دوست عزیزم یک بار این مشکل برای من پیش امد از 2 تا مرور گر استفاده میکنم کش هر دو رو پاک کردم مشکل حل شد ایشالا که مشکل شما هم حل میشه
دوست عزیزم یک بار این مشکل برای من پیش امد از 2 تا مرور گر استفاده میکنم کش هر دو رو پاک کردم مشکل حل شد ایشالا که مشکل شما هم حل میشه
به به مثل این که صبانت حسابی پول جمع کرده و امسال برخلاف سال های قبل در راهروی ساختمان اصلی نمایشگاه مشهد دوطرفه غرفه بازکرده تا بیشتر سرویس های مسخره اش رو بفروشه
تاپیک جدا گانه بزنید برای مشکلتون //![]()
پارسال هم تو راهرو بودن هم یه غرفه تو خود سالن داشتن . امروز رفتم حسابی از خجالتشون دراومدم . حداقل 10 11 نفر رو منصرف کردم .همسن های خودم رو راحت تر منصرف میکردم تا بزرگسالا .
امسال شاتل کولاک کرده بود . 70 80 متر غرفه داشت !
چرا های وب غرفه نداشت ؟!
![]()
های وب کلا تو مشهد نماینده فعال نداره ینی نیازی هم نداره
آسیا تر هم ولت نمیکردنفیس تو فیس دنبالت راه میوفتادن
![]()
آقا رفتیم نمایشگاه جاتون خالیحرص این صبانتی ها رو در آوردم رفتم گفتم من میخوام تازه adsl بگیرم ( 5 ساله دارم
) فرم حاضر کرد بعد نیم ساعت که 4 نفر رو هچل کردم با سوالهای الکی
که مثلا مودم چی هست خوردنیه یعنی باید قیافه طرفو میدیدی صحبت شبانه شد گفت رایگانه منم گفتم من میخوام ماهی 500 گیگ با سرویس 128 دانلود کنم شبانه بعد دیدن نه خیلی اسکل شدن هر کدوم به یک بهونه در رفتن ولی دوستان رفتم اینرنت آفتاب گفت ما محدودیت نداریم کسی ایجا از آفتاب داشته بگه راسته یا نه
ایول ، دانشجو بازی از خودت درآوردی ...!
عزیزان یه ISP معرفی کنن که خدمات مناسب و بدون محدودیت در شبانه داشته باشه
هفته دیگه در یک حرکت نمادین اعتراضی از صبانت خارج میشم![]()
اگه پیدا کردی خبر بده
فن اوا هم میگن گرون کرده
فن اوا
مخابرات
پارس
اسیاتک
شبانه دارند
البته هرکدوم یه ایرادی
Last edited by sleeplessness; 26-09-2014 at 23:27.
دو تا آفتاب هس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی بنظرم مستقل نیستن و از جایی لینک میگیرن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)