دوستان کسی میتونه راهنمایی بهتری بکنه بفهمم مشکل از کجاست..
دوستان کسی میتونه راهنمایی بهتری بکنه بفهمم مشکل از کجاست..
سلام مودم من d-link 2640u دیروز روشن شد به نت وصل شدم اما یکی دوساعت دیگه وصل نشد چراغاینترنت روشن نمیشه با bridge وصل میشه اما با pppoe وصل نمیشه چراغ اینترنت روشن نمیشه مشکل از کجاست؟![]()
Last edited by Assassins C; 21-01-2013 at 13:42.
شما وقتی با حالت بریج وصل میشین موقعی که تو کانکشن رو کانکت کلیک می کنین وصل میشه یا Error میده؟
اگه وصل میشه ولی صفحه ای باز نمی شه می تونه مشکل از dns باشه که برای تستش ping google.com رو انجام بدین اگه جواب نداد این دستورو بزنین ping 8.8.8.8 اگه این جواب داد همین آی پی رو به عنوان دی ان اس برای سیستم تعریف کنین اگه اینم جواب نداد همی جا بگین
راستی شارژ حجمی اینترنتتون تموم نشده؟ سایت شرکتی که ازش اینترنت گرفتین هم باز نمی شه؟
با pppoe هستم . همه اینکارا رو کردم بازم نمیشه.
این عکس موقعیه که کانکت میشم. اگه پایین هم دقت کنید یه علامت مثلث زرد رنگ روش اومده
تو cmd این دستور رو بنویسین و نتیجشو همین جا بذارین ping 8.8.8.8
(می خوام ببینم مشکل از config مودمه یا نه)
سلام عزیز ممنون از پاسخت.. بالاخره خرابی سرویس یه تکون به خودش داد و درست شد.. طرف میگفت ممکنه از کارت شبکه باشه و.. و مشکل از اینطرف هست..
تو حالت بریج وصل می شد ولی صفحه ای باز نمی شد.. ping 192.168.1.1 هم جواب میداد ولی صفحه باز نمی شد.. نامحدود مخابرات هستم.. به نظرت مشکل چی بوده ؟
Last edited by arshal\/\/; 21-01-2013 at 21:16.
تازگی ـا مودم ـه وایرلس خریدم، اما یه مشکل دارم. وقتی با لپ تاپ(یا هروسیلهی دیگه مثل گوشی و ...) از وایرلس استفاده میکنم سرعت خیلی خوبه و هیچ مشکلی ندارم. اما وقتی با PC از طریق کابل LAN وصل میشم سرعت نسبت به وقتی که با وایرلس کار میکنم پایینتره. فکر نکنم ایرادی از کانفیگ کردن هم باشه. الان کلاً راهی هست که ببینم ایراد کار کجاست؟
اگه به کانفیگ مودم دست نزدید ایراد حتما از کامپیوتر هست
یه نرم افزار مثل du meter روی کامپیوتر نصب کنید ببینید وقتی از اینترنت استفاده نمی کنید رسیو و اپلودتون چقد هستش؟اگه بالا باشه به علت اپدیت نرم افزارها هستش
سلام دوستان لطفا سريع جواب بدين
مودم تي پي لينك دارم با وايرلس مشكلي نداره با لن هم مشكلي نداشت با ويندوز سون اما الان ايكس پي نصب كردم با لن ديگه وصل نميشه
لطفا واسه تنظيماتش راهنماييم كنيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)