البته توی پایه تمام چیپ ست های پر سرعت دنیا از جمله CPU ها و چیپ های گرافیکی طلا به کار رفته به خاطر مقاومت کم و در نتیجه بالا تر رفتن سرعت ، این مقدار طلا از یک گرم هم کمتره . ولی طلا ، ولتاژ برق ایران ، الیت ، آرکید هیچ ربطی به هم ندارند![]()
البته توی پایه تمام چیپ ست های پر سرعت دنیا از جمله CPU ها و چیپ های گرافیکی طلا به کار رفته به خاطر مقاومت کم و در نتیجه بالا تر رفتن سرعت ، این مقدار طلا از یک گرم هم کمتره . ولی طلا ، ولتاژ برق ایران ، الیت ، آرکید هیچ ربطی به هم ندارند![]()
چندتا سوال دارم:
1-من آرکید دارم با برد جاسپر.بعد از چند ساعت بازی کردن نیاز هست که در حالت داشبورد زمانی را بگذرونم؟(چه مدت در حالت داشبورد بمونم؟)
2-اگه حین بازی کردن برق بره برای دستگاه خطرناکه؟
3-من مثلاً 20 دقیقه بازی می کنم و بعد یه کاری پیش میاد که نمی تونم مثلاً به مدت 15 دقیقه یا 30 دقیقه پای کنسول باشم و بعد دوباره میام پای کنسول.نیاز هست تو این زمان کنسول خاموش بشه؟
4-مانیتورم 19 واید ویرا هست.چه رزولوشنی مناسبه؟
5-فروشگاه مطمئن اینترنتی نیاز دارم برای خرید بازی ایکس باکس.
سوال خیلی خیلی مهم:
می خوام بعضی از بازیها را لایو بازی کنم.از ابتدا و پایه ای نیاز به راهنمایی دارم.
متشکر
1: به نظر من اصلا نیازی به اینکار در مادربوردهای jasper نیست چون واقعا این مادربورد سگ جون هست! اما برای اینکه اول کار هست و شما هم حساسیت نشون میدید هر 3 ساعت بازی یک بار 10 دقیقه در محیط داشبورد وارد بشید و دوباره بازی کنید . فقط توجه داشته باشید که اگر میخواین یه استراحت زیر 2-1 ساعت داشته باشید به هیچ وجه کنسول را خاموش و روشن نکنید و تنها همون کاری را که در بالا گفتم انجام بدید.
2: مشکلی پیش نمیاد. خطری که وجود داره زمانی هست که برق میاد که در این صورت میتونین یک محافظ برق تهیه کنید.
3: این مورد را هم در گزینه 1 توضیح دادم.
4: جواب این سوال دو حالت داره :
1: اولا شما باید ببینید که حداکثر رزولوشن مانیتورتون چقدره و رو اون تنظیمات رزولوشن کنسول را تنظیم کنید که در این صورت ممکن تصویر شفاف نباشه و شمارو راضی نکنه که ...
2: در این صورت شما میتونید رزولوشن کنسول را افزایش بدید به طوری که در این حالت صفحه حالت Letter Box یا باعث ایجاد دو نوار مشکی رنگ در بالا و پایین صفحه مانیتور میشه ولی در عوض وضوح بهتر میشه.
هر گون سوال در مورد LIVE در اینجا :سوال خیلی خیلی مهم:
می خوام بعضی از بازیها را لایو بازی کنم.از ابتدا و پایه ای نیاز به راهنمایی دارم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by shab_2008; 19-05-2010 at 08:30.
LCD دیگه.... چون HDMI می خوره.
شما احتمالا همون برو پادگان شاید سرت بهتر بشه
---------- Post added at 10:30 AM ---------- Previous post was at 10:29 AM ----------
اظهار دانشمندانه ای نیست ، اینو هر گیمری میدونه ( منظورم اونایی که جز xbox کنسولی رو قبول ندارند)
---------- Post added at 10:32 AM ---------- Previous post was at 10:30 AM ----------
ولی دوست من ... اگه دقت کرده باشی.. اکثرا دستگاه های الیت اینجا خراب میشن...نسبت به آرکید بیشتر هست..
هر چند شما اونجایی دیگه... کارت درسته![]()
بچه ها 1 سوال جالب !!!!!!!!!!!!!!
بازی *س *ک *س *ی* هم تولید میشه و هست !!! ؟؟؟
Last edited by m jax; 19-05-2010 at 12:33.
اگه هم تولید بشه پاش تو ایران باز نمیشهبچه ها 1 سوال جالب !!!!!!!!!!!!!!
بازی ---- هم تولید میشه و هست !!! ؟؟؟
تو XBOX 360 هم افت فریم وجود داره؟ چون یکی از دوستان GoW2 بازی میکرد انگار افت فریم داشت (بعضی جاها)
یه سوال یعنی مانیتور من که رزولیشن 1440 در 900 حداکثرش هست در هنگامی بازی کردن سمت چپو راستش نوار مشکی میاد؟
بنده هم دقیقاً همین مسئله رو به چشم دیدم. در بازی اساسینز کرید یک جاهایی تصویر به لرزه می افتاد حالا دوستانٍ حرفه ای توضیح بدن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)