اقا خدایی با این وضع دانلود شبانه شما مثل اینکه بد نیس که ما هم بیایم مخابرات
من مرکز فرشچی میشینم، کسی اینجا هست ؟
سرعت روزم خیلی برام مهمه ؛ الان طرحی که دیدم شبانه دارهف طرح 2 مگ ِ پاییزه
کسی از این طرح داره ؟
اقا خدایی با این وضع دانلود شبانه شما مثل اینکه بد نیس که ما هم بیایم مخابرات
من مرکز فرشچی میشینم، کسی اینجا هست ؟
سرعت روزم خیلی برام مهمه ؛ الان طرحی که دیدم شبانه دارهف طرح 2 مگ ِ پاییزه
کسی از این طرح داره ؟
دیگه از دست مخابرات در میره چند نفر.
شما فیبر نوری هستی؟؟؟؟؟؟؟؟
من فیبر نوریم.هرچی زنگ زدم برای افزایش سرعت دانلود نشد.البته چون در ساعت اداری دسترسی به تلفن ندارم به اون شماره های که دوستان دادن هنوز تماس نگرفتم.
منظور از افزایش سرعت دانلود یعنی طرحتو عوض کنن؟؟ یا میشه زنگ زد گفت سرعت رو افزایش بدن؟
دوستان من الان پورتم روی 6 مگ گویا بسته شده طرح محدود ماهانه 15 گیگ رو هم دارم . زنگ بزنم 2020 بگم سرعت دانلودو اپلودم رو افزایش بدن میدن؟؟؟ الان سرعت دانلودم 120-130 هست.
کسی تا حالا کرده این کارو؟
چون برای اونا نباید فرقی کنه محدودیت دارم حجم خودم زودتر تموم میشه و حجم اضافی با سرعت بیشتر مصرف نمی کنم!
همانطور که در پیام خصوصی بهتون گفتم .
شما یک رانژه DSL دارید و یک اکانتینگ.
کلا همه ی طرح های شبانه دار رو روزانه دار جدید به صورت DSL 10 مگ بسته میشن. و لی در شب اکانتینگ محدود میشن به 270.
و جدیدا در روز هیچ محدودیتی اعمال نمیکنند روی خط.
من خودم حتی با DSL 10 مگ تا 1 مگ در ثانیه دانلود میکردم ولی چون نویز خط داشتم DSL رو بردم روی 6 مگ تا SNR بیاد بالا. و اکانتینگ هم روی 6 بستم.
الان سرعت دانلود در روز 600 هست و در شب هم 270 باید باشه.
ولی در کل بازم مخابرات مشکل داره مثلا پینگ بالا و DC و تایم اوت که از اخر فهمیدم به خاطر مرکز مخابراتیم هست و کاریش نمیشه کرد. و بعدا بحث اکانت کاهش پینگ شد که جواب میده.
Last edited by frozen01; 17-12-2014 at 21:31.
از دوستای گل عزیز
کسی در مورد اکانتینک اطلاعات دقیقی داره یا شماره تماسی که ذکر کنه واقعا ممنون دارم هر کی بتونه جواب بده
زیرا خط بنده روی 10مگ بسته شده از 210 بالاتر نمیرم من اعصابم خرده طرح منم 2مگ هست تست هم گرم 1/5مگ نشون میده.
اخه omcجایی که پروفایل سرعت رو میبندن گفتن خط جواب نمیده روی فیبر هستن باز بعضی دوستان خاطر نشان شدن نه ما سرعت مناسب رودارم.
الان دقیقا میخامبدونم کجا این سرعته تجزیه میشه این افت میکنه به دست من میرسه
نه مگه با فیبر نوری هم میشه اینقدر دانلود کرد
فکر نکنم از خط های فیبر نوری برای سرعت بالا بشه کاریش کرد
برای فیبر نوری 1/5 یا نهایت تا 2 مگ بیشتر دیگه نمیکشه
از دوستای گل عزیز
کسی در مورد اکانتینک اطلاعات دقیقی داره یا شماره تماسی که ذکر کنه واقعا ممنون دارم هر کی بتونه جواب بده
زیرا خط بنده روی 10مگ بسته شده از 210 بالاتر نمیرم من اعصابم خرده طرح منم 2مگ هست تست هم گرم 1/5مگ نشون میده.
اخه omcجایی که پروفایل سرعت رو میبندن گفتن خط جواب نمیده روی فیبر هستن باز بعضی دوستان خاطر نشان شدن نه ما سرعت مناسب رودارم.
الان دقیقا میخامبدونم کجا این سرعته تجزیه میشه این افت میکنه به دست من میرسه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)