در کل میتونم بگم تو این 1 سال و نیم که از پارس آنلاین سرویس دارم فقط 1 ماه دانلود شبانه خوبی داشتم
در 95% حالات از ساعت 1 تا 6 صبح سرعت خیلی کم میشه و دانلود صرف نمیکنه به نظر من
فقط 12:30 تا 1 و 6 تا 7 صبح میشه خوب دانلود کرد
در کل میتونم بگم تو این 1 سال و نیم که از پارس آنلاین سرویس دارم فقط 1 ماه دانلود شبانه خوبی داشتم
در 95% حالات از ساعت 1 تا 6 صبح سرعت خیلی کم میشه و دانلود صرف نمیکنه به نظر من
فقط 12:30 تا 1 و 6 تا 7 صبح میشه خوب دانلود کرد
کم فروشی و گران فروشی اینترنت درایران:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه عجب
روز سرعتش یکم خوب شد
حتما خواب میبینم
شب که بماند < 17![]()
در طی روز چون از ترافیک کم میکنه اغلب اوقات سرعت خوبه
با سلام
این پارس آنلاین چطوریاس
سمت دهکده تهران
من چند روزه موندم چی بگیرم؟
بعضیا بدی میگن بعضیا تعریف
سلام
کسی از دوستان از سرعت دانلود سرویس TRA-256 پارس آنلاین خبر داره؟
یکی از دوستان گرفته بود میگفت سرعت شده 7 و 8 و 10 خلاصه اینکه رفت انصراف داد و مجدد سرویس حجمی گرفت
سرعت ها برای من کلا ثابت شده دیگه تو این ساعت 6 تا 7 صبح دقیقا مثل روز گذشته هست که تست گرفتم
![]()
با سلام خدمت تمامي دوستان
من 1 سال از اينترنت شاتل استفاده ميكردم،چون حجم دانم زياده،لينك هام شب ميزاشتم براي دانلود.
تا سه چهار ماه اول خوب بود ولي بعد كه سرويسم دوباره شارژ كردم بعد از 20 روز ديدم سرعت دان شبانم شده 3تا5 كيلو،يعني اگه با دايال آپم وصل ميشدم حداقل همين سرعت بهم ميداد.بعد كه زنگ زدم گفتن ما يه نرم افزار رو سرورمون نصب كرديم كه مشترك هاي پر مصرف شبانه رو شناسايي ميكنه و سرعت اونارو كم ميكنه.باور كنيد بيش از دو ماه و اندي داشتم باهاشون دعوا ميكردم،وقتي ديدم درست نميشه اومد از پارس آنلاين سرويس 256 گرفتم.الان سرعت به غير از 1 تا 6 صبح بين 190 تا 198 ميرسه ولي از 1 تا 6 كه من لينك واسه دان ميزارم تا 20 روز اول همون 190 بود ولي حدودا يه ماهي ميشه كه بين 20 تا 30 بيشتر دان نميكنه.
اعصابم حسابي ريخته بهم.ميخواستم ببينم بقيه دوستان هم همين وضعيت دارن؟
من اگه بخوام شبا با سرعت يكنواخت دان كنم بهتره از كدوم شركت سرويس بگيرم؟
دروود
هنوز برای من HTTPS با کندی بسیار بسیار زیادی باز می شود
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)