تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1435 از 1805 اولاول ... 435935133513851425143114321433143414351436143714381439144514851535 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,341 به 14,350 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

داره خودمونی میشه farizn_dj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

برای فیبر نوری 1/5 یا نهایت تا 2 مگ بیشتر دیگه نمیکشه
    چرا نکشه من خودم از آشنا هام دارن رو فیبر هستن روازنه 350 شبانه هم 250 دانلود داره خیلی هم عــــــــــــــــــــــال ـــــــــــــــــــــــــ ـی
    خود بخش بازرسی مخابرات به بنده گفت رو فیبر داریم الان دارن روی 1مگ در ثانیه دانلود میکنن گفت احتمال از پست کافوی نوری باشه یا جای دیگه من دنبال اون جای دیگه هستم

2. این کاربر از farizn_dj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال frozen01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چرا نکشه من خودم از آشنا هام دارن رو فیبر هستن روازنه 350 شبانه هم 250 دانلود داره خیلی هم عــــــــــــــــــــــال ـــــــــــــــــــــــــ ـی
    خود بخش بازرسی مخابرات به بنده گفت رو فیبر داریم الان دارن روی 1مگ در ثانیه دانلود میکنن گفت احتمال از پست کافوی نوری باشه یا جای دیگه من دنبال اون جای دیگه هستم
    اینا همش کشکه دارن میپیچوننت خودتم خبر نداری

4. این کاربر از frozen01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad azad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام
    این سرویس پخش فیلم که به سایت 2030 اضافه کردن چطوریه کار کردید من یوزر پسورد خط میزنم جواب نمیده ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad azad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

راستی این سایت 2030 درست شد یا نه من که اصلا نمی تونم وارد بشم حتی تو 2020 هم نمیشه شما چطور ؟

7. این کاربر از milad azad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال frozen01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    این سرویس پخش فیلم که به سایت 2030 اضافه کردن چطوریه کار کردید من یوزر پسورد خط میزنم جواب نمیده ؟

وقتی چیزی به صورت رسمی اعلام نشده یعنی هنوز مشکل داره.

کاربر فعال انجمن انیمیشن / کارتون E.N.A.Y.A.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

مخابرات شیرفلکه رو باز کرده ؟

روزانه تغییری ایجاد نشده اما بعد از مدتها فری تایم گذاشتم سرعت تقریبا 2 برابر شده (500KB)

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

راستی این سایت 2030 درست شد یا نه من که اصلا نمی تونم وارد بشم حتی تو 2020 هم نمیشه شما چطور ؟
    امروز که کلا واسع منم خراب
    نه 2020 لود میشه نه 2030 مث قبلن نیس فقط باس شماره وارد کرد واسه تمدید حساب
    می خوام شارژمو ببینم نمیشه ! میترسم یهو سایت درست شه بببینم کلی حجم باز الکی کم شده باشه

این نت حجمی هم داستانی داره ها بیش از اینکه فکر زندگی خودمون باشیم هی نگرانی حجم هم بش اضافه مشه

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

مخابرات شیرفلکه رو باز کرده ؟

روزانه تغییری ایجاد نشده اما بعد از مدتها فری تایم گذاشتم سرعت تقریبا 2 برابر شده (500KB)

سرعت دانلود منم الان 1MB/sec
    ولی نمیدونم چی دانلود کنم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

سرعت دانلود منم الان 1MB/sec
    ولی نمیدونم چی دانلود کنم
    منم نمیدونم چی دانلود کنم..به نظرت چی دانلود کنم؟؟

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

بچه ها قضیه این نرم افزاره چیه؟؟؟کسی استفاده کرده یا نه؟؟؟باید چه کا کنیم ؟؟؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

قابل توجه كليه مشتريان شبكه ديتا
    شرکت مخابرات خراسان رضوی جهت تسریع و مانیتورینگ امور واگذاری سرویس های دیتا اقدام به راه اندازی سیستم جامع امور مشترکین دیتا (DCRM) نموده است لذا از مشترکین محترم تقاضا می شود جهت دریافت نام کاربری و کلمه عبور کارتابل مربوطه، نماینده آن شرکت/ اداره را به امور مشترکین دیتا معرفی نمایید.
    كليه متقاضیان و مشترکین محترمي كه در خواست سرويس اعم از سرويس IP، اينترانت، نقطه به نقطه (PTP)، يك نقطه به چند نقطه(MPLS ،(PTMP ویژه و MPLS استانی را دارند درخواست های خود را از طریق DCRM ارسال نمایند.
    از تاریخ دریافت نام کاربری و کلمه عبور شرکت موظف می باشد کلیه درخواست های خود را در قالب سیستم DCRM ارسال نماید و تایید نهایی راه اندازی سرویس در سیستم جدید به منزله مهر و امضای شرکت/ اداره مذکور می باشد. لازم به ذکر است به درخواست های ارسال شده غیر از DCRM ترتیب اثر داده نخواهد شد.
    ضمنا مسئولیت حفظ و نگهداری نام کاربری و کلمه عبور به عهده آن شرکت/ اداره می باشد.
    كليه متقاضیان و مشترکین گرامي كه درخواست سرويس آنها بين چند استان مي باشد و يا درخواست سرويس MPLS عادی را دارند جهت درخواست خطوط بين استاني و اجراي طرحهاي كلان مي توانند به اداره كل امور مشتريان ارتباطات داده ها واقع در:
    تهران - بزرگراه شهید همت - ابتدای بلوار سردار جنگل - نبش خیابان فرزانه شرقی – معاونت تجاری شرکت ارتباطات ثابت ایران مراجعه و يا با تلفن 44484070 و دورنگار 44484050 تماس حاصل نمایند .
    لازم به ذکر است متقاضیان محترمی که برای اولین بار به سایت DCRM جهت ثبت نام متقاضی مراجعه می کنند جهت تایید نام کاربری به امور مشترکین دیتا مراجعه نمایند.
    آدرس امور مشترکین دیتا : مشهد - خیابان بهار- بهار20(هویزه) – بین هویزه 1 و 3 درب ورودی مرکز مخابرات قدس (محوطه باغ ایرانی)
    آدرس اینترنتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : DCRM

نحوه پشتيباني و خدمات پس از فروش :
    درخواست ثبت خرابی و دریافت SLA توسط مشتری به روش زیر فراهم شده است :
    1- تماس با شماره تلفن های شبانه روزی مرکز خرابی دیتا (38528866-38528888) یا ثبت خرابی توسط نرم افزار DCRM به وسیله مشتری
    2- دریافت "کد خرابی - شماره پیگیری" از واحد ثبت خرابی دیتا
    3- تکمیل فرم درخواست دریافت خسارت، از طریق نرم افزار DCRM توسط مشتری قسمت "درخواست SLA" و وارد کردن "کدخرابی" در زمان ثبت خرابی حداکثر تا پایان همان ماه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •