من فکر نکنم شاتل از ساعت یک به بعد روی سایتها محدودیت ایجاد کنه چون اگه ایجاد می کرد مشکل سراسری می شد.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من فکر نکنم شاتل از ساعت یک به بعد روی سایتها محدودیت ایجاد کنه چون اگه ایجاد می کرد مشکل سراسری می شد.
مگه حالا سراسری نیست؟
من بازم دیشب تجربه کردم از مگاآپلود داشتم دان میکردم اولش 8 بود بعد شد 2 بعد 1 یه مدت 0
بعد نهایت 10
اما ساعت که 7 شد سرعت برگشت به وضعیت عادی
این چه توجیهی داره غیر از اعمال محدودیت؟رپیدشیر هم همین طور
همین الآن ART 1م راه افتاد و تازه فهمیدم ADSL چه نعمت بزرگیه. و زدم تو گوش دانلود فعلا هم سرعتم 19 تا 22 متغیر هستش .
![]()
اقا من اکو512 دارم دیروز سرعتم از 10کیلوبایت بر ثانیه بیشتر نشد امروز هم بین 4 الی 5 کیو بیشتر نمیشه
دهن شاتل سرویس با این سرویس دادنش فرده میخوام برم فسخ قرارداد کنم
آقا چرا برا من زده :ترافیک باقیمانده دوره:17.95 GB
ترافیک آرت 1 مگه 12 گیک نیس ؟ 6 گیگ اضاف از کجا اومده ؟ چیزی بم جایزه دادن ؟ برا مودم زاکسله ؟
ببخشید یه سئوال مسخره داشتم . لطفا نخندید فقط . من چجوری از اینترنت بیام بیرون حالا ؟ این آق مهندسه که اومد با Local Area Connection وصل شد که توش یه disable داره . باید اینو بزنم ؟ یا باید خودم اصلا یه کانکشن بسازم ؟ اگه آره چجوری ؟
اینم یه تست از آرت 1 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
نه خير 12 گيگ هست ولي شما اجازه داري تا 5-6 گيگ بيشتر استفاده كني و پولش رو هر گيگي 3 تومن حساب كني. در واقع اگه 12 بيشتر مصرف كني قطع نميكنن ولي اگه از 17 بيشتر مصرف كني قطع ميكنن و پولش رو هم ميگيرن![]()
.................................................. .................................................. ..........
همون جا گزینه Disconnect رو بزنی قطع میشه واگه هم بخوای دوباره بری تو اینترنت گزینه Connect رو بزن.....
نیازی هم به ساختن کانکشن اضافه نیست...
.................................................. .................................................. ....
منم مشکل شما رو داشتم .بعد از یه ماه ( با اینکه یه ماه هم هدیه راگان داشتم ) رفتم قرار داد رو فسخ کردم و الان دارم 128 نامحدود از گذرگاه اراک ( نمایندگی داتک فکر کنم ) با قیمت 30 تومن میگیریم ....سرعتم هم تست کردم با همون سایت Speedtest.net سرعت دانلودم 0.14 مگابایت بود و سرعت آپلودم 0.11 مگابایت بود از 5 تا ستاه هم 3 تا رو گرفتم .......
.................................................. .................................................. ...............
نمی دونم اینا چقدر باید باشن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کسی میدونه اینا چه جوری محاسبه میشن......؟؟؟؟؟؟
.................................................. ..............................................
بازی هم که نمیشه کرد. لتنسی در حد افتضاح.
هم اکنون 60 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 60 مهمان)