تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 1433 از 1759 اولاول ... 433933133313831423142914301431143214331434143514361437144314831533 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,321 به 14,330 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ممنون بابت توضیحات کامل... مرسی عزیزراستش تا حالا اینجور سیم ها رو ندیدم ولی دیدم بعضی ها مشکل مثل من رو داشتن و یکی گفته بود سیم مفتولی گرفتم و یکی گفته بود سیم شیلد دار گرفتم و مشکل کم شدن snr‏ شون حل شده بوده. منم مونده بودم کدوم رو بگیرم که با توجه به راهنمایی شما تقریبا دستم اومد چی باید بگیرم. من حدود یک سال هست adsl‏ دارم و تو این مدت snr‏ تا 10 هم میرفت ولی الان در حد 5 و 6 هست و واقعا خوب نیست. اون سیم که از درب خونه اومده همیشه زیر آفتاب و بارون اینا هستش و سیم معمولی بوده و الان زدگی داره و زیاد جالب نیست، عوض بشه بهتره. به هر حال اسپلیتر رو هم تست میکنم. بازم ممنون بابت راهنمایی
    خواهش میکنم، احتمالا با این snr شما باید زیاد قطعی داشته باشین نه؟

2. این کاربر از mohamad255 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

خواهش میکنم، احتمالا با این snr شما باید زیاد قطعی داشته باشین نه؟
    بله. گاهی خود به خود نت قطع میشه. یا مثلا خط من رو 4 مگ بستن ولی داخل خونه که snr‏ حدود 6 هست من تا 1.5 مگ قابلیت دریافت دارم! ولی وقتی مودم رو میارم درب خونه و snr‏ میاد روی 25 کامل تا 4 مگ رو ساپورت میکنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بله. گاهی خود به خود نت قطع میشه. یا مثلا خط من رو 4 مگ بستن ولی داخل خونه که snr‏ حدود 6 هست من تا 1.5 مگ قابلیت دریافت دارم! ولی وقتی مودم رو میارم درب خونه و snr‏ میاد روی 25 کامل تا 4 مگ رو ساپورت میکنه.
    مخابرات خودش گفته snr باید 15 به بالا باشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مال من که البته دیگه زیادی به مخابرت نزدیکم snr دانلود رو 33 هست و snr آپلود 13.5 خوشبختانه قطعی از نوع چشمک زن شدن چراغ DSL ندارم.

5. 2 کاربر از mohamad255 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alenkita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    sabonat - kazamon

پيش فرض

دوست عزیز توصیه میکنم به فریمور مودمتون دست نزنین درد سر میشه. فریمور چیز حساسیه بودن افرادی بدون داشتن اطلاعات کافی مودمشونو بلا استفاده کردن- درست مثل کامپیوتری که ویندوزش بالا نمی آد!!!!
    بفرمایین برند مودمتون چی هست؟ ضمنا چه وسایلی دارین که قراره وصل بشن به این مودم؟
    روش اتصال شما ppoe است یا Bridge ??? به بیان ساده تر شما تو ویندوز کانکشن میسازین و یوزر و پسورد رو وارد میکنین و وصل میشین یا این که یوزر و پسورد رو تو کنسول مودم وارد کردین؟
    شما وایرلس لپ تاپتون درایور نداره یا دارین دنبال درایور برای مودمتون میگردین؟
    مودمم که tplink 8101 هسش و فقط میخوام با لب تاپ وصل بشم. اتصال ppoe هم هستم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

مخابرات خودش گفته snr باید 15 به بالا باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مال من که البته دیگه زیادی به مخابرت نزدیکم snr دانلود رو 33 هست و snr آپلود 13.5 خوشبختانه قطعی از نوع چشمک زن شدن چراغ DSL ندارم.
    اینطور که گفته شده از 30 به بالا ایده آل ترین حالت هستش. پس خط شما عالیه. امیدوارم مشکل منم با تغییر سیم حل بشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

