در مورد گرون شدن 50 تا 70 درصدی اینترنت حق با شما بود
اینترنت قراره 50 تا 70 درصد گرون بشه
من معذرت میخام
با احترام
تیم مدیریت انجمن
در مورد گرون شدن 50 تا 70 درصدی اینترنت حق با شما بود
اینترنت قراره 50 تا 70 درصد گرون بشه
من معذرت میخام
شما حتما میخای از این 2 تا شرکت adsl بگیری ؟؟
بقیه شرکت ها تو سیاهکل مگه نمایندگی ندارن ؟؟؟
اندیشه تو سیاهکل نمایندگی داره که --- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا اگه نشد ببین مخابرات اونجا چطوریاست
رشت - اندیشه سبز خزر - 128 محدود - مرکز 4 !!
خدارو شکر همه چی عالیه و راضیم و تو ساعات رایگان هم هیچ افتی نمیبینم
من آخرشم نگرفتم علت این پینگ فجیع نت مخابرات که تنها بعضی از مناطق دچارش میشن چیه؟مثلا مال ما فجیعه در حالی تو لاهیجان میگن اصلا مشکلی نداریم.پشتیبانی مخابرات میگه مشکل از اندیشه هست
و پشتیبانی اندیشه میگه مشکل از مخابرات.
این وسط فقط داره پول ما هدر میره![]()
سلام.اقا از دیشب سرعتا افت کرده.درسته؟؟؟
با سلام
من از سرویس صبا نت گیلان استفاده میکنم
حدود 2 ماه قبل سرویس 3 ماهه 3 گیگ جمعا 9 گیگ رو شارز کردم با اینکه من زیاد دانلود ندارم و مصرف من ماهانه نهایت همون 3 گیگه هفته قبل حجم مصرفی من تموم شد ولی زیاد شک نکردو گفتم شاید مصرفم بالا بوده و 3 گیگ حجم شارز کردم
ولی امروز بعد یک هفته بدون اینکه دانلود داشته باشم ( فقط وب گردی داشتم) باز هم حجمم تموم شد یعنی 3 گیگ در طی یک هفته
به نظر شما چرا ؟؟ یعنی کسی داره از اینترنت من استفاده میکنه؟ من مودم وایر لس دارم ولی رمز داره
ایا از روی ریز مصرف میشه چیزی فهمید؟
با تشکر
سلام.من رمز اینترنتمو کسی دیگه ای هم داره البته با اجازه خودم .حالا چطور میشه که من بدون اینکه زنگ بزنم به خود اندیشه و رمزمو عوض کنم بتونم جلوی ورود اون طرف دیگه با رمز خودموو به اینترنت بگیرم؟اصلا راهی داره؟
قبلا هم به شما عرض کردم , وقتی پینگت میره بالا تریس کن و ببین از کجا این مشکل شروع میشه اونوقت میشه نظر داد مشکل از کیه
كسي شاتل تو مركز3 رشت داره؟ از امروز سرعت نتم افتضاحه 512 هستم روز30-40 هست و صحه به زور باز ميشه
من وقتی تریس 4.2.2.4 میگیرم سر روتر شماره 4 با پیغام تایم اوت مواجه میشم خطتمم قطعی زیاد داره
چجوری بفهمم اشکالم دقیقا از کجاست
از این چیزی میشه فهمید؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)