باحال بود این ، قسمت 2 ـش هم اگه اومده زحمت بکش بذارشکاری از شرکت Riot Games طراح بازی League Of Legends لیگ افسانها
این بار در خدمت شما هستیم با مجموعه ی 3 قسمتی از مستند Road To Worlds
![]()
باحال بود این ، قسمت 2 ـش هم اگه اومده زحمت بکش بذارشکاری از شرکت Riot Games طراح بازی League Of Legends لیگ افسانها
این بار در خدمت شما هستیم با مجموعه ی 3 قسمتی از مستند Road To Worlds
![]()
ترک LOL واقعا سخت بوداولش با delete کردنش شروع شد
بعد دوباره از رو هارد اکسترنال کپی کردمش ولی دوباره پاکش کردم دیدم نمیتونم ترکش کنم رفتم از رو هارد هم پاکش کردم
بعد دوباره رفتم گذاشتم واسه دانلود یه 300 مگ که دانلود شد کنسلش کردم اون 300 مگ هم پاک کردم بازم دیدم واقعا نمیتونم ولکنش بشم زدم مودم رو هم ترکوندمش زدمش به دیوار
با هزار بدبختی یه جا پیدا کردم که تیکه های شکسته ی مودم رو دادم درست کردن
چند روز بعدش داشتم چند تا فولدر توی دسکتاپ رو نگاه میکردم که چشمم خورد به recycle bin دیدم هنوز لول رو از اونجا پاک نکرده بودم سریع restore کردم با یه ذوقی اومدم بازش کردم یهو دیدم یه 300 مگ آپدیت اومده با سرعت فک کنم 5 کیلوبایت بر ثانیه بود بی خیالش شدم پاکش کردم رفتم از تو recycle bin هم پاک کردم
فقط خیلی دلم واسه Fiddle تنگ شـــده![]()
من اینقدر ترک کردم و دوباره بازی کردم که نگو![]()
تازه mode جدید اومده 6v6 تو مپ 3v3![]()
سلام
خسته نباشید دوستان
متاسفانه یه مدت سیستم خراب بود داداه بودم تعمیر گاه و ....
یه دست اومدم اول با اوریانا وست بازی شب شد و رقص نورو این حرفا !!!!!!!!!!!
شما نمیدونید قضیه چیه؟
چرا ترک کنی؟ خوب روزی 1 2 تا بازی کن. ما ایرانیا بد افراط تفریطیما. خود من روزی 7 8 ساعت بیتشر لول بازی می کنم. منزوی شدم خراب![]()
منم بعد یه مدت برگشتم دلم تنگ شد خیلی ! :د ی
این gnar چرا اینقد چمپ بامزه ایه ؟![]()
برو بچ شما ایدتون تو اروپا چیه و چه رنکی هستید؟
kiuu --- eune --- chalenger
MSDiran --- eune --- platinum
MSD --- euw --- diamond
MSD Fking Smurf --- euw --- lvl10
Last edited by ezio7; 29-10-2014 at 20:09.
طرف اینهمه توی این فروم بوده من که یک ساله اینجام نفهمیدم چلنجره!
حالا طرف میاد bronze 1 که میشه همه ی ایرانی ها رو خبر دار میکنهمثلا میاد توی امضاش اینجوری مینویسه summoner---Euw---BRONZE1
یا میاد انقدر فحاشی و فلیم میکنه که اگه ننویسه bronze، یه جوری به همه میفهمونه که برونز شده![]()
Last edited by R.I.P; 31-10-2014 at 03:10.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)