مودمم که tplink 8101 هسش و فقط میخوام با لب تاپ وصل بشم. اتصال ppoe هم هستم
    الان شما با وایرلس لپ تاپ می تونین به مودم وصل بشین ولی لپ تاپ به اینترنت دسترسی نداره؟ یا نه کلا اجازه اتصال نمیده ؟ ضمنا تو تنظیمات کارت شبکه سیم دار، (منظورم Eternet) آی پی و subnet mask و default gateway و DNS server تعریف نکردین؟ چون اگه تو حالتی که با کابل به مودم وصل میشین این چیزایی که بالا گفتمو برای کارت شبکه(سیم دار-Eternet) تعریف کرده باشین این نشون میده شما dhcp تون فعال نیست و باید تو تنظیمات کارت شبکه بیسیم هم همینا رو تعریف کنین. اگه این جوریه و با تعریف اینایی که گفتم برای کارت شبکه بیسیم مشکل حل شد اینجا بگین تا توضیح بدم چه جوری dhcp رو فعال کنین. اگر هم نمی دونین چه جوری اینا رو براش تعریف کنین بگین تا با تصویر توضیح بدم.
    Last edited by mohamad255; 21-01-2013 at 00:12.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    من از دیروز چراغ اینترنتم خاموش شده (چراغ adsl روشنه) تنظیمات مودم را هم چک کردم فقط تو حالت bridge تنظیمات رو قبول میکنه ولی باز هم هیچ صفحه ای باز نمیشه.. 2828 هم زنگ زدم کار خاصی نتونست بکنه.. به نظرتون مشکل از کجاست ؟ مودم با سیستم هم ارتباط داره ولی باز صفحه ای باز نمیشه.. مودم tp-link معمولی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    من از دیروز چراغ اینترنتم خاموش شده (چراغ adsl روشنه) تنظیمات مودم را هم چک کردم فقط تو حالت bridge تنظیمات رو قبول میکنه ولی باز هم هیچ صفحه ای باز نمیشه.. 2828 هم زنگ زدم کار خاصی نتونست بکنه.. به نظرتون مشکل از کجاست ؟ مودم با سیستم هم ارتباط داره ولی باز صفحه ای باز نمیشه.. مودم tp-link معمولی
    من دی لینک دارم و تا جایی که می دونم تو حالت بریج چراغ اینترنت روشن نمی شه! شما شده زمانی با حالت بریج وصل بشین و چراغ اینترنت روشن بشه؟
    تو همین حالت بریج کانکت میشه ولی اطلاعات رد و بدل نمی شه یا نه خطا میده و کانکت هم نمیشه؟
    (در مجموع ppoe از بریج امن تره.)
    Last edited by mohamad255; 21-01-2013 at 00:20.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من دی لینک دارم و تا جایی که می دونم تو حالت بریج چراغ اینترنت روشن نمی شه! شما شده زمانی با حالت بریج وصل بشین و چراغ اینترنت روشن بشه؟
    تو همین حالت بریج کانکت میشه ولی اطلاعات رد و بدل نمی شه یا نه خطا میده و کانکت هم نمیشه؟
    (در مجموع ppoe از بریج امن تره.)
    بله تو حالت بریج چراغ خاموش هست ولی خوب صفحه ای هم نموتونم باز کنم.. مشکل اینه که صفحه باز نمیشه.. تو حالت ppoe هم خطا میده..!

داره خودمونی میشه MasihII's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام

من یه مودم shuttle 920wm دارم حدود 1 سال استفاده کردم ازش الان بنا به دلایلی مجبور شدم مودم رو ریست کنم از پشتش الان که دوباره می خوام مودم رو کانفیگ کنم فقط صفحه اول میاد و هر کاری که می خوام انجام بدم هی بر میگرده به صفحه رمز و باز بعد از زدن رمز بر میگرده به همون صفحه ...

یعنی کلا نمیشه کاری روش انجام داد. می خواستم ببینم آیا میشه فریمور این مودم رو عوض کرد؟ اگر میشه ممنون میشم هم فریمور و هم آموزش تعویضش رو بهم بدین.

ممنون از شما

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •