تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1435 از 3195 اولاول ... 43593513351385142514311432143314341435143614371438143914451485153519352435 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,341 به 14,350 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

چی شد چشام درست میبینه ؟خوابم بیدارم نمیدونم فردا باد برم پادگان اونوقت تا الان بیدار موندم زذه به سرم فکر کنم بقیه هم اینو میبینن؟
    البته توی پایه تمام چیپ ست های پر سرعت دنیا از جمله CPU ها و چیپ های گرافیکی طلا به کار رفته به خاطر مقاومت کم و در نتیجه بالا تر رفتن سرعت ، این مقدار طلا از یک گرم هم کمتره . ولی طلا ، ولتاژ برق ایران ، الیت ، آرکید هیچ ربطی به هم ندارند

2. 9 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

چندتا سوال دارم:
    1-من آرکید دارم با برد جاسپر.بعد از چند ساعت بازی کردن نیاز هست که در حالت داشبورد زمانی را بگذرونم؟(چه مدت در حالت داشبورد بمونم؟)

2-اگه حین بازی کردن برق بره برای دستگاه خطرناکه؟
    3-من مثلاً 20 دقیقه بازی می کنم و بعد یه کاری پیش میاد که نمی تونم مثلاً به مدت 15 دقیقه یا 30 دقیقه پای کنسول باشم و بعد دوباره میام پای کنسول.نیاز هست تو این زمان کنسول خاموش بشه؟
    4-مانیتورم 19 واید ویرا هست.چه رزولوشنی مناسبه؟
    5-فروشگاه مطمئن اینترنتی نیاز دارم برای خرید بازی ایکس باکس.

سوال خیلی خیلی مهم:
    می خوام بعضی از بازیها را لایو بازی کنم.از ابتدا و پایه ای نیاز به راهنمایی دارم.
    متشکر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

چندتا سوال دارم:
    1-من آرکید دارم با برد جاسپر.بعد از چند ساعت بازی کردن نیاز هست که در حالت داشبورد زمانی را بگذرونم؟(چه مدت در حالت داشبورد بمونم؟)

2-اگه حین بازی کردن برق بره برای دستگاه خطرناکه؟
    3-من مثلاً 20 دقیقه بازی می کنم و بعد یه کاری پیش میاد که نمی تونم مثلاً به مدت 15 دقیقه یا 30 دقیقه پای کنسول باشم و بعد دوباره میام پای کنسول.نیاز هست تو این زمان کنسول خاموش بشه؟
    4-مانیتورم 19 واید ویرا هست.چه رزولوشنی مناسبه؟
    5-فروشگاه مطمئن اینترنتی نیاز دارم برای خرید بازی ایکس باکس.

سوال خیلی خیلی مهم:
    می خوام بعضی از بازیها را لایو بازی کنم.از ابتدا و پایه ای نیاز به راهنمایی دارم.
    متشکر
    1: به نظر من اصلا نیازی به اینکار در مادربوردهای jasper نیست چون واقعا این مادربورد سگ جون هست! اما برای اینکه اول کار هست و شما هم حساسیت نشون میدید هر 3 ساعت بازی یک بار 10 دقیقه در محیط داشبورد وارد بشید و دوباره بازی کنید . فقط توجه داشته باشید که اگر میخواین یه استراحت زیر 2-1 ساعت داشته باشید به هیچ وجه کنسول را خاموش و روشن نکنید و تنها همون کاری را که در بالا گفتم انجام بدید.

2: مشکلی پیش نمیاد. خطری که وجود داره زمانی هست که برق میاد که در این صورت میتونین یک محافظ برق تهیه کنید.

3: این مورد را هم در گزینه 1 توضیح دادم.

4: جواب این سوال دو حالت داره :

1: اولا شما باید ببینید که حداکثر رزولوشن مانیتورتون چقدره و رو اون تنظیمات رزولوشن کنسول را تنظیم کنید که در این صورت ممکن تصویر شفاف نباشه و شمارو راضی نکنه که ...

2: در این صورت شما میتونید رزولوشن کنسول را افزایش بدید به طوری که در این حالت صفحه حالت Letter Box یا باعث ایجاد دو نوار مشکی رنگ در بالا و پایین صفحه مانیتور میشه ولی در عوض وضوح بهتر میشه.

سوال خیلی خیلی مهم:
    هر گون سوال در مورد LIVE در اینجا :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by shab_2008; 19-05-2010 at 08:30.

5. 12 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kamranvah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    ایران "به رنگ بهار"

پيش فرض

میشه در صورتی که رو تلوزیون جایی برای فیش هد فون داشته باشه
    tv شما lcd هست یا به قول ما لامپی !!!
    ماله من میشه داره
    LCD دیگه.... چون HDMI می خوره.

داره خودمونی میشه enriquecrazylove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

چی شد چشام درست میبینه ؟خوابم بیدارم نمیدونم فردا باد برم پادگان اونوقت تا الان بیدار موندم زذه به سرم فکر کنم بقیه هم اینو میبینن؟

شما احتمالا همون برو پادگان شاید سرت بهتر بشه

---------- Post added at 10:30 AM ---------- Previous post was at 10:29 AM ----------

به به!!! جدا که به به!
    نصفه شبی مُستَفیز (؟؟) شدیم شدید!!!
    واقعا اظهار دانشمندانه ای بود

اظهار دانشمندانه ای نیست ، اینو هر گیمری میدونه ( منظورم اونایی که جز xbox کنسولی رو قبول ندارند )

---------- Post added at 10:32 AM ---------- Previous post was at 10:30 AM ----------

البته توی پایه تمام چیپ ست های پر سرعت دنیا از جمله CPU ها و چیپ های گرافیکی طلا به کار رفته به خاطر مقاومت کم و در نتیجه بالا تر رفتن سرعت ، این مقدار طلا از یک گرم هم کمتره . ولی طلا ، ولتاژ برق ایران ، الیت ، آرکید هیچ ربطی به هم ندارند

ولی دوست من ... اگه دقت کرده باشی.. اکثرا دستگاه های الیت اینجا خراب میشن...نسبت به آرکید بیشتر هست..
    هر چند شما اونجایی دیگه... کارت درسته

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

بچه ها 1 سوال جالب !!!!!!!!!!!!!!

بازی *س *ک *س *ی* هم تولید میشه و هست !!! ؟؟؟
    Last edited by m jax; 19-05-2010 at 12:33.

آخر فروم باز joykiller360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران (میثم صیام)(www.XboXworld.ir)

پيش فرض

بچه ها 1 سوال جالب !!!!!!!!!!!!!!

بازی ---- هم تولید میشه و هست !!! ؟؟؟
    اگه هم تولید بشه پاش تو ایران باز نمیشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ساوه

پيش فرض

تو XBOX 360 هم افت فریم وجود داره؟ چون یکی از دوستان GoW2 بازی میکرد انگار افت فریم داشت (بعضی جاها)

11. این کاربر از Molecule بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ساوه

پيش فرض

1:
    4: جواب این سوال دو حالت داره :

1: اولا شما باید ببینید که حداکثر رزولوشن مانیتورتون چقدره و رو اون تنظیمات رزولوشن کنسول را تنظیم کنید که در این صورت ممکن تصویر شفاف نباشه و شمارو راضی نکنه که ...

2: در این صورت شما میتونید رزولوشن کنسول را افزایش بدید به طوری که در این حالت صفحه حالت Letter Box یا باعث ایجاد دو نوار مشکی رنگ در بالا و پایین صفحه مانیتور میشه ولی در عوض وضوح بهتر میشه.
    یه سوال یعنی مانیتور من که رزولیشن 1440 در 900 حداکثرش هست در هنگامی بازی کردن سمت چپو راستش نوار مشکی میاد؟

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تو XBOX 360 هم افت فریم وجود داره؟ چون یکی از دوستان GoW2 بازی میکرد انگار افت فریم داشت (بعضی جاها)
    بنده هم دقیقاً همین مسئله رو به چشم دیدم. در بازی اساسینز کرید یک جاهایی تصویر به لرزه می افتاد حالا دوستانٍ حرفه ای توضیح بدن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •