شما از طریق مودم کانکت میشید . یعنی یوزر پس شما تو مودمه اگر بخوای دیسکانکت بشید باید مودم رو از برق بکشید.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شما از طریق مودم کانکت میشید . یعنی یوزر پس شما تو مودمه اگر بخوای دیسکانکت بشید باید مودم رو از برق بکشید.
نه الحمدالله سراسری نیست یا حداقل برای من که نیست اینترنتم خدای سرعت هست.مگه حالا سراسری نیست؟
شما پول ارت 1 رو میدی اما سرعت و ترافیک برابر با ارت 2 هستش
سلام ! از اونجایی که دیشب باید سرعت 512 می بود ولی سرعت دانلود حدود 13 الی 14 کیلوبایت بود ، و اینجور که از فایل های دانلود شده بر میومد ، حدود یکی دو ساعت یا بیشتر ، سرعت از سرعت دایل آپک هم کمتر بوده !
صبح اعصابم به ریخته بود به هم که گفتم یه لینک دیگه رو هم تست کنم(از یه سرور دیگه) ،که دیدم سرعت 512 هست !!!!! یعنی 64 کیلوبیات (به بالا) در ثانیه ! جالبه که اون لینک هایی که سرعتشون پایین بود ماله رپیدشر بود !!
پس حداقل دوستان شیرازی ، با اکانت رپیدشر و با اکانت رپیدگو(به خاطر اینکه شما فایل رو از سرور رپید شر دانلود می کنید) برای دانلود شبانه ی رایگان استفاده نکنید که فایده نداره !! چون شاتل محدودش کرده !
اتفاقا اگر با اپراتورشون چت کنید لون هم میگه از لینکی که من میدم استفاده کنید شما هم وقتی دانلود می کنید ضایع می شید . تنها راهش شکایت دست جکعی به شماره پشتیبانی تهرانه.
آقا بالاخره این قضیه ی ما چیه ؟ آرت ۲ رو بمون دادن یا پولشو میگیرن بعدا ؟
ضمنا من سرعت دانلودم رو ۲۳ هست ولی بعضى وقتا پیرمو در میاره تا یه صفحه باز کنه، چرا اینجوریه ؟(الآن که دارم با گوشیم پست میدم البته و نمیتونم ۲باره تست کنم)
دوستان من مدت هاست نمی تونم به V.P.N وصل شم ... شما ها هم این مشکل رو دارید ؟؟؟
نه. مشکلی نداشته تا الان.شاید از جایی که گرفتی مشکل داره.
نه شاتل برای اینکه بیافته سر زبونها همیشه سرویسش رو 64 تا بالاتر می بنده که سرعت شما یکم بره بالا و افت کمتر داشته باشی . پول اضافه نمی گیرند اگر از 12 گیگ بیشتر مصرف نکنی.
من همون موقع که رفتم قبض المثنی بگیرم به زنه که اپراتور بود گفتم گفتش که ADSL هزینه میاره نمیاره روی قبض ولی اون با اصرا میگفت که هزینه میاره .... آخرش گفتم پرینت بده بهم گفتش که اول برو قبضتو پرداخت کن بدن بیا ا اعتراض کن !!!!!!!! حالا میگید چکارکنم؟؟؟
هم اکنون 71 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 71 مهمان)