مخابرات فکر کنم خوب باشه بازم شبانه نداشته باشه حداقل قیمت هاش عالیه فکر کنم یکی از بچه ها میگفت ۱۰ مگ ۴ گیگ ماهیانه و شبانه رایگان ۱۶ هزار که خیلی عالیه
مخابرات فکر کنم خوب باشه بازم شبانه نداشته باشه حداقل قیمت هاش عالیه فکر کنم یکی از بچه ها میگفت ۱۰ مگ ۴ گیگ ماهیانه و شبانه رایگان ۱۶ هزار که خیلی عالیه
شما بیا تو تاپیک پارس آنلاین بپرس منطقه و مرکزتون چه وضعی داره
همینو موندم .. یعنی پارس آخرین جایی باشه که همچنان شبانه رایگان (هرچند افتان و خیزان) بده ؟؟
یکم از کاراکترش بعیده .![]()
پارس آنلاین توی بعضی شهرها و بعضی مناطق تهران ( تعداد کمی) محدودیت پهنای باند داره اگه به این مشکل برنخوری شبانه راضیت میکنه پارس . بازم باید توی تاپیک پارس از منطقه و شهرت پرس و جو کنی اتفاقا چند نفری از صبا اومدن پارس پستهاشون هم توی تاپیک پارس هست در مورد دانلود شبانه شون
بله اون مخابرات اصفهانه
بالاخره پارس یا مخابرات ؟ مسئله اینست .
از تخلیه هم که هنوز خبری نیست .. باید حضوری خدمت شون برسم گویا .
شما کدوم استان هستی؟
چون مخابرات برا بعضی استانها که شبانه رایگان دارن خوبه
خب مخابرات تهران شبانه رایگان نداره در عوض نامحدود خوب و ارزونی داره مثلا 512نامحدود با سرعت 64 کیلوبایت 19تومنه 1مگ هم 37تومن
یعنی مخابرات سرویس 10 مگابیت با شبانه رایگان یک ماهه یا سه ماهه داره؟تا جایی که من میدونم سرویس 10 مگابیت مخابرات با شبانه رایگان فقط یکساله است که در طرح کمپینگ تجاری به فروش میرسه.فقط نمیدونم قیمت یکساله این طرح چنده.اگه کسی میدونه بگه لطفا.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)