چ میدونم والا تو اگه چیزی دانلود کردی به منم بگو
![]()
چ میدونم والا تو اگه چیزی دانلود کردی به منم بگو
![]()
بروبچ مشهدی گل !
لطفا یه کمکی هم به ما بکنین خب !
به خدا همه مشهدی هستیمو اعضای یکدیگر
الان شما که دارین با این سرعت دانلود میکنین، سرعت روزتون چنده ؟ همین 1 مگ هم توی روز دارین هم توی شب ؟
مگه مخابرات هم مثل شرکتها پهنای باند رو باز میکنه و هر چه قد خط بکشه بهتون پهنای باند میده ؟
بچه ها هر شب تو زمان رایگان از من 50 مگ کم میشه!
کسی این مشکلو نداره؟
نوع سرویست چیه؟چن ماهه؟قیمت رو هم بگو![]()
این سرعتای بالا مطمئن باشید دوام نداره . من الان 4 ساله مخابرات اینترنت دارم بعضی وقتا که حتی تا یه ماه میشه محدودیت شبانه برداشته میشه و با همون سرعتی که خط بسته شده میشه دانلود کزد مثلا برای من خطم رو 3 مگ بسته شده الان با 300 شبا ئانلود دارم .تا چند وقت دیگه باز میشه همون 260 سابق
خط ایشون حتما مسی هست ما فیبر نوری ها که حداکثر 250
پاییزه طلایی هست که فکر کنم از این به بعد مخابرات برای این طرح دیگه شبانه اکانتینگ فعال نمیکنه علتش هم مربوط میشه به قیمتش که با 5 گیگ در ماه+شبانه میشه 32 هزار تومن و چون گرون در میاد امکان داره مشترکین این طرح برن تخلیه کنن و از کمپین پاییزی با 2 مگ شبانه و 5 گیگ در ماه قیمت هر ماه 14 هزار تومن ثبت نام کنن چون قیمتش خیلی کمتر براشون اب میخوره
و برای اینکه این اتفاق نیفته مخابرات هم میدونه الان مشترکین طرح پاییزه طلایی برای شبانه هست که این طرح رو داره و برای شبانه اکانتینگ فعال نمیکنه که کسی تخلیه نکنه و با همون قیمت گرون شارژ کنه یعنی زرنگ تر از مخابرات هیج جا دیگه ندیدم البته این به نفع دانلودر ها هست![]()
سلام شما که 250 میگیری میتونم بپرسم طرح شما چیه و کدام منطقه هستی دوست عزیز
اخه منم رو فیبرم خطم 10 مگ بسته شده بزور روی 210 هستم گاهی 180 تا 200
الان مخابرات در صورتی بهت شبانه میده که فقط 1 ساله ازش بگیری ؟
چه پهنای باندی رو بهت میده ؟ از اکانتینگ محدودت میکنن که فقط تا یه حدی سرعت بتونی دانلود کنی ؟
الان اره باید 1 ساله گرفت
پهنای باند 8 مگ اکانینگ هم تازگی محدود نمیکنه
ولی کمپین پاییزه 1 ساله رو که تو صفحه های قبل در موردش گفتن احتمالا شبانه محدود میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)