تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1434 از 4105 اولاول ... 43493413341384142414301431143214331434143514361437143814441484153419342434 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,331 به 14,340 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

این خوبه که. مسئول بازداشتگاه ما 13 سال خدمت داشت درجش گروهباندوم بود و یا سرگردی رو میشناسم که درجش سرهنگ تمام بوده ولی بعد از 11 سال هنوز بهش درجه نداده بون . علت اصلیه این وقایع داشتن پرونده در حفا و عقیدتیه.

خوب بله اونایی که مورد دارن و تو عقیدتی حاوابه پرونده دار میشن ارتقا شون از همه لحاظ مثل درجه و ... بد جور به گیر و گور میافته اما اونی که بخواد درست کار کنه ( نه تنها تو ارتش بلکه تو هر شغل دیگه ) نباید از این چیزا بترسه و اگه راه درست رو بره مطمئن باش راه پیشرفتش هم بازه . به قول فرمانده یگان ما که روز اخر برامون صحبت کرد : سعی کنید تو هر کاری مثل کف دست صاف و رو راست باشید جوری باشید و زندگی کنید که فردا روز نیازی نباشه چیزی که دیروز گفتید رو به یاد بیارید ( اگر راست بوده باشه نیازی به یاد اوری نیست ) یادش بخیر از همین جناب دوباره یه درود جناب به فرمانده همون میفرستم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان من هم رسته اداری .پرسنلی خورده کد تخصصی هم امور اداری زده باید همین رسته رو بزنم ؟ هنوز رسته پیاده روی فرنچ و اورم هستش بکنم اینو بخرم بدوزم یا اول برم جام مشخص بشه بعد ؟

راستی جناب جکو ممنون میشم یه عکس خوب از هر دو یقه لباس از جلو بندازید تا ببینم این رسته رو چطوری دوختید ! ( نشه برعکس بدوزم ابرومون بره )

راستی لباس شما واسه ارتش هستش ؟ رنگش فرق داره با اونایی که خودشون دادن ؟ هرچند که منم لباس ها رو عوض کردم و لباس کادری با کیفیت خوب گرفتم )
    والا کیفیت دوربینم همونطور که معلومه اصن خوب نیس.
    رسته رو هم خود نظامی فروش ها میدوزن و بلدن چطوری بزنن نگران نیاش.
    لباس هم همونیه که تو آموزشی بهمون دادن

3. این کاربر از chekho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان من هم رسته اداری .پرسنلی خورده کد تخصصی هم امور اداری زده باید همین رسته رو بزنم ؟ هنوز رسته پیاده روی فرنچ و اورم هستش بکنم اینو بخرم بدوزم یا اول برم جام مشخص بشه بعد ؟

راستی جناب جکو ممنون میشم یه عکس خوب از هر دو یقه لباس از جلو بندازید تا ببینم این رسته رو چطوری دوختید ! ( نشه برعکس بدوزم ابرومون بره )

راستی لباس شما واسه ارتش هستش ؟ رنگش فرق داره با اونایی که خودشون دادن ؟ هرچند که منم لباس ها رو عوض کردم و لباس کادری با کیفیت خوب گرفتم )
    رسته واسه ارتش همینه . درسته . خود رسته رو که میرید بخرید یادتون باشه که این رسته چپ و راستش با هم فرق داره .
    یه توصیه : به هیچ وجه لباس کادری ( استتار کویر) نخرید چون بسیار بسیار پارچه ضخیمی داره و واسه خدمت عمری ساخته شده نه خدمت 20 ماهه . من خودم گرفتم مثل چی پشیمون شدم چون انقدر کلفت بود پارچه اش که توی تابستون نمیشد باهاش نفس کشید . . . البته بستگی داره سردسیر باشید یا گرمسیر . . .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

لباس میدن ولی ممکنه سایز شما نباشه و معمولا جنسش هم به خوبی لباسهای بیرون نیست
    رسته و درجه باید خودتون بخرید
    روز اول هم به نظر من رسته و درجه تون رو بزنید و با وضع مرتب برید معرفی کنید خودتون رو[/QUOTE]
    ممنون واسه راهنمایی فقط 1 سوال اینکه خوب به ما یکدست لباس دادن اونم نوار قرمز داره درجه بزنم رو همون لباس برم؟؟ من پادگانم شهرستانه (شاهرود)

