سلام دوستان من بازی DriftCity دانلود کردم ولی وقتی روی آیکون بازی کلیک میکنم صفحه اصلی سازنده بازی میاد لطفا من رو در اجرای بازی یاری کنید.![]()
سلام دوستان من بازی DriftCity دانلود کردم ولی وقتی روی آیکون بازی کلیک میکنم صفحه اصلی سازنده بازی میاد لطفا من رو در اجرای بازی یاری کنید.![]()
سلام
من فیفا 11 رو رو 2 تا سیستم بدون هیچ مشکلی نصب کردم. اما روی یه pc که کانفیگشم از همشون بالاتره بعد از نصب بازی رو که اجرا می کنم اون عکس کاکا میاد و بعد می پره از بازی بیرون و ارور می ده. تو ایکس پی سرویس پک 2 و 3 و سون امتحان کردم و هیچکدوم نشد.مشکل از چی می تونه باشه؟
GTA:San Andreas
مطمئنی سیستمش قویه....چون توی هر دو تا ویندوز میره بیرون به احتمال زیاد مشکل سخت افزاری(ضعف سیستم)باید باشه...
البته میتونه از درایور گرافیک هم باشه اگه سیستم قوی هست ببین با آپدیت درایور گرافیک مشکلش حل میشه...
سیستم قویه.rate ویندوز سونش بجز هاردش بقیه بالای 7.2 هستش. کارت گرافیکشو حدود 400 اینا خریده اگه اشتبا نکنم ati 4800 باشه.
درایور دانلود کنم خوب می شه؟
CS 1.5 رو از کجا دانلود کردی؟؟؟
از یه جای دیگه دانلود و نصب کن ببین باز هم همین ارور رو میده یا نه..........
والا طبق این چیزی که شما میگی تنها راه موجوده....البته در بسیاری از مواقع هم آپدیت درایور گرافیک مشکلاتی شبیه این رو برطرف کرده پس احتمالا ضرر نمیکنی.
البته اگه CPU_ش هم AMD هست حتما این رو دانلود کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان در Call of Duty: Black Opsمیخوام کرکش رو نصب کنم این میاد
this application has failed to start because steam_api.dll was not found.re-installing the application may fix this problem
سلام من hot pursuit رو نصب کردم وقتی یه نیم ساعت بازی میکنم بعد تو سرعت بالا درختها شروع پرش میکنن چیکار کنم ؟
اگه اولش خویه و بعد یه مدت اینجور میشه احتمالا GPU یا CPU یکی یا هر دوش داغ میکنند که باعث کاهش کارایی اونها میشه!!
دمای این دوتا رو چک کن...
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)