امروز همه باهم شکایت کنید!!!!!!!!!! این که زحمتی نداره!! فقط 5 نفر؟/؟؟؟
اگه باهم تو قسمت نظرات و میزان رضایت و شکایت (هر 3) اعلام کنید و امروز
تو یک روز خونده میشه و تاثیرش بیشتره!
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
امروز همه باهم شکایت کنید!!!!!!!!!! این که زحمتی نداره!! فقط 5 نفر؟/؟؟؟
اگه باهم تو قسمت نظرات و میزان رضایت و شکایت (هر 3) اعلام کنید و امروز
تو یک روز خونده میشه و تاثیرش بیشتره!
من از چندماهه پیش دارم همینطور شکایت می کنم هر یکی درمیون زنگ میزنن من هم یکی درمیون جوای میدم اونا هم چرت و پرت تحویل می دن.
امروزم زنگ زدم پشتیبانی رید... بهشون گفتم باز پهنای باند خریدین چندبرابرش یوزر گرفتین طرف جوش اورد گفت نه اینطوری نیست و اینا این هم بگن 49 نفر جلوم بودن تا نوبتم شد.
سلام
آقا من خر شدم می خوام فردا بیام از این آسیاتک سرویس بگیرم...
یه ماه آزمایشی نامحدود 256 بگیرم ببینم چه جوریه....
توصیه ای ندارین ؟
فعلا تو یان اوضاع نیا هیچ شرکتی به جز های وب خوب نیست تا الان.
سرعتت 30 هست
شاید شانست خوب باشه
یه خبر هم به من بده
هیچ جا در ایران نامحدود رو بالاتر نمیبندن یعنی اگر خیلی حال بدن سرعت اسمی رو بدن ! ، منظورم اینه که 256 نامحدود در تمام isp ها، صرف نظر از قیمت سرویس، حداکثر همون 256 رو میده. برای داشتن سرعت بیشتر باید سرویس محدود گرفت. الان واقعیت تلخی که در ایران وجود داره این هست که یا باید دانلود رو فدا کرد یا سرعت بالا رو ! ، یعنی هیچ جایی در حال حاضر نیست که هم سرعت بالا بده(مثل محدود ها)، و هم دانلود زیاد بشه کرد(مثل نامحدود ها). تعادلی وجود نداره متاسفانه.
دیگه چاره ای نیست..این های وب هم فک کنم نسبت به قیمتاش نمی ارزه....
اگر همون 30 رو بده که خیلی خوبه...شایدم 512 گرفتم...فلن 2-3 ماه مصرفم زیاد شده...
شانس که نداریم...ولی اگر آسیاتک به مرکز مخابراتی وابستست فک کنم مرکز مخابراتیم خوب باشه...
30؟؟عمرا 30 بده فوق فوقش 25 تازه اگه خیلی بهت حال بدن!!!!
من 512 دارم بزور 30-40 سرعت میده.اما میگن های وب سرعت واقعی میده......
یعنی چی سرعت واقعی؟!
های وب که قیمت های نامحدود هاش مسخره ست ، 512 نامحدود که سرعتش هم همون 512 هست ماهی 85 تومنه ، بعد 1 مگ نامحدودش که دیگه فوق مسخرست ! ، برای 1 مگ نامحدود که باز همون 1 مگ نامحدود رو میده ماهی 200 هزار تومن میگیره ! ، من موندم آخه چند نفر میان همچین سرویسی رو با سرعت و این قیمت بگیرن ؟؟
یعنی 256 سرعتش 32 ئه، 512 نامحدودش سرعت دانلودش 64 ئه، 1 مگ ش 128 ئه و به همین صورت سرویس های دیگه . . .
Last edited by keyvan360; 06-08-2013 at 22:16.
اگر اینجوری خیلی گرون فروشه بریم اسیا تگ 1 مگابایت نقره ای بگریم بهتره! نه؟!![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)