نه بابا من امتحان کردم گیگی 10 هزار تومان زد!!!
ارسال شده از GT-I9100G با استفاده از تپاتالک 2
نه بابا من امتحان کردم گیگی 10 هزار تومان زد!!!
سرعتم مثل سابقه. قبلا 512 داشتم حدود 900مگ ازش مونده بود. خواستم تمدید کنم دیدم این طرح نوروزی به صرفه تره(حدود دو هفته تا پایان طرح خودم مونده بود) این شد که گرفتمش. الان طرح فعالم رو زده یک مگ ولی مانده اعتبارم هنوز 900 مگه. (به جای 18 گیگ طرح جدید) احتمالا باید صبر کنم حجم طرح قبلیم یا زمان طرح قبلیم تموم بشه. متاسفانه هیچ اطلاع رسانی مناسبی در مورد تمدید یا تغییر طرح اشتراکی وجود نداره!!! دوستان اگر چیزی می دونن بگن. اینم بگم که تو طرح قبلی همیشه سرعتم حدود 700 تا 800 مگابیت بود الان هم دقیقا همینه. هیچ تغییری تو سرعت احساس نمی کنم.؟؟؟
مبین نت دیگه طرح های قدیمی رو تمدید نمی کنه متاسفانه٬ به زور میگند باید از طرح های جدید استفاده کنیم٬ باید یک جوری به این کار مسخره شون اعتراض کنیم٬ واقعا جای تاسف هستش.
بر طبق ماده ی 8 قرارداد (شرایط تمدید)، بند 4، در صورتی که شرکت تصمیم به عدم تمدید دوره ی اشتراک داشته باشد، مراتب را به مشترک (به صورت کتبی یا الکترونیکی) اعلام خواهد کرد.
الان زنگ بزنید شرکت بپرسید. اینجا ایرانه مشتری اندازه پشه ارزش ندارهبر طبق ماده ی 8 قرارداد (شرایط تمدید)، بند 4، در صورتی که شرکت تصمیم به عدم تمدید دوره ی اشتراک داشته باشد، مراتب را به مشترک (به صورت کتبی یا الکترونیکی) اعلام خواهد کرد.
شرکت منظورم نبود. منظورم شکایت به تنظیم مقررات بود. شرکت که مسلماً رسیدگی نخواهد کرد.
برای من هنوز دوهفته تا اتمام اشتراکم مونده.اما اگه اینجوری باشه که طرحهای قبلی تمدید نشه حتما اعتراض خواهم کرد.نهایتا سرویسم رو کنسل میکنم.به امید خدا adsl مشکلاتش برطرف شده.
با هیمن ناامیدی ها،همیشه باید سرکوب بشیم دیگه.اگه واقعا از همین مورد شروع کنیم و همینجا اطلاع رسانی کنیم و دسته جمعی و متحد اعتراض کنیم می تونیم حقمون رو بگیریم.بخدا همین سایتها میتونه همه رو متحد کنه.اگه اینجور نبود که سایتهای اجتماعی اینقدر شدید تحت نظارت و محدودیت قرار نمیگرفت.
من اتاق مجردی دارم
تو خیابون معلم.
خیابون معلم هم تو نقشه انتن دهی مبین نت جزء مناطق داخل خط قرمز هست
با اینکه طبقه بالا هستم ولی انتن مودم من دو تاش روشنه فقط نه سه تاش
برای دانلود چطور حساب میشه ساعات رایگان تایم قدیم یا جدید![]()
صحت حرف دوستان در مورد اینکه تمدید نمیشه طرح های قدیمی تایید میشه
و دیگر هیچ !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)