بیشتراشون امتیازاتشون پایینه من کلا امتیاز 6به پایین دانلود نمیکنم چون فقط هاردو پر میکنن
برا من تو نیم ساعت 1.2گیگ دانلود میشه که دیگه دانلود هام تمام شدن ونمیدونم چی دانلود کنم
بیشتراشون امتیازاتشون پایینه من کلا امتیاز 6به پایین دانلود نمیکنم چون فقط هاردو پر میکنن
برا من تو نیم ساعت 1.2گیگ دانلود میشه که دیگه دانلود هام تمام شدن ونمیدونم چی دانلود کنم
Last edited by farshad0123; 21-08-2014 at 17:40.
امشب من
draft day 6.8(2014)
night moves 6.6(2013)
the normal heart 8.2(2014)
هر 3 جز بهترین ها هستن
من چون فعلا مبین نت هستم و شبی 1.5گیگ بیشتر نمی تونم بگیرم این 3 تا برام زیاد هم هستن
Sent from my GT-I9205 using Tapatalk
اقا میتونی لینکای اکسپرس لیچ یا اپلود بوی این فیلمارو برام بفرستی ؟ فقط دوتای اولی
Sent from my GT-I9300
یوز vip سایت imdb_dl رو دارم
:| پ چرا از اکسپرس یا اپلود بوی دان نمیکنی پول vip میدی ؟
Sent from my GT-I9300
رفیق این سایت لینک کمکیش اکسپرس لیچ شاید به کارت بیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگرم رفقا لطف کنن چندتا فیلم خوب معرفی کنن اگه سریال باشه که چه بهتر.در ضمن پیشنهاد میکنم حتما سریال teen wolf و covvet affairs رو ببینید
دیشب یه حال اساسی کردم!! با تورنت دانلود کردم سرعت تا 250 رفت! قشنگ تا شیره ازش سرعت کشید تورنت! خیلی خوبه این تورنت واسه اینجور مواقعالبته باید فایل تورنت سید و ... خوبی داشته باشه.
دوستانی که 5مگ یا 10 مگ گرفتن،کدوم سرویس و گرفتید که تایم رایکان دارند؟؟؟؟؟![]()
چون مبین نت داشتم و حساب کتاب نداشت
هر شب با یکیشون مشکل پیدا می کرد با سرعت 2 کیلوبایت دانلود می کرد
دیدم 5 تومان ماهیانه می دم اما چند برابر دانلود می کنم سرعت امدیت سریال ها هم در سایت عالیه
+مخابرات هم اوکی شد مقایسه می کنم دیدم انچنان فرقی نداره به لیج باز می گردم
80% فیلم ها امتیازشون زیر 5 و ارزش دانلود ندارن الان من دیگه نمیدونم چی دانلود کنم
ُسریال خوب:
1-game of therons
2-walking dead
3-arrow
4-black list
5-sons of anarchi
6-breaking bad
7-ture detective
8-vikings
9-dexter
10-vampire dairis (
البته 2 فصل اول)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)