تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1433 از 4105 اولاول ... 43393313331383142314291430143114321433143414351436143714431483153319332433 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,321 به 14,330 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

نه دوست عزیز اصلا اینجور نیست یا بهتره بگم اصلا ربطی به این که تو سلسله مراتب یه سروان باشه و نشه تا اون هست شما هم سروان بشی !!!! ارتقا درجه تا سرهنگ تمامی بر اساس گذر سال هستش و اونم طبق اخرین قانون هر 4 سال یکبار ! در سرهنگ تمامی هم مطمئن باش بعد از 4 سال دعوت میشی به گذروندن دوره دافوس ! البته خیلی ها هستن نمیرن چون اولا رسیدن به اخر های دوره خدمتشون دوما چون فکر می کنند شاید نتونند بگذرون این دوره رو بی خیال میشن . در مورد سرلشکری هم اصلا اینطور نیست اگه اینطور بود این همه سرتیپ تو ارتش نباید داشته باشیم نمونش هم سرتیپ پوردستان که شاید با خیل زیادی از سرتیپ های ارتش هم رده باشه اما ایشون الان فرمانده نیروی زمینی هستش ! و به خوبی و خوشی کنار سرتیپ های دیگه دارن کار می کنند
    دوست گرامی، من متن قانون ارتش جمهوری اسلامی را میگذارم:

ماده 67 - فارغ‌التحصيلان دوره دوم دانشكده علوم نظامي به درجه ستوان‌دومي نائل و حداقل مدت توقف آنها در تمامي درجات تا درجه سرتيپ‌دومي چهار سال خواهد بود.

ماده 78 - ترفيع پرسنل با رعايت مقررات اين قانون منوط به تصويب مقامات زير خواهد بود:

‌الف - نظاميان تا درجه ستوان‌دومي و كليه كارمندان. در نيروها، فرمانده نيروي مربوط در وزارت دفاع و ستاد مشترك، وزير دفاع و رييس ستاد‌مشترك.
    ب - از درجه ستوان‌يكمي به بالا، فرماندهي كل.
    ‌ماده 79 - وضعيت پرسنل در كليه مراحل خدمت از نظر مكتبي به وسيله سازمان عقيدتي سياسي، از نظر امنيتي به وسيله سازمان حفاظت‌اطلاعات و از نظر كارايي توسط كميسيون ارزيابي مورد بررسي قرار مي‌گيرد تا در ترفيعات و انتصابات ملاك عمل واقع شود.
    ‌تبصره - وزارت دفاع و ستاد مشترك در زمينه ارزيابي كارآيي، سازمان عقيدتي سياسي در زمينه صلاحيت مكتبي و سازمان حفاظت و اطلاعات در‌زمينه صلاحيت امنيتي، آيين‌نامه اجرايي مأموريت محوله در اين ماده را تهيه و به تصويب شوراي عالي دفاع مي‌رسانند.
    ‌ماده 80 - براي ترفيع، پرسنل علاوه بر حائز بودن كليه شرايط مقرر در اين قانون و ضوابط مربوط بايستي قبلاً يا همزمان با ترفيع در شغل سازماني‌بالاتر منصوب شده باشند.

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوست عزیز اینطوری که شما میگی نیست، من اطلاعاتم در مورد نیروهای دیگه نیست اما در مورد ارتش شما یه سری شرط های لازم و کافی داری، مثلا 4 سال لازم است ولی کافی نیست، شما الان فرض کن به خاطر سلسله مراتب فرمانده شما سروان است و شما ستوان یکم، چهار سالت هم پر شده، تا جای خالی نباشه شما را به سروانی ارتقاء نمیدن چون یک سروان که نمیتواند زیر سلسله ی یک سروان دیگه باشه، این ماجرا از سرهنگ 2 به بعد شدیدتر میشه، الان خیلی ها تو ارتش هستند که چندین ساله تو سرهنگ تمامی مانده اند، به هزار و یک دلیل، و خیلی کم هستند افرادی که می توانند بروند دافوس.
    الان توی ارتش تنها یه سرلشگر داریم اونم صالحی است، این به این دلیل نیست که فقط ایشون توانستند این سال ها رو طی کنند، خیلی ها هستند که ممکنه چندین سال تو قسمت سرتیپ مانده اند ولی از نظر سلسله مراتب نمیتوانند ارتقاع بگیرند.
    سلام تایید میشود قبل از ارتقا باید فرد دارای جایگاه و شغل همرتبه با درجه جدید شود
    الان من کسی رو میشناسم ده سال هست استوار یک هست

tapatalk

پروفشنال saeedsh7j's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام ، من خودم اعزامی نودم و هیجده ماه ولی دوستام که سال نود و یک اعزام به خدمت شدن هنوز نمیدونن بیست و یک ماه شده یا فعلا همون هیجده ماه! کسی نمیدونه؟

پروفشنال ha789di's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کـــــــــــــــــــــــــــازرون

پيش فرض

سلام ، من خودم اعزامی نودم و هیجده ماه ولی دوستام که سال نود و یک اعزام به خدمت شدن هنوز نمیدونن بیست و یک ماه شده یا فعلا همون هیجده ماه! کسی نمیدونه؟
    همون 21 ماه هستن

5. 2 کاربر از ha789di بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان رسته اداری پرسنلی همینه؟
    چون این یارو خیاطه از منم گیج تر بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    اقا تو یگان لباس جدید میدن؟؟
    رسته درجه باید بخریم یا میدن؟ (نیرو زمینی ارتش رسته الکترونیک)
    روز اول با همین لباسای اموزشی بریم یگان؟
    مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام
    مرسی
    به ما که گفتن هم رسته و هم درجه و نوار وظیفه بزنین خودتونو معرفی کنین

9. این کاربر از chekho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بله همین هست

سلام
    مرسی
    لباس میدن ولی ممکنه سایز شما نباشه و معمولا جنسش هم به خوبی لباسهای بیرون نیست
    رسته و درجه باید خودتون بخرید
    روز اول هم به نظر من رسته و درجه تون رو بزنید و با وضع مرتب برید معرفی کنید خودتون رو

11. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان من هم رسته اداری .پرسنلی خورده کد تخصصی هم امور اداری زده باید همین رسته رو بزنم ؟ هنوز رسته پیاده روی فرنچ و اورم هستش بکنم اینو بخرم بدوزم یا اول برم جام مشخص بشه بعد ؟

راستی جناب جکو ممنون میشم یه عکس خوب از هر دو یقه لباس از جلو بندازید تا ببینم این رسته رو چطوری دوختید ! ( نشه برعکس بدوزم ابرومون بره )

راستی لباس شما واسه ارتش هستش ؟ رنگش فرق داره با اونایی که خودشون دادن ؟ هرچند که منم لباس ها رو عوض کردم و لباس کادری با کیفیت خوب گرفتم )

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام تایید میشود قبل از ارتقا باید فرد دارای جایگاه و شغل همرتبه با درجه جدید شود
    الان من کسی رو میشناسم ده سال هست استوار یک هست

tapatalk
    این خوبه که. مسئول بازداشتگاه ما 13 سال خدمت داشت درجش گروهباندوم بود و یا سرگردی رو میشناسم که درجش سرهنگ تمام بوده ولی بعد از 11 سال هنوز بهش درجه نداده بون . علت اصلیه این وقایع داشتن پرونده در حفا و عقیدتیه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •