پرتک چه افتضاح هست.توی یک قسمتش رفتی بقیه قسمتها دیگه نیست و باید حتما از back مرورگر استفاده کرد.5 مگ 1 ماهه یا 3 ماهه با حجم بیشتر چرا اضافه نمیشه؟
پرتک چه افتضاح هست.توی یک قسمتش رفتی بقیه قسمتها دیگه نیست و باید حتما از back مرورگر استفاده کرد.5 مگ 1 ماهه یا 3 ماهه با حجم بیشتر چرا اضافه نمیشه؟
بچه ها ساعات شبانه 1 تا 7 شده ؟
توی پرتک نوشته 1 تا 7
برای من که امروز از ساعت 6 حجم کم کرد.
کجاش نوشته 1 تا 7 ؟
توی بخش تعرفه ها برید نوشته از 1 تا 7.
اما خیلی جدول بندیش بهم ریختس درست متوجه نمیشم. سرعت هاشم که ننوشته 1 مگ یا 2 مگ.
داداش اگه میشه یه عکس از اون قسمت بزار برای ما که مینویسه چند مگه اما از شبانه چیزی ننوشته به هم ریخته هم نیست .اگه یه عکس بزاری بهتر میشه گفت
سامی حالا تو که 10مگ داری منم اگه 10مگ گرفتم قضیه هاردو چیکار کنیم 1ماهه هارد پر میشه تو هارد به اندازه کافی داری؟
من همین الان هم هاردهام پر هستن با همین سرویس هم محدودیت حجمی دار
Last edited by farshad0123; 21-08-2014 at 15:40.
دوستان کسی میدونه دیسک بلوری هست تو بازار یا نه؟قیمتش چنده؟
هارد بخری بهتره.
سلام دوستان.
دیشب از سرویس 1 مگ 20 گیگ ، 17.3 گیگ حجم باقی مونده داشتم که طرفا ساعت 1 شب دیدم حجم رو زده 350 گیگ ! امروز صبح دیدم شده 10.5 گیگ ! دقت کردم دیدم کل حجم مصرفی دوره رو از حسابم کم کردن ، یعنی 9.5 گیگ مصرفی که حدود 6.5 گیگش رو شبانه دانلود کردم ، چون سیستمشون قاطی کرده بود و حوصله نداشتم حجم مصرفی دقیق رو حساب کنن اومدن کل حجم رو از 20 گیگ کم کردن !
زنگ زدم قضیه رو بهشون گفتم ، اولش که گفتن شبانه ندارن کلا ، با کلی دلیل این ترفند مسخره همیشگی رو خنثی کردمگفتم چطور میشه تا 4 شب قبل شبانه بوده امشب یهو شبانه برداشته شده؟! گفتم واسه اطمینان از اینکه حجمی کم نمیشه مودم رو قبل از ساعت 2 هم ریست میکردم و صبح هم حجم رو چک میکردم که چیزی کم نمیشد ، خلاصه این خانوم که دید نمیتونه از پس ما بر بیاد قبول کرد که سیستمشون هنگ کرده و گفت تا شنبه یک شنبه مشکل رو حل میکنن و 6.5 گیگ حجم رو برمیگردونن ، منم آخرش به کنایه گفتم ،این آقای اپراتور محترم که پشت سیستم نشسته حوصله نداشته اومده کل حجم رو از دوره کم کرده اگه نتونستید حجم شبانه رو حساب کنید خیلی راحت میرید پنل IBS و حجم بین ساعات 2 تا 6 رو توی قسمت گراف پهنای باند در میارین که گفت خودمون بلدیم چیکار کنیم
خلاصه اگه تا یک شنبه حجم برنگشت
البته بگم این مشکل از وقتی به سیستم جدید partak منتقل شدم پیش اومد ، دقیقا دیشب
Last edited by xoncegame; 21-08-2014 at 15:14.
دوستان از کجا بفهمم bluray rom سیستمم قابلیت رایت داره چون مثل اینکه بعضیا فقط bluray میخونن ولی رایت نمیکنن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)