مشنگ الان بهتون ملحق شد دادم شهرداری را بسازه
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
مشنگ الان بهتون ملحق شد دادم شهرداری را بسازه
الان دعا لازم نیست چون شهردار که ساخته بشه آیتم برای شهر در نمی یاد که روزی 1 بار دعاکنید بعدش هر وقت اون یکی ساختمونا را بسازم بهتون می گم می رید دعا می کنید همون لحظه تا من تموم کردم شماها هم دعا می کنید![]()
چاقال حالا که تاپیک رو دنبال میکنی پستم بده
سلام
دوستان کسی می دونه این سلاحی که تو Left hand می ذاریم به چه دردی می خوره؟ من تو قسمت dueling weapon هیچی نذاشتم ولی Left Hand یه سلاح گذاشتم. بعد از دوئل دیدم دمیج هایی که زدم از 10 بیشتر نبود در حالی که تو Left Hand یه سلاح گذاشتم که 120-192 دمیج می زنه. ممنون می شم راهنمایی کنید.
----------------------------------
یه سوال هم در مورد Town's Counselor دارم. اگه کسی رو به عنوان Town's Counselor انتخاب کنم، چه کارهایی می تونه انجام بده؟
---------------------------------
آخرین سوال هم در مورد دعا کردن هست. با دعا کردن فقط شانس پیدا کردن اشیا در حین کار زیاد می شه یا مزیت دیگه ای هم داره؟
با تشکر قبلی از راهنماییتون.
سلامسلام
دوستان کسی می دونه این سلاحی که تو Left hand می ذاریم به چه دردی می خوره؟ من تو قسمت dueling weapon هیچی نذاشتم ولی Left Hand یه سلاح گذاشتم. بعد از دوئل دیدم دمیج هایی که زدم از 10 بیشتر نبود در حالی که تو Left Hand یه سلاح گذاشتم که 120-192 دمیج می زنه. ممنون می شم راهنمایی کنید.
----------------------------------
یه سوال هم در مورد Town's Counselor دارم. اگه کسی رو به عنوان Town's Counselor انتخاب کنم، چه کارهایی می تونه انجام بده؟
---------------------------------
آخرین سوال هم در مورد دعا کردن هست. با دعا کردن فقط شانس پیدا کردن اشیا در حین کار زیاد می شه یا مزیت دیگه ای هم داره؟
با تشکر قبلی از راهنماییتون.
درمورده سوال دومتون:
کلا دیپلماسی را در دست میگیره...افراد رو دعوت می کنه به شهر...اخراج میکنه و غیره
ببین دو نوع سلاح داریم 1 ) سلاح دوئل 2 ) سلاح جنگ های فورت
سلاح دوئل مکانشون سمت چپه سلاح فورت سمت راست
اون سلاح هایی که دمیجشون زیاده برای فورت هستند همونایی که مثل تفنگهای شکاری هستند
=========================
فقط می تونه اینوایت کنه اعضای شهر را به جر فاندر را از شهر بیرون کنه کنسول انتخاب کنه
فقط فاندر بودن خیلی زیاد مهمه و از حساسیت خیلی زیادی برخورداره چون می تونه حتی دیگر فاندر ها را از شهر بیرون کنه و شهر را به دست بگیره
=================================
دعا برای زیاد کردن شانس پیدا کردن آیتم گفته می شه ( البته کاملا اثبات شده نیست )
دعا در هنگام ساخت شهر باعث می شه آیتم های بیشتری و بهتری در بیاد ( منظور از بهتر همون آیتم های ست است )
حاجی به اینایی کع دعوتنامه دادی یک نامه بده بیان
اهه...خب ببینم کی برا سیروس باید دعا کنیم؟دعا در هنگام ساخت شهر باعث می شه آیتم های بیشتری و بهتری در بیاد ( منظور از بهتر همون آیتم های ست است )
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)