تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1434 از 4428 اولاول ... 43493413341384142414301431143214331434143514361437143814441484153419342434 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,331 به 14,340 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال aliarnold's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود
    دوستان کسی از سرویس های نامحدود پارس استفاده میکنه؟
    من سرویس قبلیم صبا بود و الان به دلیل وصرف بالا مجبور به استفاده از سرویس‌های نامحدود هستم .
    حالا سوالم اینه که این سرویس‌ها کیفیت خوبی داره؟؟ شبانه؟ روزانه؟ قطعی؟
    سپاس .

2. 2 کاربر از aliarnold بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Daniel4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ChargeOK.com

پيش فرض

با سلام خدمت تمامي دوستان
    من 1 سال از اينترنت شاتل استفاده ميكردم،چون حجم دانم زياده،لينك هام شب ميزاشتم براي دانلود.
    تا سه چهار ماه اول خوب بود ولي بعد كه سرويسم دوباره شارژ كردم بعد از 20 روز ديدم سرعت دان شبانم شده 3تا5 كيلو،يعني اگه با دايال آپم وصل ميشدم حداقل همين سرعت بهم ميداد.بعد كه زنگ زدم گفتن ما يه نرم افزار رو سرورمون نصب كرديم كه مشترك هاي پر مصرف شبانه رو شناسايي ميكنه و سرعت اونارو كم ميكنه.باور كنيد بيش از دو ماه و اندي داشتم باهاشون دعوا ميكردم،وقتي ديدم درست نميشه اومد از پارس آنلاين سرويس 256 گرفتم.الان سرعت به غير از 1 تا 6 صبح بين 190 تا 198 ميرسه ولي از 1 تا 6 كه من لينك واسه دان ميزارم تا 20 روز اول همون 190 بود ولي حدودا يه ماهي ميشه كه بين 20 تا 30 بيشتر دان نميكنه.
    اعصابم حسابي ريخته بهم.ميخواستم ببينم بقيه دوستان هم همين وضعيت دارن؟
    من اگه بخوام شبا با سرعت يكنواخت دان كنم بهتره از كدوم شركت سرويس بگيرم؟
    راجب این قضیه قبلا هم بحث شده و توضیحات رو دادم
    دقیقا حدود یک ماه چند روز پیش این اتفاق برای اکثر آی اس پی های پارس آنلاین افتاد ( همشون نه ) که این از طرف پارس آنلاین تهران است
    اونا خودشون سرعت رو در این ساعات کم کردن و در منطقه ما خود پارس آنلاین اینجا به تهران نامه زد و گفتن چرا کمکردین شب ها و کی زیاد میشه
    اونا هم دلیل کم کردن رو نگفتن اما گفتن دیگه زیادنمیشه
    پس اگه سرعت شما هم کم شده مثل من باید بیخیال بشی و با همین سرعت بسازی
    از شرکت منطقه شما هم کاری ازدستشون بر نمیاد

4. 3 کاربر از Daniel4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MVP77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان من از 128 حجمی صبانت استفاده میکنم و سرعت دانلودم حداکثر به 40-45 میرسه
    میخوام بدونم اگر کوچ کنم به پارس آنلاین سرعتم میره بالاتر یا بمونم رو همون صبانت ؟
    دوستانی که 128 با محدودیت حجم تو تهران گرفتن میانگین سرعت روزانشون بین چنده ؟
  6. 2 کاربر از MVP77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ariobarzan2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستانی که سرویس 512 و یک مگ دارن دانلود شبانشون چقدره؟

داره خودمونی میشه Nih@sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Albania

پيش فرض

سلام
    دوستان من از 128 حجمی صبانت استفاده میکنم و سرعت دانلودم حداکثر به 40-45 میرسه
    میخوام بدونم اگر کوچ کنم به پارس آنلاین سرعتم میره بالاتر یا بمونم رو همون صبانت ؟
    دوستانی که 128 با محدودیت حجم تو تهران گرفتن میانگین سرعت روزانشون بین چنده ؟
    همون رو داداش سفت بچسب که از پارس آفلاین چیزی نصیبت نمیشه منم 128 پارس گرفتم اونم تو شهر کوچیک و کم جمعیت سرعت دانلود شبانه دیشب 9 کیلو بود 5 روز دیگه از دوره م مونده تموم بشه دیگه تمدید نمیکنم..میخوام از دیال آپ استفاده کنم...حداقل میدونم اسمش دیال آپه نه adsl پرسرعت

9. 4 کاربر از Nih@sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

همون رو داداش سفت بچسب که از پارس آفلاین چیزی نصیبت نمیشه منم 128 پارس گرفتم اونم تو شهر کوچیک و کم جمعیت سرعت دانلود شبانه دیشب 9 کیلو بود 5 روز دیگه از دوره م مونده تموم بشه دیگه تمدید نمیکنم..میخوام از دیال آپ استفاده کنم...حداقل میدونم اسمش دیال آپه نه adsl پرسرعت
    سرعت شب که 9 کیلو بایت بوده شاید مقطعی یا به خاطر سروری که ازش دانلود میکردین بوده

سرعت روز هم نگفتین که بین 80 تا 180 هست !
    قانونا سرعت شما مثل صبا نت باید تو روز 40 باشه اما پارس خیلی بیشتر هست !

اکانت را 512 کنید

11. 2 کاربر از alijigari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات Puneh.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    فیس آباد

پيش فرض

سرعت روز برای من خیلی خوبه 170 _ 180
    ولی دانلود شبانه افتضاحه
    منم خیلی وقتا به فکر استفاده از دیال آپ میفتم / واقعأ بهتره

13. 3 کاربر از Puneh.A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 251251's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پیش عمو مارتین و دایی فینچر

پيش فرض

سرعت دانلود بستگی به شهر و منطقه ی مخابراتی داره . دلیل نمیشه چون برای بعضی دوستان سرعت پایینه برای بقیه هم باشه . نمونه اش رفیق خودم . سرویس 256 داره سمت ولیعصر . شبانه با 220 تا داره دانلود میکنه بدون هیچ ترفند خاصی . یکی دیگه از دوستان مینی سیتی میشینه اون هم همینه وضعیتش . ولی مثلا از دوستان نتی ام یکی اصفهانه یکی هم شیراز و هر دو از شبانه ی افتضاح خودشون شاکی هستند .
    در کل برای دانلود شبانه اگر بخت با شما یار باشه و شانستون خوب ! پارس انلاین گزینه اوله وگرنه بعد از پارس آنلاین فن آوا بهترین شبانه رایگان رو داره .
    Last edited by 251251; 07-01-2012 at 15:18.

15. 5 کاربر از 251251 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

با سلام مجدد خدمت دوستان عزيز
    من ميخوام ديگه بيخيال سرويس هاي حجمي پارس آنلاين بشم.ميخواستم ببينم از دوستان كسي از سرويس هاي نامحدود استفاده ميكنه يا نه و نظرش چيه؟
    بعدش چون قيمت 256 نامحدود مخابرات حدود 2000 ارزون تره،ميخوام ببينم فرقشون چيه؟

17. این کاربر از X.a.v.i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با سلام مجدد خدمت دوستان عزيز
    من ميخوام ديگه بيخيال سرويس هاي حجمي پارس آنلاين بشم.ميخواستم ببينم از دوستان كسي از سرويس هاي نامحدود استفاده ميكنه يا نه و نظرش چيه؟
    بعدش چون قيمت 256 نامحدود مخابرات حدود 2000 ارزون تره،ميخوام ببينم فرقشون چيه؟
    از چه سرویسی استفاده میکنی ؟
    نا محدود سرعتش خوب نیست
    اگه هم تازه میخواهی بگیری بر اساس پولی که میخواهی بدی به ترتیب 128-256-512 با حجم های مختلف هست

19. 3 کاربر از alijigari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •