عزیز خودم 256 نامحدود داشتم از شاتل قائم شهر...سرعتم 130 بود.با اون سرعت هم وب گردی فوق العاده سخت بود(نسبت به روزانه شاتل طرح اکو)
سرعت شما که نصف سرعت نامحدودمه خدابیامرزمه![]()
عزیز خودم 256 نامحدود داشتم از شاتل قائم شهر...سرعتم 130 بود.با اون سرعت هم وب گردی فوق العاده سخت بود(نسبت به روزانه شاتل طرح اکو)
سرعت شما که نصف سرعت نامحدودمه خدابیامرزمه![]()
Last edited by G O D; 09-04-2014 at 22:12.
شما با شاتل 30 40 گیگ بیشتر دانلود کنی همچین میزنه محدودت میکنه که هیچکاری نتونی بکنی ولی با مخابرات 24 ساعته هم دانلود کنی هیچی نمیشه.در ضمن من الان خودم آرت 2 هم دارم ولی از ترسم زیاد نمیتونم دانلود کنم که مبادا محدود نشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
من فقط تست سرعت از سرعت 256 نامحدود شاتل و پارس آنلاین رو می خوام... ممنون دوستانی که از سرعت 256 نامحدود یکی از این دو شرکت استفاده می کنن نتیجه ی تستشون و حدود منطقه ی جغرافیاییشونو در یک پیام برای من ارسال کنند... منظورم از حدود منطقه ی جغرافیایی، دوری یا نزدیکی به مخابرات هستش، یه میزان تقریبی!
یه کار تحقیقیه.... شنبه هم باید اطلاعات اولیه رو تحویل بدم!
ممنون از همگی!
سلام.
من فقط تست سرعت از سرعت 256 نامحدود شاتل و پارس آنلاین رو می خوام... ممنون دوستانی که از سرعت 256 نامحدود یکی از این دو شرکت استفاده می کنن نتیجه ی تستشون و حدود منطقه ی جغرافیاییشونو در یک پیام برای من ارسال کنند... منظورم از حدود منطقه ی جغرافیایی، دوری یا نزدیکی به مخابرات هستش، یه میزان تقریبی!
یه کار تحقیقیه.... شنبه هم باید اطلاعات اولیه رو تحویل بدم!
ممنون از همگی!
با این سرعت باید بزنه از 95 درصد کاربرای ایران سریعتری چرا زده 68 درصد پس؟
به خاطر سرعت آپلود هست که خیلی سرعت پایینیه !!
اگر سرعت آپلودش بالای 120 بود میزد بیشتر از 97-96
خخخخخخ!.....بله! شاتل همچیــــن زد محدودم کرد که نگو!! منم همچیـــــــن محدودیتو دور زدم که بازم نگو!![]()
من تو اون دوره تا می تونستم دانلود کردم اونم 24 ساعته!!![]()
اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !
ولی الانو نمی دونم چون دیگه زیاد دانلود نمی کنم سراغشم نرفتم.ولی اگه بخوام دوباره برم سمت دانلود...دوباره یه تحقیق می کنم که وسطا سه نشه!!! یعنی ضدحال نخوریم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)