزاری(ضعف سیستم)باید باشه...
    البته میتونه از درایور گرافیک هم باشه اگه سیستم قوی هست ببین با آپدیت درایور گرافیک مشکلش حل میشه...
    سیستم قویه.rate ویندوز سونش بجز هاردش بقیه بالای 7.2 هستش. کارت گرافیکشو حدود 400 اینا خریده اگه اشتبا نکنم ati 4800 باشه.
    درایور دانلود کنم خوب می شه؟

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

من half life 1 رو دانلود کردم بعدش cs 1.5 رو هم دانلود کردم روی hf نصب کردم ولی وقتی می خوام cs 1.5 رو اجرا کنم این ارور رو میده کمک کنید لطفا . error: "5899 Metadata file missing or damaged [-1]."
    CS 1.5 رو از کجا دانلود کردی؟؟؟
    از یه جای دیگه دانلود و نصب کن ببین باز هم همین ارور رو میده یا نه..........

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

سیستم قویه.rate ویندوز سونش بجز هاردش بقیه بالای 7.2 هستش. کارت گرافیکشو حدود 400 اینا خریده اگه اشتبا نکنم ati 4800 باشه.
    درایور دانلود کنم خوب می شه؟
    والا طبق این چیزی که شما میگی تنها راه موجوده....البته در بسیاری از مواقع هم آپدیت درایور گرافیک مشکلاتی شبیه این رو برطرف کرده پس احتمالا ضرر نمیکنی.
    البته اگه CPU_ش هم AMD هست حتما این رو دانلود کن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان در Call of Duty: Black Opsمیخوام کرکش رو نصب کنم این میاد
    this application has failed to start because steam_api.dll was not found.re-installing the application may fix this problem

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام من hot pursuit رو نصب کردم وقتی یه نیم ساعت بازی میکنم بعد تو سرعت بالا درختها شروع پرش میکنن چیکار کنم ؟

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

سلام من hot pursuit رو نصب کردم وقتی یه نیم ساعت بازی میکنم بعد تو سرعت بالا درختها شروع پرش میکنن چیکار کنم ؟
    اگه اولش خویه و بعد یه مدت اینجور میشه احتمالا GPU یا CPU یکی یا هر دوش داغ میکنند که باعث کاهش کارایی اونها میشه!!
    دمای این دوتا رو چک کن...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •