بار وضعیت افتضاح شبانه شروع شد
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بار وضعیت افتضاح شبانه شروع شد
Last edited by mohsenfff; 12-01-2010 at 01:12.
آره امشب همه ی سرور ها افتضاحه !! اینا خیلی پستن !! تو روز که نمی خوایم ترافیک مصرف بشه سرعت رو می برن بالا ، تو شب که می خوایم دانلود کنیم ، این میشه وضعیت !!
سرعت از دایل آپ هم پایین تره !! فکر کنم دیگه باید به فکر ترک شاتل باشیم ! حسابی گند زده به اعضاب
Last edited by Elendil1; 12-01-2010 at 01:16.
بچه ها یه خبر خوب.
Mediafire ف.ی.ل.ت.ر شده.
نمیدونم از خوشحالی چیکار کنم.
وضعیت شاتل شده انگار زنهای فاحشه و خراب که هر دقیقه یک اد و ادفاری میان
در حال دانلود تورنت و دانلود از مگاآپود
سرعت در حد تیم ملی
ماکزیمم سرعت دان از مگاآپلود 8البته به میزان غیر قابل باور 0 هم میرسه برای مدتی هم 800 بایت بود
ماکزیمم سرعت تورنت 10
حالا فقط کافیه من اینو تو روز بذارم دان بشه
الان که دارم پست میدم سرعتم صفره
فکر کنم برم با دایال آپ بیام بهتره
الان فقط دلم خونکه که پشتیبانی آنلابن شاتل صفحه اش باز نمیشه . خدا کنه برای همیشه نابود بشه
کاملا مشخصهحالا شما خودتو حرص نده
این طوری که اونا از دست ما راحت میشن
پشتیبانیشون میپره ما نمیتونیم بهشون گیر بدیم...خودشون که سالمن
آقا بریم بدیمشون تحویل 20:30![]()
![]()
![]()
Last edited by bahdar; 12-01-2010 at 03:10.
هرچی تبلیغ کردن ترافیک بخرین هدیه روش میدیم کسی نخرید با خودشون گفتن وقتی گند زدیم به شبانتون اونوقت میاید میخرید.
عمرا.
با سلام
من مدتی نبودم آیا دوباره سرعت شبانه در اصفهان برای اکو 128 پایین آمده است
لطفا به 2 سؤال زیر جواب دهید:
من ساکن تهران هستم و میخواهم یکی از سرویسهای اقتصادی ECO شاتل را بگیرم. 128 یا 512 را خواهم گرفت. لطفا اگر جواب 2 سؤال زیر را با اطمینان و تجربهی خودتان میدانید ، بنویسید.
1) سرعت دانلود 128 Eco (اقتصادی) شاتل شبها بر حسب کیلوبایت (نه کیلوبیت) چقدر است؟ آیا درست است که می گویند که کیفیت سرویسهای ECO بسیار پایین آمده. هر کسی این سرویس و تجربهی استفاده از آن را دارد لطفا جواب بدهد.
2) سرعت دانلود 512 Eco (اقتصادی) شاتل شبها بر حسب کیلوبایت (نه کیلوبیت) چقدر است؟ آیا درست است که می گویند که کیفیت سرویسهای ECO بسیار پایین آمده. هر کسی این سرویس و تجربهی استفاده از آن را دارد لطفا جواب بدهد.
متشکرم.
هم اکنون 49 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 49 مهمان)