خواهش میکنم، احتمالا با این snr شما باید زیاد قطعی داشته باشین نه؟
خواهش میکنم، احتمالا با این snr شما باید زیاد قطعی داشته باشین نه؟
بله. گاهی خود به خود نت قطع میشه. یا مثلا خط من رو 4 مگ بستن ولی داخل خونه که snr حدود 6 هست من تا 1.5 مگ قابلیت دریافت دارم! ولی وقتی مودم رو میارم درب خونه و snr میاد روی 25 کامل تا 4 مگ رو ساپورت میکنه.
مخابرات خودش گفته snr باید 15 به بالا باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال من که البته دیگه زیادی به مخابرت نزدیکم snr دانلود رو 33 هست و snr آپلود 13.5 خوشبختانه قطعی از نوع چشمک زن شدن چراغ DSL ندارم.
مودمم که tplink 8101 هسش و فقط میخوام با لب تاپ وصل بشم. اتصال ppoe هم هستم
اینطور که گفته شده از 30 به بالا ایده آل ترین حالت هستش. پس خط شما عالیه. امیدوارم مشکل منم با تغییر سیم حل بشه.
الان شما با وایرلس لپ تاپ می تونین به مودم وصل بشین ولی لپ تاپ به اینترنت دسترسی نداره؟ یا نه کلا اجازه اتصال نمیده ؟ ضمنا تو تنظیمات کارت شبکه سیم دار، (منظورم Eternet) آی پی و subnet mask و default gateway و DNS server تعریف نکردین؟ چون اگه تو حالتی که با کابل به مودم وصل میشین این چیزایی که بالا گفتمو برای کارت شبکه(سیم دار-Eternet) تعریف کرده باشین این نشون میده شما dhcp تون فعال نیست و باید تو تنظیمات کارت شبکه بیسیم هم همینا رو تعریف کنین. اگه این جوریه و با تعریف اینایی که گفتم برای کارت شبکه بیسیم مشکل حل شد اینجا بگین تا توضیح بدم چه جوری dhcp رو فعال کنین. اگر هم نمی دونین چه جوری اینا رو براش تعریف کنین بگین تا با تصویر توضیح بدم.
Last edited by mohamad255; 21-01-2013 at 00:12.
سلام
من از دیروز چراغ اینترنتم خاموش شده (چراغ adsl روشنه) تنظیمات مودم را هم چک کردم فقط تو حالت bridge تنظیمات رو قبول میکنه ولی باز هم هیچ صفحه ای باز نمیشه.. 2828 هم زنگ زدم کار خاصی نتونست بکنه.. به نظرتون مشکل از کجاست ؟ مودم با سیستم هم ارتباط داره ولی باز صفحه ای باز نمیشه.. مودم tp-link معمولی
من دی لینک دارم و تا جایی که می دونم تو حالت بریج چراغ اینترنت روشن نمی شه! شما شده زمانی با حالت بریج وصل بشین و چراغ اینترنت روشن بشه؟
تو همین حالت بریج کانکت میشه ولی اطلاعات رد و بدل نمی شه یا نه خطا میده و کانکت هم نمیشه؟
(در مجموع ppoe از بریج امن تره.)
Last edited by mohamad255; 21-01-2013 at 00:20.
بله تو حالت بریج چراغ خاموش هست ولی خوب صفحه ای هم نموتونم باز کنم.. مشکل اینه که صفحه باز نمیشه.. تو حالت ppoe هم خطا میده..!
سلام
من یه مودم shuttle 920wm دارم حدود 1 سال استفاده کردم ازش الان بنا به دلایلی مجبور شدم مودم رو ریست کنم از پشتش الان که دوباره می خوام مودم رو کانفیگ کنم فقط صفحه اول میاد و هر کاری که می خوام انجام بدم هی بر میگرده به صفحه رمز و باز بعد از زدن رمز بر میگرده به همون صفحه ...
یعنی کلا نمیشه کاری روش انجام داد. می خواستم ببینم آیا میشه فریمور این مودم رو عوض کرد؟ اگر میشه ممنون میشم هم فریمور و هم آموزش تعویضش رو بهم بدین.
ممنون از شما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)