یک خبر خیلی خوب فردا برای ورلد 8 فورت آپدیت می شه برای بقیه ورلد ها هم 3 روز بعد یعنی چهارشنبه
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
یک خبر خیلی خوب فردا برای ورلد 8 فورت آپدیت می شه برای بقیه ورلد ها هم 3 روز بعد یعنی چهارشنبه
الان هر روز بدین دعا کنند دو بار کافیه ولی بهتره وقتی ساختمونای آیتم ها می خواهد لول آپ بشه دسته جمعی دعا کنیم بهتره من که قبل ساخت 2 بار دعا کردم
وقتی دیگر ساختمون ها را بسازم می گم بهتون می رید همزمان دعا می کنید ولی فعلا هر روز بدین 2 بار دعا کنند
اینم از جنگی که برای یکی از فورتامون داده شده یکم دیگه شروع می شه تقریبا تعداد مدافع ها 10 تا بیشتر از مهجمان هست خیارم اونجا است
ممنون از راهنمایی تون.
اگه ممکنه لطف کنید یه توضیح کلی در مورد فورت بدید. چون من اصلا راجع بهش اطلاعی ندارم. فقط تو منوی سمت راست یه گزینه ی fort overview داره. اینطور که از اسمش پیداست own fort ، فورت خودمون هست.Alied fort ، فورت متحدمون هست. آخری هم Current fort battles که متوجه نشدم چیه. بازهم اگه یه توضیح کلی بدید ممنون می شم.
--------------------
سوال بعدی این که چطوری می تونم فورت بسازم؟
--------------------
سوالی هم در مورد متحد ها و متفق ها دارم. چطوری می تونم با یه شهر متحد یا متفق بشم؟
باز هم ممنون.![]()
سوال اولتون:
در کل فعلا فورت چیزی به جز وقت تلف کردن نیست...زیاد درگیرش نشین
اون یعنی جنگ هایی که در حال حاضر برای فورت ها در حال اتفاق افتادنه...اگه دقت کنین یه زمانی رو هم داده که مثلا فردا ساعت 7 صبح جنگ توی فلان فورت شروع میشه
سوال دومتون:
یه سری جاها توی نقشه هست(در هر مستطیل فقط 3 تا)...البته تعدادشون خیلی کمه و قبل از اینکه شما اقدام کنین بقیه زحمت تصرفش رو کشیدن
سوال سومتون:
شما به فاندر شهری که میخواین باهاش متحد شین تلگرام بزنین و ازش بخواین که با هم متحد شین...بعد که قبول کرد توی پروفایل شهرتون اسم اون شهر رو به عنوان متحد ها بذارین
ايول پس براي ما پارتي بازي كردن.
از اين به بعد ميرم تو جنگهاي فورت خوش ميگذرونم![]()
جریان ورلد 8 چیه؟
زودتر آپدیت میشه. ثبتنام میکنی میری ورلد 8. اوندفع ولد هشت و نه میشد جابه جایی کرد.مشکوک میزنه
آپدیت فورت زودتر از بقیه ورلد ها می یاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)