اسمشو نبر مشکلی نداره منم شاتلم پهنای باندشون داغونه لینک مستقیم بزاری میبینی از اسمشو نبر نیست
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اسمشو نبر مشکلی نداره منم شاتلم پهنای باندشون داغونه لینک مستقیم بزاری میبینی از اسمشو نبر نیست
ببخشیدا جایی نیست بیاین شاتل داغونه پارس و البرز رو نمی دونم طبیعتا اونا هم کلا باید هیچ باشن فعلا بهترین اندیشه و شاتل هست که شاتلو من دارم داغان اندیشه هم که شما میگی اونطوریه
آقا کسی نمیدونه شاتل کی درست میشه زنگ نزدین بهشون؟ من فقط شبا نت کار می کنم اون موقع هم نمیشه گرفتشون
Last edited by darkman.p; 28-01-2013 at 10:10.
تماس گرفتم با پشتيباني ميگه مرورگرتو پاك كن مشكل حل ميشهنميدونم اينا براي چي پشتيبانين اصلا اشكال و ايرادي رو بر خودشون وارد نميدونن
الان شاتل افتضاح شده چند روزيه والا بهت اينو پيشنهاد ميدادم در باره صبانت هم تحقيق كن اگه خوبه برو اونجا
اون تایم اوت مهم نیست , ممکنه رو یه روتر یا سوییچ پینگ رو بسته باشن به دلایل امنیتی یا احمقانه![]()
آقا بیبن قطع و وصل میشی چراغ لینکت چمک میزنه ؟ بعدش میتونی بری داخل تنظیمات مودم قسمت اینفو روی استاتیک دی اس ال رو بزنی ببین اس ان آر خطت چنده؟
اندیشه چرا اینجوری شده
یه سایت رو هم به زور باز می کنه!
سرعت دانلود هم که افتضاحححح.....
من الان آماره اندیشرو از دوستم گرفتم گفت مشکل نداره تو این ساعت زنگ بزن پشتیبانی
دفتر صبا نت نزدیک خونمونه فرصت نمیکنم برم
یه امار از پارس وی
سریس نامحدود میده 128 رو 29 تومن
سرعت دانلود تا 8 گیگ 130 بعد میاد رو 20 ینی اینا پیش خودشون چی فکر کردن؟؟؟
نمیدونم چی بگم بخدا...
Last edited by mtx891; 28-01-2013 at 22:21.
سلام دوستان شمالی
اینترنت شما احیانا مشکلی چیزی نداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)