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ممنون واسه راهنمایی فقط 1 سوال اینکه خوب به ما یکدست لباس دادن اونم نوار قرمز داره درجه بزنم رو همون لباس برم؟؟ من پادگانم شهرستانه (شاهرود)
    نوار قرمز رو باید جدا کنی نوار سبز بزنی بعضی جاها جای نوار سبز نوار خاکی میگن بزنین بعضی جاها هم سبز و خاکی فرقی نداره بعضی جاها هم اصلا نمیزنن هتله !
    درجه شما هم اگه لیسانسی یه ستاره فوق دو ستاره
    آرم و علائم رو هم میزنی شامل رسته ، آرم نیروی زمینی و آرم ارتش به اضافه اتیکت نام ، اون اتیکت گروهان آموزشی رو هم جدا کن نیازی بهش نیست

7. 3 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوستان من خیلی اطلاع ندارم از سربازی و چیزهای مرتبط به اون و اصلا دوست ندارم دو سال از عمرم رو تلف کنم میخوام سریعتر کار پیدا کنم و ازدواج کنم
    دوستم باباش تو سپاه سرداره میگفت میشه به جای دو سال سربازی رفتن با سپاه یه قرارداد 5 ساله ببندی که براشون 5 سال کار کنی به جای 2 سال سربازی بعد میگفت مثل یه کارمند میشی هم مثله اونا حقوق میگیری هم مزایا داره و ... بعد 5 سالم اگه بخوای میتونی بیای بیرون.همچین چیزی هستش؟ اگه باشه من که پارتی ندارم رو میگیرن؟ تو قسمت مرتبط با تحصیلاتت کار میکنی؟
    من سال دیگه درسم تموم میشه رشته ام IT هستش خودمم مهندس شبکه هستم

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان من خیلی اطلاع ندارم از سربازی و چیزهای مرتبط به اون و اصلا دوست ندارم دو سال از عمرم رو تلف کنم میخوام سریعتر کار پیدا کنم و ازدواج کنم
    دوستم باباش تو سپاه سرداره میگفت میشه به جای دو سال سربازی رفتن با سپاه یه قرارداد 5 ساله ببندی که براشون 5 سال کار کنی به جای 2 سال سربازی بعد میگفت مثل یه کارمند میشی هم مثله اونا حقوق میگیری هم مزایا داره و ... بعد 5 سالم اگه بخوای میتونی بیای بیرون.همچین چیزی هستش؟ اگه باشه من که پارتی ندارم رو میگیرن؟ تو قسمت مرتبط با تحصیلاتت کار میکنی؟
    ترجیهاً این کار رو نکن. چون هم آموزشی داره و هم حساب کتاب نداره. کشور ما در حال حاضر در موقعیت خوبی بسر نمی بره و هر روز احتمال جنگ هست. شاید تو این 5 سال خدای نکرده جنگ بشه و بندازنت منطقه عملیاتی.
    به نظر من از طریق همون آشناتون امریه سپاه رو بگیر که تو سپاه خدمت کنی. تعطیلی ها تعطیلی 7 تا 14 ساعت کاری و مرخصی هم خوب میدن.

10. این کاربر از pedromi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

داداش اگه اینجوری بود که دیگه کسی سربازی نمیرفت و 5 سال میومد حقوق می گرفت و میرفت که اینی که شما میگی پذیرش ماده 33 و 52 هستش که در حین خدمت می تونی استفاده کنی و مطمئن باش ارتش نیرویی رو که 5 سال تربیت و تعلیم داده رو به این راحتی نمیذاره بگه بای بای و مطمئن باش ولش نمیکنه ! ولی شما می تونی بیای و بمونی تا اخرش و حالش رو ببری

12. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ممنون از پاسخگویی سریعتون
    من گفتم سپاه نه ارتش! یعنی سپاه همچین چیزی نداره؟
    دوستم میگفت یه سازمان وابسته به سپاه هست به اسم قرب یا یه چیزی تو همین مایه ها من اگه برم اونجا اگه جنگی چیزی بشه منی که کارمند یه واحد مهندسی هستم رو میفرستن واسه جنگ؟
    اگه محیطش خوب باشه یعنی آدمای تحصیلکرده دور و بر آدم باشن و زیر آب زدن نباشه یهعنی یه جایی مثل همین قرب که وابسته به سپاه هستش چرا نمونم خوب میمونم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ببخشید اینقدر سوال میکنم
    یه چیزی تو اینتذنت دیدم به اسم قانون دو برادری چی هست؟
    ببینید من پدرم سال دیگه 65 سالش میشه مادرم هم 53 میشه . برادر بزرگم رفته بود سربازی ولی 5 سال پیش فوت کرده برادر دیگه ام هم معاف پزشکی شده و 28 سالشه میخواد تا 2 ماه دیگه ازدواج بکنه
    راه داره من معاف بشم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 24 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 24 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •