آقا ايني كه شما ميگي ميشه لينكشو بزاري دانلود كنيم؟ آخه من هر چقدر گشتم نتونستم چيزي پيدا كنم
آقا ايني كه شما ميگي ميشه لينكشو بزاري دانلود كنيم؟ آخه من هر چقدر گشتم نتونستم چيزي پيدا كنم
ممنونTrial که نسخه امتحانی بازی هستش
باید Exe اصلی بازی که نه نسخه کرک شده و نه تریال باشه رو دانلود کنی..........
لینک ها رو هم ندارم وگرنه تو همون پست قبلی بهت داده بودم،واقعا شرمنده
فقط اگر لطف کنی بگی من چی تو گوگل سرچ کنم ممنون میشم
خوب لینک Red alert2 رو که آخرین ورژن بود رو از یکی از بچه های Game ranger گرفتم....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همه ی دوستای عزیز
امیدوارم خوب باشید
من بازی Split second رو خریدمو رو لپتاپم نصب کردم. تویه آپشنش رفتم واسه تنظیمات گرافیک. همشو پایین اوردم که بتونم راحت بازی کنم اما تویه بازی بازم یه حالتیه. انگار کنده. از بچه ها پرسیدم گفتن Anti-Assalisسشو بیار پایین. اما توو بازی این گذینه رو نداشت. توو بازی فقط یه Quality هستش با رزولوشن. حالا چجوری می تونم گرافیکشو پایین تر بیارم؟ ایا نرم افزارایی هستن که بتونن گرافیکه بازیو پایین تر بیارن؟ گرافیکمم اینه: Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family
با تشکر فراوان از همه ی شما.
فکر کنم این بازی یه luancher یا config(دقیق یادم نیست) توی پوشه_ی اصلی بازی داشت که میشد گرافیک رو در حد خیلی محدود دستکاری کرد...
ببین با کمک اون میتونی حداقل بازی رو تا حدی که بشه بازی کرد روون کنی...
اگه بازم جواب نداد دیگه احتمالا به خاطر ضعف سیستم هست که نمیکشه!!
ضمنا برنامه_ی خاصی برای تنظیمات گرافیک بازیها وجود نداره!!
Last edited by mehdy.z; 28-03-2011 at 20:13.
شرمنده لینک رو ندارم.......
شما میتونی از این بازیهای کپی که به صورت غ.یر قانونی تو بازار هستش بخری که خودت باید کرکش کنی.....
سلام دوستان گلم
بازی fifa manager 11 را دانلود کردم ولی برای نصب تا یک مرحله ایی پیش میره (همونجا که i accept رو میزنی) بعد دیگه هیچ پنجره ایی نمیاره برای ادامه نصب ..
البته فکر کنم کامپیوترم یه فایل ـو پاک کرد خود به خود اسمش activation.exe بود
میتونید کمکم کنید؟
سلام
توویه پوش ها رو نگاه کردم. چیزی مثه Luncher یا Config وجود نداشت. بی خیال دیگه پاکش کردم. مر30 از همتون.
خوب یه بار با آنتی ویروس غیرفعال امتحان کن ببین جواب میده یا نه........
سلام...
دوستان بازی C0D : Black Ops رو نصب کردم روی سیستم ولی اجرا نمیشه ! وقتی روش کلیک میکنم صفحه سیاه میشه و هنگ میکنه جوری که با ریستارت حل میشه ! ( 3 دی وی دی ه بازی )
رو سیستم مشابه هم نصبه و مشکل فکر نکنم از سیستم باشه :
Ram:2GB
CPU : 3.11GHz (intel)i
VGA : 512
![]()
Last edited by HESAM_5700; 30-03-2011 at 10:12.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)