پس شما مخابراتی ها باعث خرابی پینگ هستید ها
الان باز پینگ من تایم اوتش زیاد شد از صبح اصلا تایم اویت نداشتم![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
پس شما مخابراتی ها باعث خرابی پینگ هستید ها
الان باز پینگ من تایم اوتش زیاد شد از صبح اصلا تایم اویت نداشتم![]()
مشکل سرعت بخاطر پاره ای مسائل تو پهنای باند و اکانتینگ بود که از ظهر دوشنبه بعد از یه تایم اوت اساسی بوجود اومد
لیمیت کردن هم از سال های سال قبل تو سرویس های همارا بوده که بهتون موقعی تماس گرفتین اونموقع عرض کردم از وقتی همارا بوده سرعت شبانه نصف روزانه بوده بجز تابستون امسال
متاسفانه تبعیضی که زیرساخت بین شرکت های دیگه مثل "شاتل - پارس آنلاین ...." و "مخابرات شهرستان ها - همارا مکس نت" قائل میشه مخصوصا تو تخصیص پهنای باند و گیت وی واقعا منصفانه نیست
بهتون که گفتم با 2 ساعت خرابی نمیشه فوری قضاوت کرد!!!!![]()
یعنی چجوری تبعیض؟؟![]()
آقا مال من درست نشده و همون 250 ـه!
مال من همه چی درسته !!
مال شما هم به زودی درست میشه
تنها ISP که من همیشه ازش تعریف میکنم همین مخابراته!!! چون خداوکیلی تو این سه سال همیشه در حال پیشرفت بوده و ایراد هایی رو که براش پیش میاد تا حد امکان رفع میکنه(و همینجوری بوده که تونسته منو یکسال راضی نگهداره !! وگرنه من عیر از مخابرات از هیچ ISP بیشتر از 3 ماه سرویس نداشتم
)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by fanoostalaei; 18-09-2013 at 23:20.
تعرفه های مخابرات هم تو سایت همارا هست
آقا بنده هم بعد اینکه مودم رو خاموش روشن کردم درست شد! انصافا هیچ امیدی نداشتم، دمشون گرم!
هر طوری هم باشه، انصافا همارا تو جواب دادن به مشتری و کلا پشتیبانی کم نمیذاره هر چند که بعضی موقعا هم جواب درستی ندن! خداوکیلی امروز خیلی بخش فنی رو کلافه کردم!
از شما هم که ظاهرا از کارشناسای همارا هستین، به خاطر جواب کاملتون ممنونم.
ظاهرا بنده تو این 20 روزه بس که آویزون بخش فنی همارا شدم، تابلو شدم و سوالای چند وقت قبلمم یادتونه! خلاصه شرمنده، جون من به این اینترنت و دانلودش بنده!![]()
در عرض 24 ساعت مشکل همه حل شد
کاش همه مشکلا همینجوری حل بشه
البته در مورد پشتیبانی همارا من به غیر از یکی ، دو نفر که یکم سطحشون پایینتره از بقیه کاملا راضیم !! به خصوص از امین خانکه همیشه صریح ترین و بهترین توضیح رو میده
![]()
بیشتر از دو ساله که از مخابرات سرویس دارم و تو این مدت یادم نمیاد که با پشتیبانی تماس گرفته باشم به جز مواقعی که ترافیکم تموم میشد و زنگ میزدم اون 60 مگ رو میگرفتم
کلا حوصله بحث ندارم اگه مشکلی باشه خودشون درست میکنن تماس من زیاد تاثیری نداره
ازش راضیم همیشه سرعتش در حال افزایش بوده و همیشه از بقیه شرکتا سرعتش بالاتر
یادمه اوایل سرعتش 100 تا بود بعد 120 بعد 150 و 180 و 230 حالا هم 250
البته این مشکلات تو اینترنت ایران کلا طبیعیه چیز جدیدی نیست که بخوایین اعصابتونو خورد کنین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)